tgoop.com/Fara_Java/112
Last Update:
✳️ آموزش جامع برنامه نویسی جاوا به زبان ساده — بخش اول: مقدمه
این سلسله آموزشها با نام مقدمهای بر برنامهنویسی جاوا برای توسعهدهندگان نرمافزاری تهیه شده است که آشنایی چندانی با فناوری جاوا ندارند. با مطالعه کامل همه بخشهای این سلسله آموزشها با برنامهنویسی شیءگرا (OOP) و توسعه برنامههای واقعی با استفاده از زبان و پلتفرم جاوا آشنا میشوید.
══ فهرست مطالب ══
○ مقدمهای بر زبان جاوا
○ مروری بر پلتفرم جاوا
🔸 مقدمهای بر زبان جاوا
در ابتدا مقدمه مختصری در مورد برنامهنویسی شیءگرا با استفاده از زبان جاوا ارائه شده است. این آموزش با بررسی پلتفرم و زبان جاوا آغاز میشود، سپس دستورالعملهایی برای راهاندازی یک محیط توسعه با استفاده از کیت توسعه جاوا (JDK) و محیط برنامه نویسی Eclipse ارائه شدهاند. پس از اینکه با اجزای محیط توسعه آشنا شدید شروع به یادگیری دستور زبان اولیه جاوا خواهید کرد.
در ادامه ویژگیهای پیشرفتهی زبان شامل عبارتهای Regular، انواع ژنریک، ورودی/خروجی(I/O) و سریالسازی ارائه میشوند. نمونههای از برنامهنویسی برای شیء Person که در بخش اول توسعه دادیم ارائه شده است. در انتهای این آموزش با دستور زبان مقدماتی زبان جاوا آشنا میشوید و میتوانید برنامههای سادهای برای جاوا بنویسید.
این آموزش مناسب توسعهدهندگانی است که در مورد کد یا پلتفرم جاوا آشنایی چندانی ندارند. این آموزشها با مروری بر مفاهیم برنامهنویسی شیءگرا آغاز میشود. برای تکمیل تمرینهای این آموزش باید محیط توسعه جاوا را که شامل موارد زیر است نصب و راهاندازی کنید:
JDK 8 from Oracle
Eclipse IDE for Java Developers
🔸 مروری بر پلتفرم جاوا
فناوری جاوا برای توسعه برنامههایی در محیطهای بسیار گوناگون از دستگاههای مصرفی تا سیستمهای ناهمگون در سازمانها طراحی شده است. در این بخش مرور خلاصهای بر پلتفرم جاوا و اجزای آن خواهیم داشت.
توسعهدهندگان جاوا بهطور مداوم به مستندات رسمی آنلاین API جاوا (Official online Java API documentation) که به نام Javadoc نیز شناخته میشود، مراجعه میکنند.
بهطور پیشفرض در Javadoc سه بخش وجود دارد. بالاترین بخش، همه بستههای موجود در API را نشان میدهد و بخش پایانی کلاسهای هر بسته را نمایش میدهد. بخش اصلی (سمت راست) جزئیاتی از بسته یا کلاس انتخاب شده کنونی را نشان میدهد. برای نمونه اگر بر روی بسته java.Util در بخش بالا کلیک کنید و سپس کلاس ArrayList را انتخاب کنید جزئیاتی در مورد این کلاس در بخش راست مشاهده میکنید که شامل توضیحاتی در مورد کارهایی که انجام میدهد، نحوه انجام آن کار و متدهای آن است.
مطالعه ادامه مطلب 👇👇
🔗 آموزش جامع برنامه نویسی جاوا به زبان ساده — بخش اول: مقدمه — کلیک کنید (+)
📌 کانال اختصاصی آموزشی برنامهنویسی جاوا
آخرین مطالب علمی، مقالات رایگان و ویدئوهای آموزشی برنامهنویسی جاوا را در کانال اختصاصی [@Fara_Java] دنبال کنید. 👇
@Fara_Java — مطالب و آموزشهای برنامهنویسی جاوا فرادرس
BY Fara_Java | فرا جاوا: آموزش برنامهنویسی جاوا

Share with your friend now:
tgoop.com/Fara_Java/112