tgoop.com/management_technique/5983
Last Update:
💢جنون جلسه گذاشتن را متوقف کنید!
✅در این مقاله آمده است بررسی ها و مطالعات انجام شده یکی از آسیب های بزرگ در اتلاف زمان برگزاری جلسات بی خاصیت است که بنا به تعبیری به یک نوع جنون برگزاری جلسات تعبیر شده است. سازمان ها و شرکت های بزرگ از بلای جلسات بی خاصیت در عذابند؛ ولی راه کارهای اجرایی شایسته ای تا کنون تدوین نشده است. در این میان آسیب های جلسات بی ثمر فقط اتلاف زمان نیست.
📌📌پس آیا می توانیم زمان را برای کارهای اصلی و معنادار آزاد کنیم؟ در این راستا بررسی HBR از طریق مصاحبه با 182 نفر از مدیران ارشد اجرایی نشان دهنده بازتاب های منفی آنان از جلسات است، در جهت عکس خلاقیت و بهره وری عمل می کنند؛ فرصت های نزدیک شدن تیم های کاری را از بین می برند و آنها را از تکمیل کارهایشان باز می دارند.
در نتیجه جلساتی که با قصد ایجاد تعامل وهمکاری و ترویج کارگروهی و خلاقیت برگزار می شوند خود به عاملی برای ضدیت با این هدف ها تبدیل شده اند. مدیران، وقت خودشان و رفاه خودشان را فدای جلسات می کنند.
همچنین مدیران بر این تصورند که آن ها با برگزاری جلسات کار مهمی را در کسب و کار شرکت انجام داده اند. ولی واقعیت این نیست. واقعیت این است که آن ها تحمیل هزینه های این جلسات را بر شرکت نمی بینند. آن ها نابودی جمعی بهره وری، تمرکز و حس داوطلبی را که ناشی از جلسات بی فایده است نمی بینند.
مفهوم "زمان مجموع صفر" هم در این میان مطرح شده و به معنای آن است که گر هر دقیقه که افراد با هم در جلسات بی فایده صرف می کنند با هر دقیقه که به تنهایی کار مفیدی را انجام می دهند جمع کنیم، حاصل جمع صفر است. به عبارتی جمع دقایق صرف شده در جلسات و دقایق صرف شده در تنهایی مساوی صفر است. پس وقتی برای شرکت صرف نکرده ایم.
✅✅پس باید اعضای جلسات از چگونگی هدر رفت زمان در جلسات سر در بیاورند.
✍ آکادمی مدیریت منابع انسانی
@planing_tm
BY تکنیک های مدیریت
Share with your friend now:
tgoop.com/management_technique/5983