tgoop.com/Fara_Java/32
Last Update:
❇️ ۱۹ سوال رایج در مصاحبههای شغلی جاوا
وقتی صحبت از مصاحبه شغلی برای برنامهنویسی جاوا میشود، چند سوال وجود دارد که در بسیاری از موارد تکرار میشوند. اکثر این سوالها راجع به «Multi-threading»، «collection»، «serialization»، کدنویسی و اصول برنامهنویسی شیء گرا است. در هر مصاحبه حداقل یک یا دو سوال مربوط به کدنویسی میآید. در این مقاله 19 مورد از مهمترین سوالات به همراه پاسخهای آنها آمده است تا شما را برای مصاحبههای کاری آماده کند.
🔸 سوال ۱: چرا نباید از HashMap در محیطهای multi-thread شده استفاده کنیم؟ چه هنگام متد ()get به یک حلقه بینهایت منجر میشود؟
درواقع بسته به نوع مصرف شما، هیچ مشکلی در این کار وجود ندارد. برای مثال، اگر شما HashMap را در یک ترد تعریف کنید و در سایر تردها فقط آن را فرا خوانی کنید و میبینید که همهچیز به خوبی کار میکند؛ مثلا میتوانید از یک Map برای نگهداری مقادیر مربوط به تنظیمات نرمافزار استفاده کنید.
🔸 سوال ۲: آیا انجام عمل Override برروی متد ()hashcode میتواند منجر به تغییری در عملکرد شود؟
این سوال خوب و مناسبی برای همه است. داشتن یک تابع مربوط به «hash code» که خطایی در کارش وجود داشته باشد، میتواند منجر به پیش آمدن مقدارهای تکراری در HashMap شود که به مرور زمان باعث میشود زمان مورد نیاز برای اضافه کردن شیء به HashMap افزایش پیدا کند.
🔸 سوال ۳: آیا تمام مقادیر یک «شیء تغییر ناپذیر» (Immutable Object) باید از نوع «final» تعریف شده باشد؟
اجباری به این کار نیست؛ همانطور که بالاتر اشاره کردیم، شما میتوانید مقادیر را «private» تعریف کنید و تنها از طریق خود سازنده آنها را تغییر دهید. متدی برای تغییر مقادیر آنها نسازید و اگر هم شیء قابل تغییر است، هیچ اشارهای به اعضای آن در سایر بخشهای نرمافزار نکنید.
🔸 سوال ۴: متد ()substring که درون رشتهها قرار دارد، چگونه کار میکند؟
این سوال، یکی دیگر از سوالات خوب جاوا است. به صورت خلاصه جواب میتواند این باشد که substring یک شیء جدید درست میکند که شامل بخشی از رشته اصلی است.
ادامه این مطلب رایگان را در مجله فرادرس در لینک زیر بخوانید.
🔗 ۱۹ سوال رایج در مصاحبههای شغلی جاوا — کلیک کنید.
📌 کانال اختصاصی آموزشهای رایگان جاوا
آخرین مطالب علمی، مقالات رایگان و ویدئوهای آموزشی برنامهنویسی جاوا را در کانال اختصاصی جاوا فرادرس [@Fara_Java] دنبال کنید. 👇
@Fara_Java — مطالب و آموزشهای جاوا فرادرس
BY Fara_Java | فرا جاوا: آموزش برنامهنویسی جاوا

Share with your friend now:
tgoop.com/Fara_Java/32