tgoop.com/djangolearn_ir/704
Last Update:
خب دوستان درمورد نظرسنجی که بالا درمورد انتخاب پلتفرم بلاگ نویسی گذاشتم ی سری پوینتها رو مناسب دیدم بنویسم.
چرا وبلاگ داشتن برای ی برنامهنویس مهمه؟
تو کتاب Soft skills نوشته Sonmez چند فصل و چندین صفحه درمورد ضرورت داشتن ی وبلاگ برای برنامهنویس ها صحبت کرده و یکی از دلایل خوبی که آورده اینه:
رزومه شما فقط ی صفحه است و باید بصورت خیلی خلاصه فقط نکات مهم رو اونجا درج کنید و شما برای جلب توجه ریکروتر نهایت نهایتش فقط ۶ ثانیه فرصت دارید و این زمان خیلی کمیه.
در اینترویو هم طرف نمیتونه با ی برخورد درمورد عمق تخصص یا شخصیت شما مطمئن بشه، پس شما باید از طریق دیگهای مهارتهای خودتونو به نمایش بذارید تا شخصی که میخاد شما رو استخدام کنه بتونه بهش مراجعه کنه و نسبت به شما شناخت کافی پیدا کنه و این محل میتونه وبلاگ شخصی شما باشه.
چه پلتفرمهایی برای شروع بلاگ نویسی وجود دارن؟
طبق چیزی که من تحقیق کردم میشه گفت ۳ نوع پلتفرم برای بلاگ نویسی وجود داره:
۱- سایتهای اشتراک مقاله مثل مدیوم یا نسخه وطنی اون ویرگول.
اینا خوبن، شناخته شده هستن، کاربر زیاد دارن و افراد متعددی میتونن مقالات شما رو دنبال کنن.
اما اون کاربرها در واقع کاربر شما نیستن بلکه برای همون پلتفرم هستن.
شما نمیتونید اونجا اقدام به تبلیغ یا اتصال درگاه پرداخت برای فروش محصولات کنید.
و اگه روزی اون پلتفرم تصمیم بگیره اکانت شما رو ببنده یا پستهای شما رو پاک کنه کاری از دست شما برنمیاد و این اتفاقیه که به کرات افتاده.
۲- اپ اختصاصی:
ی برنامهنویس میتونه خودش برای خودش ی پروژه شروع کنه و ی اپ وبلاگ بنویسه.
اینکار میتونه باعث بشه شخص کد خودش رو تو گیتهابش منتشر کنه و ی پوینت اضافه کنه به خودش.
حتی میتونه مراحل ایجادش رو ضبط و بعنوان آموزش پروژه محور منتشر کنه.
اما خودش باید تمام موارد از جمله تکنولوژی هایی که لازمه برای پیادهسازی و دیپلوی پروژه رو بلد باشه یا یاد بگیره، سئو و بهینهسازی برای موتورهای جستجو رو باید بلد باشه، بحث امنیت رو باید بلد باشه و رعایت کنه، اگه فیچری نیاز داشت باید خودش بشینه کد بنویسه و اضافه کنه، کلی باگ و دیباگ و... و به این ترتیب با اینکه اینجا دستش بازه و هر کاری خاست میتونه بکنه اما از اونطرف هم کلی زمان از دست میده و فکر نکنم بعدش برای بلاگ نویسی انگیزهای براش بمونه(چون دائم در حال دیباگه 😂)
۳- اپهای آماده مثل وردپرس و جوملا و...
و در آخر اگه هدف شخص تنها شروع بلاگ نویسیه میتونه از اپهای رایگان آماده مثل وردپرس استفاده کنه که مثلا در بحث سئو رو دست نداره، تست شده است و کامیونیتی فعال و قوی داره، هر فیچر یا تمی خاست اضافه کنه براحتی میتونه با نصب ی پلاگین در ی لحظه انجامش بده و کلی کار خفن دیگه.
چه موضوعی بنویسم؟
برای شروع جواب اینه که فقط شروع کن به نوشتن و پیش برو، ممکنه از بعضی مقالاتی که نوشتی خودت خوشت نیاد ولی تجربه شده که همون مقالات بارها و بارها خونده شدن و حتی اشتراک گذاری انجام شده 😊
به مرور غلق کار دستت میاد و شروع میکنی به دسته بندی و ترتیب بندی مطالب.
اما برای انتشار مقالات حتما ی برنامه داشته باش، مثلا برای خودت کلندر ست کن که هفتهای ی مقاله منتشر کنی و این تبدیل به ی عادت بشه تا فالوورها بدونن دقیقا چه تایمی مقالهات منتشر میشه.
این نکات رو تو این چند روز کلی مقاله و ویدیو مرور کردم و بدست آوردم و خوشحالم تو اشتراک گذاریش کمکم کنی، دمت گرم 🫠
@osmanpydev
BY جنگولرن
Share with your friend now:
tgoop.com/djangolearn_ir/704