☄️ آغاز ثبت نام
طرح تربیت پژوهشگر 3 در نوروساینس و علوم شناختی با حضور 30 استاد هیات علمی از دانشگاه های معتبر داخلی و خارجی، با ظرفیت 200 تیم پژوهشی
☄️🟩مجموعه علمی و پژوهشی مدارس میان رشته ای با افتخار اعلام می دارد که ثبت نام طرح تربیت پژوهشگر در نوروساینس و علوم شناختی 3 با حضور 30 استاد از اساتید برجسته در حوزه های مختلف نوروساینس و علوم شناختی و از دانشگاه های
بوخوم، گوتینگن، نیوساوت ولز، علوم پزشکی تهران، دانشگاه صنعتی امیرکبیر و همینطور موسسات معتبر بین المللی نظیر
ماکس پلانک،
DPZ، پژوهشگاه علوم اعصاب و پژوهشگاه اختلالات عصب تکاملی دانشگاه علوم پزشکی تهران و ده ها دانشگاه و مرکز پژوهشی دیگر شروع می شود.
🟩این طرح دری است به روی پژوهشگران جوانی که مایلند مهارت های پژوهشی خود را زیر نظر و با راهنمایی اساتید هیات علمی و مساعدت منتورهای مجموعه علمی مدارس میان رشته ای تقویت نموده و خود را برای مدارج علمی بالاتر و توفیقات بعدی خود آماده نمایند.
🟩مجموعه علمی و پژوهشی مدارس میان رشته ای با تجربه مدیریت 100 تیم پژوهشی فعال کنونی و حضور 50 استاد در مجموع در طی این سه سال هم اکنون آماده است تا شیوه صحیح پژوهش را در حوزه های مختلف نوروساینس و علوم شناختی با همه عزیزان در هر مقطعی به اشتراک بگذارد و از ظرفیت همه عزیزان در این راستا بهره گیرد و موجبات باروری بیشتر علمی نسل جوان را فراهم نماید.
🟩تنوع موضوعات و تعداد اساتید امسال بسیار بیشتر از سنوات گذشته و با مساعدت منتورهایی صورت می گیرد که خود پژوهشگران سنوات قبلی این مجموعه هستند و با دریافت آموزشهای سطح بالاتر آماده هستند تا ضمن عمق بخشی به دانش خود راه ترقی هم نسلان خود را نیز هموار سازند.
🟩موضوعات امسال شامل طیف وسیعی از مقالات پژوهشی (اوریجینال) و مروری (سیستماتیک ریویو) در حوزه های مختلف نوروساینس و علوم شناختی است. امسال با همکاری 20 کلینیک و 5 بیمارستان دیتاگیری خواهیم داشت و همینطور از دیتاهای آماده از دیتاست ها نیز استفاده خواهیم نمود.
📌در بخش مقالات پژوهشی موضوعاتی که پوشش داده می شود از این قرار است:
◽️ثبت و تحلیل سیگنال های مغزی (با استفاده از دستگاه ای ای جی) شامل:
🔺دیتاگیری یا کار با دیتاهای آماده سیگنال های ای ای جی و ای آر پی، ای کاگ و آی ای ای جی از دیتاست ها و تحلیل آنها با استفاده از روشهای ارتباط کارکردی و موثر، نوروساینس محاسباتی، نوروساینس رفتاری، سایکوفیزیک، سیگنال دی کدینگ، یافتن سورس های مغزی و ...
◽️کار با داده های نوروایمیجینگ (تصویربرداری مغزی نظیر MRI. fMRI. DTI. PET$SPECT) و تحلیل آنها با استفاده از:
🔺روشهای ارتباط کارکردی و موثر، یادگیری ماشین و عمیق، روشهای مختلف آماری و ...
🔺طراحی تسکهای شناختی و تحلیل آنها با روشهای مختلف همراه با ثبت سیگنالهای مغزی با استفاده از:
🔺سایکوپای و پایتون
🔺ثبت دیتای سیگنال همراه با روشهای تحریک مغزی نظیر tDCS، tACS و ...
◽️استفاده از پرسشنامه های شناختی و دیتاگیری و تحلیل پرسشنامه ها با استفاده از نرم افزارهای مختلف شامل:
🔺پرسشنامه های شناختی و تحلیل آنها با R
🔺پرسشنامه های رفتاری و تحلیل آنها
◽️استفاده از تسک های سایکوفیزیک (ترکیب ای ای جی و آی ترکینگ)
◽️تحلیل داده های نوروساینس رفتاری در پریمات ها
📌در بخش مقالات مروری موضوعاتی که پوشش داده می شود از این قرار است:
🔺تمرکز بر اختلالات نورولوژیک و عصب تکاملی نظیر آلزایمر، پارکینسون، اوتیسم، و اختلالات خلقی نظیر اضطراب و استرس و افسردگی و اختلالات شخصیت و ...
🔺تمرکز بر مقالات متمرکز بر تکنیک های نوروایمیجینگ و سیگنال
🔺تمرکز بر مقالات حوزه نوروساینس کودک و نوجوان
🔺تمرکز بر کارکردهای حرکتی و موتور و حسی
🔺تمرکز بر نوروژنتیک
🔸 از نکات ویژه و جانبی طرح پژوهشی امسال، ایجاد موقعیت شغلی برای دوستانی است که ضمن عملکرد خوب خود در تیمها، مایلند با ارتقای مهارت خود در کلینیکهای درمانی به فعالیت مشغول شوند.
🔸 ظرفیت امسال این مجموعه فقط 200 تیم است و بدیهی است که علاقه، آمادگی روحی و میل به پیشرفت علمی، روحیه کار تیمی و نظم از الزامات این فعالیت جمعی است.
🔸 دوستان می توانند سوالات خود را ناظر به این طرح پژوهشی در گروه تلگرامی زیر مطرح نمایند:
✈️https://www.tgoop.com/IDS_NeuroSci🗣️با آرزوی توفیق برای همه
مدیریت مجموعه علمی و پژوهشی مدارس میان رشته ای
📱@IDSchools📱@NeuroSci_IDSchools