tgoop.com/Computer_IT_Engineering/35088
Last Update:
🔹 آموزش طراحی لوگو با فتوشاپ با ۵ پروژه عملی
📝 زبان: فارسی
🎥 تعداد ویدئوها: 6 ویدئو
⏱ مدت: حدود 46 دقیقه
💽 کیفیت: بسیار خوب
📊 سطح آموزش: مقدماتی
👤 مدرس: سهیل فتحعلی
🌀 سورس: ندارد
🔗 منبع: دانشجویار
💡طراحی لوگو با فتوشاپ شاید یکی از بهترین تخصصهایی باشد که هر طراح گرافیک میتواند آموزش ببیند. با این کار، امکان ورود به دنیای حرفهای طراحی لوگو وجود دارد و ابزار کاربردی و حرفهای فتوشاپ در این مسیر شما را یاری خواهد کرد تا به بهترین کیفیت کار دست پیدا کنید. لوگو به عنوان عنصری اساسی در هویت بصری یک شرکت، سازمان، برند، یا حتی یک وبسایت به کار میرود. این عنصر گرافیکی، یک نماد، نشانه یا تصویر کوچک است که با استفاده از شکل، رنگ، قلم و سبک خاصی طراحی شده است. هدف اصلی لوگو، شناسایی سریع و مشخص برند یا سازمان را برای مخاطبان و مشتریان فراهم کند.
🔆 در آموزش طراحی لوگو با فتوشاپ، سعی شده که در محیط برنامه Photoshop به طراحی لوگوهای نیمه حرفهای پرداخته شود. همچنین در محیط همین برنامه، ابزارهایی در دسترس هستند که با استفاده از آنها میتوان به طور کامل یک لوگو مناسب و حرفهای برای هر کسب و کاری طراحی کرد. در این آموزش سعی شده است تا از مفاهیم کلیدی مبحث طراحی لوگو تا انجام چند پروژه کاربردی پرداخته شود.
❓ آیا فتوشاپ تنها ابزار ممکن برای طراحی لوگوی حرفهای است؟
🔆 جواب منفی میباشد. دنیای نرم افزار به قدری پیشرفت کرده است که اکنون میتوان گزینههای بسیار زیادی را برای طراحی لوگو ساده و حرفهای مشاهده کرد. طراحی لوگو ساده با فتوشاپ مزایای زیادی را در اختیارتان قرار خواهد داد اما شما میتوانید این کار را با ابزارهای دیگر این شرکت یا حتی شرکتهای دیگر نرم افزاری نیز انجام دهید.
🔆 به دلیل ارائه ابزارهای کامل و بی نقص در این نرم افزار، طراحی لوگو ساده با فتوشاپ و طراحی لوگوی حرفهای در آن به سرعت امکان پذیر است و به دلیل همین کامل بودن است که فتوشاپ به یکی از بهترین گزینهها در این مسیر تبدیل شده است.
❓ موارد استفاده از لوگو ها:
🔆 هویت بصری:
لوگو یک شرکت یا سازمان نمایانگر هویت بصری آن است. با طراحی یک لوگو منحصر به فرد و متناسب با محصول یا خدمات ارائه شده، مشتریان و مخاطبان میتوانند برند را به سرعت تشخیص دهند و به یاد بیاورند.
تشخیص و شناسایی:
لوگوها به عنوان نمادهای تجاری استفاده میشوند و میتوانند به سرعت شناسایی یک برند را تسهیل کنند. این نشانهها به طور معمول در محصولات، بستهبندیها، مستندات، وبسایتها، رسانهها و تبلیغات به چشم میخورند.
🔆 ایجاد اعتماد:
یک لوگو مناسب و حرفهای میتواند اعتماد مشتریان را نسبت به یک برند یا سازمان ایجاد کند. طراحی لوگو با استفاده از عناصری مانند رنگ، قلم، شکل و سبک، تاثیر قابل توجهی بر روحیه و نگرش مخاطبان به برند خواهد داشت.
🔆 بازاریابی و تبلیغات:
لوگوها بخش مهمی از استراتژی بازاریابی و تبلیغات را تشکیل میدهند. با داشتن یک لوگو قوی و قابل تشخیص، برند میتواند در تبلیغات و کمپینهای بازاریابی خود تأثیر بیشتری داشته باشد. لوگو میتواند در تبلیغات چاپی، تبلیغات تلویزیونی، رادیویی، آنلاین و حتی رویدادها استفاده شود.
🔆 تعیین و تمایز برند:
لوگو به برند خاصیت تعیین و تمایز میبخشد. با طراحی یک لوگو منحصر به فرد و منحصر به برند، برند خود را از رقبا متمایز میکنید و ارزش افزوده به کسب و کار خود اضافه میکنید.
طراحی لوگو با فتوشاپ بهترین انتخاب
🔆 حالا که میدانید لوگو چیست و کاربردهای آن چیست، برای طراحی یک لوگو حرفهای و زیبا میتوانید از نرمافزارهای طراحی مانند فتوشاپ استفاده کنید. فتوشاپ یکی از قدرتمندترین و محبوبترین نرمافزارهای طراحی است که قابلیتهای متنوعی برای طراحی لوگوها ارائه میدهد. با استفاده از ابزارهای مختلف فتوشاپ، میتوانید شکل، رنگ، قلم و جزئیات دیگر لوگو را با دقت مورد نظر خود تنظیم کنید.
🔆 طراحی Logo با فتوشاپ بهترین انتخاب است چرا که در این نرم افزار محدودیتی از نظر اعمال کردن فیلترها و افکتها نخواهید دید. امکان ساخت لایههای مختلف و تنظیم هر یک از آنها طبق سلیقه شخصی از جمله مزایایی است که این نرم افزار در اختیار شما قرار خواهد داد و در صورتی که به دنبال طراحی لوگو ساده با فتوشاپ هستید، این نرم افزار سرعت عمل را برای شما فراهم خواهد کرد.
🔆 در مقایسه با ابزارهای دیگر طراحی و ادیت عکس، فتوشاپ قابلیت کنترل بیشتری را برای شما فراهم میکند و به دلیل امکان ادیت روی هر یک از لایهها، امکان رسیدن به خروجیهای دلخواه با کیفیت بالا فراهم است. به بیان بهتر، فتوشاپ یک ابزار ایدهآل در مقایسه با سایر نرم افزارها برای ادیت عکس و اعمال افکتها است.
ادامه دارد ....
#ویدئو #گرافیک #فتوشاپ #لوگو
#Video #Graphic #Photoshop #Logo
🆑 @Computer_IT_Engineering
BY Computer & IT Engineering
Share with your friend now:
tgoop.com/Computer_IT_Engineering/35088