Telegram Web
Forwarded from أخٌ‌في‌الله
اثر | محمد رستم‌پور
Photo
الان وقتشه هکرها رو کنن هرچی دارن ازش
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥ویدئوی گفتگوی من و حسین مهدی‌تبار، پژوهشگر روابط بین‌الملل با برنامه «راه قدس» در مورد بازدارندگی در جنگ هیبریدی/۱۴ فروردین ماه ۱۴۰۳

⭕️انواع بازدارندگی (کلاسیک و مدرن): 01:40

⭕️تفاوت نگاه اسرائیلی‌ها و آمریکایی‌ها در مورد بازدارندگی: 04:37

🔻توضیح حسین مهدی‌تبار در مورد تعریف و ویژگی‌های بازدارندگی هیبریدی: 06:55

🔻حمله به مرکز دیپلماتیک ایران، واکنش است یا کنش: 09:52

⭕️ توان انعطاف‌پذیری ایران و نقش نارضایتی‌های اجتماعی در تولید امتیاز در صحنه نبرد: 14:13

🔻 نقش منفی هیجانات در اثرگذاری بر اولویت‌های سیاست خارجی از زبان حسین مهدی‌تبار: 18:14

🆔@asar1398
Forwarded from فرنگ نوشت
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔺نماینده کنگره: ۲۸ سال از اینترنت گذشته و هنوز قانون مناسبی برای آن تصویب نکرده‌ایم

@Farang_nevesht
Forwarded from فرنگ نوشت
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔺 زاکربرگ مدیر اینستاگرام و فیس‌بوک: همه تلاش خود را می‌کنیم قوانین حمایت از کودکان نقض نشود و جلوی انتشار تصاویر برهنه گرفته شود

@Farang_nevesht
Forwarded from فرنگ نوشت
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔺 نماینده کنگره آمریکا: برای مقابله با سوءاستفاده جنسی از کودکان در شبکه‌های اجتماعی به تصویب و اعمال قانون نیاز داریم

@Farang_nevesht
Forwarded from فرنگ نوشت
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔺نمایندگان کنگره: تنها راه مقابله با دسترسی کودکان به پورنوگرافی در شبکه‌های اجتماعی ارجاع به دادگاه است و الا شما تن به نظارت نمی‌دهید

@Farang_nevesht
◀️چند نکته از بررسی سخنان رهبر انقلاب در خطبه‌های نماز عید فطر در ۱۵ سال گذشته

1⃣به جز سه سال ۱۳۹۹، ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ که به دلیل فراگیری بیماری کرونا نماز عید برگزار نشد؛ پرتکرارترین مضمون سخنان رهبر انقلاب در خطبه‌ اول نماز عید، تمجید از از مجالس و محافل با حال و پرشور مناجات‌خوانی و تلاوت قرآن مردم ایران بوده است. از سال۱۳۹۲، سنت افطاری‌های ساده و مردمی در کوچه و خیابان و مساجد به رویه‌ای تبدیل شده، رهبر انقلاب به این موضوع نیز اشاره داشته‌اند.

2⃣ پرتکرارترین مضمون سخنان رهبر انقلاب در خطبه دوم نماز عید، تحلیل مسائل جهان اسلام و به ویژه توجه دادن به مسأله فلسطین بوده که در سال‌های مختلف ابعاد متفاوتی داشته؛ از جمله توجه دادن به مسأله جنایت صهیونیست‌ها در غزه با تعبیر نسل‌کشی در سال ۱۳۹۳ یا انتقاد از اقدامات خائنانه سران کشورهای اسلامی در حق مردم فلسطین به ویژه اجلاس معامله قرن در بحرین در سال ۱۳۹۶.

3⃣سال ۱۳۹۵، رهبر انقلاب به دلیل آنچه ایستادگی معنوی مردم با سلایق گوناگون و خلاف همه برنامه‌ریزی‌های دشمنان می‌دانند؛ مسئولین را دعوت به شکرگزاری بابت خدمتگزاری به چنین مردمی توصیه می‌کنند.

4⃣به صورت معمول، اگر مسأله‌ای فضای عمومی جامعه را متأثر کرده باشد، رهبر انقلاب در خطبه دوم بدان اشاره می‌کنند؛ از جمله توصیه به هدایت نقدینگی داخل کشور به سمت تولید در سال ۱۳۹۷، تذکر نسبت به معنای نیروی آتش به اختیار فرهنگی به معنی کار بافکر و مبتکرانه و پیشروانه و نه بی‌قانونی و فحاشی، دستور به بازگرداندن حقوق‌های ظالمانه از بیت‌المال در سال ۱۳۹۵، تحلیل مذاکرات هسته‌ای در سال ۱۳۹۴ یا توجه به انتخابات در سال ۱۳۸۶.

5⃣توصیه به مردم در حفظ یکپارچگی یا وحدت در سال ۱۴۰۲، اجتناب از تهمت و اهانت در فضای عمومی کشور در سال ۱۳۹۷، اتحاد مردم با یکدیگر و اتحاد مردم با مسئولین در سال ۱۳۹۰ و همچنین حفظ شرایط برادری و دوستی در سال ۱۳۸۸ با توجه گذشت سه ماه از هیجانات پس از انتخابات دهم ریاست جمهوری.

6⃣به صورت خلاصه می‌توان گفت توجه دادن مردم به حفظ ذخیره معنوی حاصل شده در ماه رمضان، از جمله حفظ خلوت و تذکر و یاد خدا و به ویژه جلوگیری از اسراف، مهمترین مضمون توصیه شده به مردم و توجه دادن مسئولین به کار برای مردم برای کاهش دشواری‌ها و مشکلات اقتصادی قابل توجه است.

7⃣برخی جملات ماندگار رهبر انقلاب در سال‌های گذشته در خطبه‌های نماز عید فطر ایراد شده. از جمله در تیرماه ۱۳۹۴ و بعد از پایان مذاکرات هسته‌ای که تصریح کردند «چه متن تهیه‌شده در مذاکرات هسته‌ای تصویب بشود و چه نشود، چه متن تصویب شود و چه نشود، قابلیّت‌های دفاعی و حریم امنیّت کشور، به فضل الهی حفظ خواهد شد. چه این متن تصویب بشود و چه نشود، ما از حمایت دوستانمان در منطقه دست نخواهیم کشید... و سیاست ما در مقابل دولت مستکبر آمریکا هیچ تغییری نخواهد کرد.»

🆔@asar1398
Forwarded from Solitude
▫️با توجه به داغ شدن کدبازی و کدکشی در مورد اقدام ایران علیه اسرائیل، یه نکته‌ای رو بگم.
پدیده‌ی "کد" دقیقا مقابل تحلیل قرار داره.
هرچه‌قدر که تحلیل مبتنی بر روش صحیح باعث تقویت فکر می‌شه، کد ذهن رو تنبل و بی‌خاصیت می‌کنه.
مثلا این‌که یکی بهش ما کد بده (به فرض) ایران قرار نیست تا قبل از نماز عید فطر جواب اسرائیل رو بده در ظاهر خیلی فرقی با این‌که خودتون به این نتیجه برسید نداره.
ولی خب اگر خودتون بفهمید که این اتفاق قرار نیست بیفته خیلی بهتره.
چطور؟
این‌طوری که قاعدتا ایران وقتی قراره یه جای پر تجمع داشته باشه نمیاد ضربه‌ی اول رو بزنه.
باز خود این باید ذهن شما رو درگیر کنه که خب پس اسرائیل به‌عنوان یه بازی‌گر منطقی این رو می‌دونه پس احتمالا آمادگی حمله رد نداره.
پس ایران هم به‌عنوان بازی‌گر منطقی ممکنه این رو بدونه و اتفاقا در همین فرصت حمله بکنه.
یعنی شما از مسیر استدلالی به‌جای کد بازی متوجه بازی‌هایی که در یک مسیر تحلیلی شکل می‌گیره آگاه شده و ذهن‌تون رو تمرین می‌دید.
به‌علاوه توان بررسی و مطرح کردن سناریوهای بیشتری رو هم دارید.
بنا بر این تا جای ممکن از کد و آدم کدباز دوری کرده و روی تحلیل و بررسی خودتون تکیه کنید.
البته با شروطی که بعدا در موردش صحبت خواهیم کرد.



#آموزش
Forwarded from وادی (سیده فاطمه مطهری)
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
▫️ «هر وقت در سختی‌های جنگ، فشارها بر ما حادث می‌شد؛ وقتیکه به صورت بسیار مضطری کاری از ما بر نمی‌آمد، پناهگاهمان حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها بود.
در والفجر هشت، وقتی چشم‌مان به آب‌های خشمگین و ترسناک اروند افتاد، لرزیدیم و ترسیدیم، هیچ‌پناه‌گاه و نامی،آشناتر از نام حضرت زهرا نداشتیم. او را در کنار اروند، صدا زدیم و اروند [خشمگین] را با نام زهرا، کنترل کردیم و عبور کردیم.»

@vaadi_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from تنهایی دسته جمعی (وحید خضاب)
امشب، امشب شب توست.

🔻اگر از ذلت به عزت رسیده‌ایم، اگر خودمان برای خودمان تصمیم می‌گیریم، اگر همه گردن‌کلفت‌های جهان عربدهٔ تهدید می‌کشند ولی چنان مستقلیم که باز هم می‌زنیم، در دنیایی که همه عملا در کنار آدم‌کش‌های اسرائیلی ایستاده‌اند یا حداکثر چند نق می‌زنند و بس اگر ما تنها کشوری هستیم که پنجه در پنجهٔ شیطان انداخته‌ایم، زنده‌شدهٔ دم مسیحایی توییم.

امشب شب توست روح خدا 🌱

@vahid_khazab
◀️در فکر چیزهایی دور از ذهن

🔰نگاهی به یک پیامِ اجتماعیِ پاسخِ کوبنده ترکیبی ایران به رژیم صهیونیستی

⭕️حمله حجیم و ترکیبی جمهوری اسلامی ایران به سه پایگاه نظامی در سرزمین‌های اشغالی در بامداد یکشنبه بیست و ششم فروردین ماه ۱۴۰۳، نکات و ابعاد پرشماری داشت که برخی بدان توجه داشته‌اند؛ از تحلیل توان دفاعی ایران و نقشه هوشمندانه برای درگیرسازی تجهیزات رقیب گرفته تا استوارسازی حمله براساس حق دفاع مشروع و همچنین تثبیت جایگاه ایران نزد افکار عمومی کشورهای عربی و مسلمان که در شش ماه گذشته از خشم و بغض جنایت‌های اسرائیل در جغرافیای کوچک غزه به فریاد و فغان آمده بودند. تأمل در این رخداد باشکوه و تجزیه محورها و موضوعات مرتبط با آن و به ویژه کوشش برای تحلیل خردمندانه می‌تواند نکات و نتایجی از اکنون جامعه ایران به دست دهد که قابل توجه است.

⭕️یکی از پرتکرارترین مضامین تحلیل‌های برخی چهره‌ها و گروه‌های دانشگاهی و نخبگانی اجتماعی که در چند سال اخیر در قامت منتقد وضع موجود خود را معرفی می‌کنند و به ویژه مبتنی بر شکاف‌های اجتماعی و درگیری‌های سیاسی طبل پرسروصدایی به نام «فروپاشی اجتماعی» ساخته و بر آن می‌کوبند، همین است که جامعه به بن‌بست رسیده، جامعه عصبانی است، جامعه امید ندارد، جامعه بی‌انگیزه است، جامعه انتقامی شده و از این دست تعابیر که روزانه در یادداشت‌ روزنامه‌ها، کانال‌های تلگرامی و صفحات و حساب‌های کاربری رسانه‌های اجتماعی نقش می‌بندد. صاحبان تئوری «فروپاشی اجتماعی» البته به آمارها و استنادات پیمایش‌های اجتماعی توجه می‌دهند و در تلاشند با مقایسه فراز و فرود آمارها و همچنین زیر ذره‌بین بردن نرخ مشارکت در دو انتخابات ۱۴۰۲ و ۱۴۰۰، پایان جامعه را اعلام کنند.

⭕️به موازات این تلاش، مقایسه جمهوری اسلامی ایران با کشورهای دیگر مانند کشورهای همسایه به ویژه امارات و عربستان سعودی که در دو سال اخیر، همراستا با کلان پروژه ری‌برندینگ محمد بن سلمان پیش می‌رود، و البته دامنه‌های ویدئویی در اینستاگرام پیدا می‌کند، نیز شدت یافته است. سوی مقابل بن‌بست‌نمایی، برجسته‌سازی افراطی از موفقیت‌ها و دستاوردها و به ویژه کشاندن حوزه‌های موفقیت به حوزه‌های ناکامی است. مقابله این دو جناح با یکدیگر، گاهی به موضوعات و سوژه‌های تلخ سیاسی نیز می‌رسد.

یکی از پرسش‌های جدی و اساسی عملیات شنبه شب که در حجم بالای تحلیل‌های سیاسی و نظامی و ژئوپلتیکِ صحیح و مهم این روزها گم می‌شود، این است که چه فکری و چه ذهنی و چه انگیزه‌ای می‌تواند چنان دقتی در اصابت به اهداف نظامی در فاصله ۱۲۰۰ کیلومتری ترسیم شده به بار بیاورد؟

⭕️ساده‌تر بخواهیم بپرسیم، باید بگوییم چه کسانی پشت طراحی موشک‌ها و پهپادهای منحصربه‌فرد و مدرنی هستند که برای ایران بازدارندگی می‌آورد؟ آیا آنها از ملیت و تابعیت دیگری آمدند؟ آیا فناوری نظامی امروز ایران که در برخی عرصه‌ها به اذعان مجلات معتبر علمی رقابت‌ناپذیر است، در جایی غیر از ایران امروز ریشه دارد؟ دانشمندان، محققان و پژوهشگران شاغل در نهاد علم از سازوکارهایی غیر از سازمان‌ها و نهادهای علمی کشور آمده‌اند؟

⭕️وجود فناوری، آن هم به شکل پیش‌برنده و اثبات‌پذیر، نه آزمایشگاهی و گلخانه‌ای، ردیه کافی و مطلق و معتبری است بر گزاره نادرست «فروپاشی اجتماعی». خلاف آنچه به نظر می‌رسد فناوری را نمی‌توان خرید و نمی‌توان کاشت. فناوری دفعی نیست. فناوری، زمینه، انگیزه و شکلی از «باورمندی روحی» می‌طلبد که در نقطه مقابل «فروپاشی اجتماعی» است.

می‌توان ادعا کرد که جامعه ضعیف شده. می‌توان مبتنی بر پایش‌ها و مستندات، درباره کاهش سرمایه اجتماعی سخن گفت؛ اما از جامعه‌ای که از حیث اجتماعی فروپاشیده، فداکاری میهنی و ایثار ملّی برنمی‌آید. کار شبانه‌روزی علمی با همه دشواری و رنج تحریم و عدم دسترسی به مقالات و پژوهش‌های موجود در لبه فناوری برنمی‌آید.

فناوری ایرانی نه تنها در حوزه نظامی، بلکه در دیگر عرصه‌ها نیز خودنمایی می‌کند و امید که این فناوری به نرم‌افزار حکمرانی نیز راه یابد
.

🆔@asar1398
💢 برهنگی موجب جریمه سنگین و تعلیق مجوز فعالیت چهار زن عربستانی فعال در رسانه‌های اجتماعی شد.

🔹 سازمان «تنظیم مقررات رسانه‌ای» سعودی چهار زن چهره عربستانی را به دلیل برهنگی و حضور مغایر با ارزش‌های جامعه در رسانه‌های اجتماعی 400 هزار ریال (7.1 میلیارد تومان) جریمه کرد.

🔸 سازمان تنظیم مقررات رسانه‌ای پادشاهی سعودی افزون بر جرائم مالی سنگین مجوز فعالیت این چهره‌های رسانه‌ای را نیز به حالت تعلیق درآورد.
🔗 منبع

🆔 @KSA_Narrator
Forwarded from BRAND IRAN
✔️ صدها محتوا بصورت خودجوش پس ۱۴ آوریل توسط کاربران مسلمان در حمایت از ایران در اینستاگرام و تیک تاک تولید شده است.

✔️ تحلیل محتوای تولید شده و نظرات کاربران می‌تواند راهنمای سیاست گذاران برای دیپلماسی عمومی و ارتقای قدرت نرم ایران باشد. برخی از این محتواها در اینستاگرام در ادامه (به همراه تعداد بازدید تا ۱۷ آوریل) آمده است.

✔️ اگر موارد مشابهی دیدید(محتوا؛ نوع نظرات؛ بازدید...) لطفا کامنت کنید:

https://www.instagram.com/reel/C5vpXuogHFM/?igsh=MWV1cnY2eHpya2hjZw==

View: 1M

https://www.instagram.com/reel/C5uG0ZXo6EZ/?igsh=MWwwbzM4azJkNzF4Yw==

500K

https://www.instagram.com/reel/C5v64TuM3gz/?igsh=MTlncGNkNjBoZ2d2YQ==

200K

https://www.instagram.com/reel/C5v9lAtJmDM/?igsh=MXJrMzBmcTZlM2M5aA==

3.7M

https://www.instagram.com/reel/C5vyZQutkHG/?igsh=MXg2NHFzb2cwbnh6NA==

300k

https://www.instagram.com/reel/C5wDFoLPuPe/?igsh=MXZ5ajZ0Z3JncmUzdA==

2.5M

https://www.instagram.com/reel/C5txDALt_fJ/?igsh=MWg5bjV3cHR3enI4dQ==

100K

https://www.instagram.com/reel/C5wABFQtSMz/?igsh=MTdwbHJxNXo5azhqcw==

100K

https://www.instagram.com/reel/C5vKtu3tHJh/?igsh=MXZ3eXZtOGVxOHgwbA==

120K

https://www.instagram.com/reel/C5wK_41ShR8/?igsh=MWN2bnU0MTVoMng3aA==

1 7M

https://www.instagram.com/reel/C5uMsA_tzKu/?igsh=MThqMm03ejFrMnZiaQ==

174K

https://www.instagram.com/reel/C5u7jCViGRq/?igsh=bnF3ZTl0cXJqZ29l

230K

https://www.instagram.com/reel/C5vcoWIhhOk/?igsh=aTUzMzdiZzM4Zndi

1.3M

https://www.instagram.com/reel/C5y0DyZhWUk/?igsh=MWVlZGp3NzQ3aXhhdA==

3M

https://www.instagram.com/reel/C5uBKJ4qUdL/?igsh=MW12YzdieGRzMHJ6MQ==

1M

https://www.instagram.com/reel/C5viKSJv680/?igsh=MWp2a2xwZDhnbXZlcQ==

6.5M

https://www.instagram.com/reel/C5wLyECs3QH/?igsh=MW0xdWdtYXJtMzQ1bw==

350K

https://www.instagram.com/reel/C5w4yZGifAG/?igsh=bjZnMmxyeHh0eHht

1.7M

https://www.instagram.com/reel/C5xR4DIP3Q6/?igsh=dXQ3b2w0aXZ1enA0

200K

https://www.instagram.com/reel/C5vg8cBtRl7/?igsh=MXF6bnZkdHFicmp2Nw==

600K

https://www.instagram.com/reel/C5wNzZft2Sm/?igsh=MWNibmZ1NzV5MWtqNA==

60K

https://www.instagram.com/reel/C5xFyArPu5x/?igsh=aXN2MXRmZG5xbDlh

300K

https://www.instagram.com/reel/C5znb3dIK14/?igsh=MW1xOWlxYXJvOWIyNA==

2M

https://www.instagram.com/reel/C5vbY-OsS0o/?igsh=ZzN4Ymptc3RuZWlk

300K

https://www.instagram.com/reel/C5v0UBlIDBr/?igsh=Njk4bDRucXZ2Nmx3

120K

https://www.instagram.com/reel/C5vC1PgL9w6/?igsh=MW4xMzlkZHRhaTlnNA==

120K

https://www.instagram.com/reel/C5yba5iPJn9/?igsh=YXkxdHB2ZDNwYmxj

180K

https://www.instagram.com/reel/C5vM_5iiYC1/?igsh=MWtmdjRmdnN4N2l6aw==

3.1M

https://www.instagram.com/reel/C5vU6ntvnR3/?igsh=eGV2ZGNkZmFvN3lo

25K

https://www.instagram.com/reel/C5wofQfI5qi/?igsh=ZjV6ejBnemZrZTRv

411K

https://www.instagram.com/reel/C5uC9P8oQQT/?igsh=bXUxNjE1bzgycnY=

2M

https://www.instagram.com/reel/C5vFNPURm1F/?igsh=Ym5tZ283OGY5M2x5

600K

https://www.instagram.com/reel/C5uMZjuiPKs/?igsh=MXdseTJqMDQxMHdjZg==

180K

مرتبط:
https://www.tgoop.com/nationbranding/989

© برندسازی ملی
@nationbranding
https://www.tgoop.com/nationbranding
آمریکا یک کشور بزرگ مستقل را تهدید کرده که تحریم میکند، اگر از کشور بزرگ مستقل دیگری گاز بخرد.


در فردای بدون قلدری آمریکا، که دور هم نیست، به فرزندان و دوستانمان از این روزها بگوییم.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴اطلاعات فاش شده نشان می‌دهد شرکت متا که مالک فیس‌بوک، واتس‌اپ و اینستاگرام است، از طریق گروه‌های خانوادگی واتس‌اپ اطلاعاتی در مورد تحرکات فلسطینی‌ها برای هدف قرار دادن آنها و خانواده‌هایشان در اختیار ارتش رژیم صهیونیستی قرار داده است.

#حاکمیت_سایبری #شبکه_های_اجتماعی #رژیم_صهیونیستی #جاسوسی_سایبری

🦠@cyberbannews_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
گوگل به تازگی ۲۸ کارمند خود را که به قراردادش با اسرائیل اعتراض کرده بودند، اخراج کرد - قسمت اول


واشنگتن پست، پنج‌شنبه ۱۸ ایپریل، ۳۰ فروردین
نوشته کارولین اودونوان، و گریت دی وینک

پس از تحصن کارمندان در دفترهای گوگل در نیویورک و کالیفرنیا، ۹ نفر دستگیر و ۲۸ نفر اخراج شدند.

سان فرانسیسکو — گوگل روز چهارشنبه ۲۸ کارمند را اخراج کرد که به قراردادی با دولت اسرائیل اعتراض کرده بودند که این غول رایانش ابری با رقیب خود، آمازون به اشتراک گذاشته بود.
این اخراج پس از آن صورت گرفت که ۹ کارمند روز سه‌شنبه هنگام شرکت در تظاهرات تحصن در دفاتر گوگل در سانی‌ویل، کالیفرنیا و شهر نیویورک دستگیر شدند. کارمندان گفتند که این‌ها را چند ساعت در بازداشت نگه داشتند و بعد رها کردند.
این کارمندان، بخشی از گروهی به نام نه به فناوری برای آپارتاید هستند که از سال ۲۰۲۱ علیه قرارداد گوگل برای فروش فناوری به اسرائیل نامه می‌نویسند و اعتراضاتی را برگزار می‌کنند. تنش بر سر قرارداد رایانش ابری، معروف به نیمبوس، در میان کارمندان گوگل و آمازون از زمان آغاز جنگ اسرائیل و غزه در ماه اکتبر افزایش یافته است. منتقدان این پروژه می‌گویند که این کار نظارت دولت اسرائیل بر فلسطینی‌ها را تقویت می‌کند و منجر به آوارگی و تبعیض بیشتر می‌شود.
سخنگوی گوگل در بیانیه‌ای ای‌میلی گفت که این کارگران به دلیل ایجاد «مشکلات فیزیکی در کار سایر کارکنان و جلوگیری از دسترسی آنها به امکانات ما» اخراج شده‌اند، که «نقض آشکار سیاست‌های ما و رفتاری کاملا غیرقابل قبول» است.
در این ایمیل آمده است «پس از رد درخواست‌های متعدد برای خروج از محل، مجری قانون برای حذف آن‌ها برای اطمینان از ایمنی دفترها وارد شد. ما تاکنون تحقیقات فردی‌ای را به پایان رسانده‌ایم که منجر به خاتمه‌ی کار برای ۲۸ کارمند شده است و در صورت نیاز به بررسی و اقدام ادامه خواهیم داد.»
۲۸ کارمند اخراجی که عصر روز سه‌شنبه در دست‌رسی خود به دستگاه‌های کاری خود را از دست داده بودند و صبح روز بعد از طریق ای‌میل از پایان کار خود مطلع شدند، گفتند که از تصمیم شرکت شوکه و عصبانی شده‌اند.
یکی از کارمندان اخراجی که به سازمان‌دهی تحصن کمک کرده است، اما مستقیماً در آن شرکت نکرده، گفت «من عصبانی هستم. این پاسخی بسیار نامتناسب به کارگرانی است که برای اخلاق و برای پاسخ‌گو کردن گوگل در قبال وعده‌های خود ایستادگی می‌کنند. اخراج افرادی که با رویدادی مرتبط هستند که [گردانندگان گوگل] دوست ندارند - باور نکردنی است.»
این کارمند که به دلایل قانونی نخواست نامش فاش شود، افزود «این یک تشدید بزرگ و تغییر در نحوه‌ی پاسخ‌گویی گوگل به انتقادات کارکنان است.»
این کارمند گفت که اعضای گروه نه به تکنولوژی برای آپارتاید با یک وکیل در مورد طرح اتهام علیه گوگل به اتهام نقض قانون کار صحبت کرده‌اند.
گوگل در ابتدا به خاطر فرهنگ داخلی باز خود معروف بود، جایی که کارمندان می‌توانستند به اسناد کاری تیم‌های دیگر دست‌رسی داشته باشند و تشویق می‌شدند که تصمیمات روسای خود را زیر سوال ببرند. در سال ۲۰۱۰، این شرکت از چین خارج شد و مدیرانْ سانسور دولتی را دلیل اصلی این تصمیم عنوان کردند که علی‌رغم فرصت‌های تجاری بالقوه ارائه شده از طریق اقامت در این کشور صورت می‌گرفت. مایکروسافت و اپل دارای قراردادهای بزرگ چینی هستند که میلیاردها دلار درآمد ایجاد می‌کنند.
مدیران گوگل نیز آشکارا در اعتراضات سیاسی شرکت کرده‌اند، از جمله سرگئی برین، یکی از بنیان‌گذاران و ساندار پیچای، مدیر عامل شرکت، که در یک اعتراض عمومی علیه پیشنهاد ارائه شده‌ی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا برای ممنوعیت مهاجرت از کشورهای دارای اکثریت مسلمان در سال ۲۰۱۷ صحبت کردند.
اما این شرکت به طور فزاینده‌ای کارگرانی را که باعث طوفان‌های سیاسی می‌شوند و از سیاست‌های آن انتقاد می‌کنند اخراج کرده است. در سال ۲۰۱۷، کارگری را اخراج کرد که یادداشتی نوشته بود که می‌گفت برخی از تفاوت‌ها در تعداد مهندسان مرد و زن را می‌توان با تفاوت‌های بیولوژیکی توضیح داد و استدلال کرد که شرکت از نظر سیاسی بیش از حد لیبرال است. در سال ۲۰۱۹، گوگل چهار کارگر را که در داخل شرکت فعال بودند، اخراج کرد و از همکاری آن با دولت‌ها انتقاد کرد.
کارگران گفتند که به دلیل تلاش برای تشکیل اتحادیه اخراج شده‌اند و گوگل گفت که آن‌ها به دلیل دست‌رسی به اسناد داخلی که قرار نبود در دست‌رس آنان باشد اخراج شده‌اند. این شرکت چندین سال بعد یک شکایت ذیل قانون کار را با آن‌ها حل و فصل کرد.

https://www.washingtonpost.com/technology/2024/04/18/google-fired-nimbus-israel-palestine/
گوگل به تازگی ۲۸ کارمند خود را که به قراردادش با اسرائیل اعتراض کرده بودند، اخراج کرد - قسمت دوم

و در سال ۲۰۲۰، این شرکت تیمنیت گبرو، محقق برجسته‌ی هوش مصنوعی را اخراج کرد که مقاله‌ای نوشته بود که نشان می‌داد چگونه الگوریتم‌های هوش مصنوعی جدید گوگل می‌توانند سوگیری‌های نژادپرستانه و جنسیتی را که در داده‌های اینترنتی آموزش دیده‌اند، نشان دهند.
در طول تحصن در دفتر مرکزی گوگل در سانی‌ویل، کالیفرنیا، در روز سه‌شنبه، کارگران دفتر مدیر عامل گوگل کلود توماس کوریان را اشغال کردند. اما کارمندانی که در این اقدام شرکت کردند و ویدیوهایی از آن در اینستاگرام منتشر شد، مانع از کار دیگران در گوگل نیز شدند.
جین چانگ، سخنگوی نه به تکنولوژی برای آپارتاید در ای‌میلی گفت «حتی کارگرانی که در یک تحصن مسالمت‌آمیز شرکت می‌کردند و از ترک محل امتناع می‌کردند، به اموال آسیبی وارد نکردند یا سایر کارگران را تهدید نکردند. بلکه، پاسخ بسیار مثبتی دریافت کردند و حمایت خود را نشان دادند.»
آمازون هم قرارداد نیمبوس را با اسرائیل دارد و کارمندان آمازون در اقدامات نه به تکنولوژی برای آپارتاید در روز سه شنبه شرکت کردند، اما هیچ گزارشی مبنی بر دست‌گیری یا اخراج کارگران آمازون وجود ندارد. آمازون پاسخ بلافاصله‌ای به درخواست برای اظهار نظر نداد. جف بزوس، بنیان‌گذار آمازون، صاحب روزنامه‌ی واشنگتن پست نیز هست.

https://www.washingtonpost.com/technology/2024/04/18/google-fired-nimbus-israel-palestine/
Audio
#نکته_ها
☑️ جنگ غزه؛ ایران و اسرائیل: خاورمیانه جدید
▫️سخنرانی و پرسش و پاسخ حسین جابری انصاری در خانه گفتارها در کلابهاوس، ۱۴۰۳/۱/۳۱
@yekhezaran
◀️تغییرات جامعه آمریکایی در مورد اسرائیل

🔰نگاهی به یک پیمایش در مورد پنداشت جوان‌های آمریکایی در مورد اسرائیل

⭕️همزمان با تشدید مخالفت با نوع و نحوه عملکرد رژیم صهیونیستی در غزه و تبدیل آن به موضوع داغ و حساس دانشگاه‌های آمریکا و برخی دیگر کشورها مانند استرالیا و رخداد اتفاقات عجیب و کم‌نظیری همچون استقرار تک‌تیرانداز بر پشت‌بام‌ ساختمان‌ برخی کالج‌های ایالات متحده، برخی تحلیلگران به چرایی این حرکت که شاید بتوان آن را آغاز یک جنبش دانشجویی تعیین‌کننده دانست، توجه داده‌اند. مرکز تحقیقات پیو که پیمایش‌های مقایسه‌ای ارزشمندی منتشر می‌کند، بیست و هفت روز پیش که اعتراض دانشجویی هنوز در آغاز حرکت بود و اینگونه بیش از سیصد دانشگاه آمریکا را متوجه خود نکرده بود، در گزارشی به تغییرات جامعه آمریکایی به این موضوع و تغییر نگرش جوان‌ترها به اسرائیل توجه کرد. گزاره‌های این گزارش می‌تواند به فهم حرکت امروز دانشجویان آمریکایی کمک کند.

1️⃣جوانان آمریکایی با مردم فلسطین، همدل‌ترند تا ساکنان سرزمین‌های اشغالی. یک سوم جمعیت زیر سی سال آمریکا با فلسطینی‌ها همدل است، در حالی که این رقم برای ساکنان سرزمین‌های اشغالی ۱۴ درصد است. و البته همچنان که پیش‌بینی می‌شود این همدلی در جوانان با ترجیح سیاسی دموکرات بالاتر است.

2️⃣پنداشت یا تلقی مطلوب نسبت به اسرائیلی‌ها روز به روز کمتر می‌شود. در حالی که سهم بزرگسالان زیر ۳۰ سال با دیدگاه مطلوب یا موافق نسبت به اسرائیلی‌ها از سال ۲۰۱۹ تاکنون ۱۷ درصد کاهش یافته است، دیدگاه زیر سی ساله‌های آمریکایی در مورد مردم فلسطین در این بازه زمانی تغییر نکرده است.

3️⃣۴۶ درصد از زیر ۳۰ ساله‌های آمریکایی می‌گویند شیوه اسرائیل در پاسخ به حمله هفت اکتبر، غیرقابل قبول است، از جمله ۳۲ درصد که آن را کاملاً غیرقابل قبول می‌دانند. در میان گروه‌های سنی بالاتر، بیش از یک سوم پاسخ اسرائیل را غیرقابل قبول می‌دانند.

4️⃣۳۴ درصد از آمریکایی‌های جوان، دلایل حماس برای جنگ با اسرائیل را معتبر می‌دانند، ۳۰ درصد این دلایل را معتبر نمی‌دانند و ۳۵ درصد نسبت به این اعتبار، مطمئن نیستند.

5️⃣تنها ۱۲ درصد از زیر سی ساله‌های آمریکا اعتقاد دارند که رئیس جمهور آمریکا توازن میان دو طرف را در جنگ رعایت کرده. ۳۶ درصد می‌گویند بایدن بیش از حد از اسرائیلی‌ها حمایت می‌کند. این رقم در دسامبر ۲۰۲۳، ۲۷ درصد بوده و ۱۰ درصد فکر می‌کنند او در منازعه، طرف فلسطین را گرفته.

6️⃣تنها ۱۶ درصد از زیر ۳۰ ساله‌ها از ارائه کمک نظامی ایالات متحده به اسرائیل برای کمک به جنگ علیه حماس حمایت می کنند، در حالی که ۵۶ درصد از افراد ۶۵ سال و بالاتر از آن حمایت می کنند. ۴۶ درصد از زیر ۳۰ ساله‌های ایالات متحده هیچ نوع کمکی به اسرائیل را (بشردوستانه، نظامی و تسلیحاتی، دیپلماتیک و ...) تأیید نمی‌کنند. این رقم بیش از دو برابر درصد افراد ۶۵ سال و بالاتر (۲۱٪) است.

7️⃣دقت در مورد دلایل این گرایش قابل اعتناست. جوان‌های آمریکایی کمتر از گروه‌های سنی بالاتر اخبار جنگ را دنبال می‌کنند و بیشتر از آنها در مورد اخبار جنگ آزرده‌خاطر می‌شوند. این گزاره از پاسخ‌های پرسش‌شوندگان به این سؤال استخراج شده که «آیا شما در صحبت حضوری یا ارتباط مجازی، کسی را به دلیل آنکه در مورد جنگ اسرائیل و حماس چیزی گفته ساکت کرده‌اید، یا آنفالو یا بلاک کرده‌اید».

8️⃣آمریکایی‌های زیر ۳۰ سال کمتر از افراد مسن‌تر اعتقاد دارند که تبعیض علیه یهودیان در آمریکا از زمان شروع جنگ اسرائیل و حماس افزایش یافته است. ۴۷ درصد. در مقابل ۷۳ درصد از بزرگسالان ۶۵ سال و بالاتر معتقدند این تبعیض افزایش یافته. در حال حاضر، ۳۱ درصد از بزرگسالان زیر ۳۰ سال می‌گویند که یهودیان با تبعیض زیادی در جامعه آمریکا مواجه هستند - در مقایسه با ۲۰ درصدی که در سال ۲۰۲۱ همین موضوع را بیان کردند. اگرچه در همین مدت، درصد آمریکایی‌های ۶۵ سال و بالاتر که می‌گویند یهودیان با تبعیض روبرو هستند، بیش از دو برابر شده و به ۵۰ درصد رسیده است، از ۲۱ درصد.

9️⃣ «صرف نظر از دیدگاه شما، چه نوع حرف و بیانی باید در ایالات متحده مجاز باشد، حرف و بیان خشونت‌آمیز علیه یهودیان، حرف و بیان خشونت‌آمیز علیه مسلمانان؟» در همه گروه‌های سنی، اکثریت می‌گویند مردم آمریکا باید اجازه داشته باشند که حمایت یا مخالفت خود را با حق وجود اسرائیل به عنوان یک کشور یهودی و همچنین فلسطینی‌ها که کشور خود را دارند، ابراز کنند. همچنین اکثریت اعتقاد دارند نباید اجازه داد درخواست خشونت علیه یهودیان یا مسلمانان داده شود.

🆔@asar1398
2024/04/30 05:27:00
Back to Top
HTML Embed Code:


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function pop() in /var/www/tgoop/chat.php:243 Stack trace: #0 /var/www/tgoop/route.php(43): include_once() #1 {main} thrown in /var/www/tgoop/chat.php on line 243