tgoop.com/Ajayebezohoor/3852
Last Update:
🔴 ظهور بلافاصله بعد از صیحه آسمانی اتفاق میاُفتد/ سند اول
⭕️ ممکن است کسی اشکال کند که روایات صیحه تنها از ندا داده شدن به اسم قائم علیه السلام سخن گفتهاند نه ظهور ایشان؛ پس میتوان فرض کرد در بیست و سوم ماه رمضان فقط ندا داده شود و ظهوری رخ ندهد و در دهم محرم ظهور اتفاق بیفتد؛ لذا بین ظهور و خروج نه فاصلهای هست و نه تفاوتی.
⭕️ اما این برداشت، مخالف بیان روایات است. مثلاً:
🌕 حسين بن خالد میگويد از امام رضا علیه السلام پرسیدم: قائم از شما اهل بیت کیست؟ فرمودند: چهارمین از فرزندان من است... و او همان کسی است که ندا دهندهای از آسمان به دعوت به او ندا میدهد و تمام اهل زمین آن را میشنوند: هشدار که حجّت خدا کنار خانه خدا ظهور کرده است؛ پس از او پیروی کنید که حقّ با او و در اوست.
✅ طبق این روایت، محتوای صیحه این است که قائم ظهور کرده است.
قِيلَ لَهُ يَا اِبْنَ رَسُولِ اَللَّهِ وَ مَنِ الْقَائِمُ مِنْكُمْ أَهْلَ الْبَيْتِ قَالَ الرَّابِعُ مِنْ وُلْدِي... وَ هُوَ الَّذِي يُنَادِي مُنَادٍ مِنَ السَّمَاءِ يَسْمَعُهُ جَمِيعُ أَهْلِ الْأَرْضِ بِالدُّعَاءِ إِلَيْهِ أَلَا إِنَّ حُجَّةَ اللَّهِ قَدْ ظَهَرَ عِنْدَ بَيْتِ اللَّهِ فَاتَّبِعُوهُ فَإِنَّ الْحَقَّ مَعَهُ وَ فِيهِ.
📗کفاية الأثر، ج ۱، ص ۲۷۴
📗کمال الدين، ج ۲، ص ۳۷۱
⭕️ برخی بر این نظرند که قد+ماضی=ماضی نقلی (قد ذهب)=رفته است؛ و «قد ظهر» یعنی امام زمان قبلش مثلا در ماه شعبان یا رجب ظهور کردهاند و خبر ظهور ایشان در ۲۳ ماه رمضان توسط صیحه آسمانی اعلام میشود.
✅ در پاسخ به این نظر نیز باید گفت «قد ظهر» ماضی هست و ترجمه درست میباشد، اما در ماضی لازم نیست یک روز یا یک ماه یا یک سال گذشته باشد؛ بلکه اگر از واقعهای نسبت به زمان تکلم، یک ثانیه هم گذشته باشد، میشود ماضی؛ پس قائم آل محمد علیه السلام کنار کعبه آشکار میشوند و بلافاصله صیحه ظهور زده میگردد. بماند که گاهی، قد با ماضی در زمان حال و یا حتی در زمان آینده نزدیک به کار میرود: مثل قد قامت الصلاة؛ با اینکه هنوز نماز بر پا نشده و چند ثانیه دیگر بسته میشود...
@Ajayebezohoor
@Ajayebezohoor
BY عجایب دنیای ظهور

Share with your friend now:
tgoop.com/Ajayebezohoor/3852