tgoop.com/Fara_Java/275
Last Update:
✳️ آموزش آرایه در جاوا — به زبان ساده
آرایه در جاوا مجموعهای از عناصر داده است که در حافظه به صورت به هم پیوسته ذخیره میشوند. این سادهترین ساختار داده است که در آن میتوان به هر عضو داده مستقیماً تنها با استفاده از شماره اندیس (نمایه | Index) آن دسترسی داشت. در تمام زبانهای برنامه نویسی آرایه یکی از عناصر بسیار مهم به حساب میآید. در مقاله «آموزش آرایه در جاوا» به بررسی آرایهها در زبان برنامه نویسی بسیار کاربردی و محبوب جاوا (Java) پرداخته شده است.
══ فهرست مطالب ══
○ آرایه در جاوا چیست ؟
○ تعریف آرایه در جاوا
○ معرفی فیلم های آموزش جاوا (Java) فرادرس
○ پردازش آرایه در جاوا
○ استفاده از آرایه در جاوا
○ ارجاع آرایه به متد در جاوا
○ آرایههای چند بعدی در جاوا
○ فیلم های آموزش برنامه نویسی جاوا (Java) فرادرس
○ جمعبندی
🔸 آرایه در جاوا چیست ؟
آرایهها در برنامه نویسی جاوا اشیایی هستند که چندین متغیر از یک نوع (Type) را در حافظه ذخیره میکنند. آرایه میتواند انواع مختلف داده را در خود جای دهد. در واقع نوع مجموعهها (Collection Types) در برنامه نویسی جاوا که بخشی از بسته «java.util» هستند از آرایهها به صورت داخلی در عملکرد خود استفاده میکنند. به دلیل اینکه آرایهها در جاوا شی به حساب میآیند، در زمان اجرا (Runtime) ایجاد میشوند.
آرایه در جاوا مجموعهای از متغیرها است که میتوان با استفاده از یک نام متغیر منفرد همراه با یک اندیس به آنها ارجاع داد. هر آیتم آرایه، یک عنصر (Element) در آرایه است و نوع داده تمام عناصر آرایه نیز باید یکسان باشند. برای مثال، یک آرایه از نوع «int» حاوی مقادیر عدد صحیح است و یک آرایه از نوع «String» میتواند شامل رشتهها شود.
🔸 تعریف آرایه در جاوا
ابتدا در این بخش تعریف انواع ابتدایی آرایهها مورد بررسی قرار گرفته است. برای تعریف آرایهها در جاوا، ابتدا نوع آرایه و سپس نام آن آرایه (نامی برای شناسایی آرایه) تعیین و در انتها نیز یک کروشه در مقابل آن قرار داده میشود.
مطالعه ادامه مطلب 👇👇
🔗 آموزش آرایه در جاوا — به زبان ساده — کلیک کنید (+)
📚 طبقهبندی موضوعی: برنامه نویسی
📌 کانال اختصاصی آموزشی برنامهنویسی جاوا
آخرین مطالب علمی، مقالات رایگان و ویدئوهای آموزشی برنامهنویسی جاوا را در کانال اختصاصی [@Fara_Java] دنبال کنید. 👇
@Fara_Java — مطالب و آموزشهای برنامهنویسی جاوا فرادرس
BY Fara_Java | فرا جاوا: آموزش برنامهنویسی جاوا

Share with your friend now:
tgoop.com/Fara_Java/275