Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
2927 - Telegram Web
Telegram Web
به‌روش‌های استفاده از Redis
خیلی مطلب کامل و جامعی بود و از مدیریت مموری ردیس، نحوه استفاده از ساختمان داده‌های مختلف و طراحی کلید‌ها تا دیپلوی روی کلاد توضیح داده بود.
اگه از ردیس روی پروداکشن استفاده می‌کنید از دستش ندید به نظرم.
https://www.dragonflydb.io/guides/redis-best-practices
اگه از ردیس (یا جایگزین‌های نزدیک بهش) استفاده می‌کنید، می تونید با کمک redis-cli بهش وصل بشین و هم برا یادگیری مناسبه هم برای دیباگ
اما در کنارش می‌شه یه سری gui هم داشت که جالب هستن. خود شرکت redis یه gui داره که من خیلی دوستش نداشتم به اسم redis insight
چندد تا دیگه هم هستن که من بینشون tiny rdm رو خیلی دوست داشتم. هم رابط قشنگ و کم باگی داره هم سنگین نیست.
ویژگی خوبی که من ازش استفاده کردم و تو redis-cli نیست (یا من بلد نیستم) دیدن تعداد کانکشن‌ها و مقدار مصرف منابع ردیسه که به نظرم کمک می‌کنه. همچنین از کلید‌ها ساختار درختی نشون می‌ده (برای زمانی که کلید‌هاتون ساختار a:b:c دارن) که این هم خیلی کمک کننده‌س.

https://github.com/tiny-craft/tiny-rdm
اگه دوست دارید چک کردن نقشه رو هم در ترمینال انجام بدید، این پروژه برای شماست!
با زدن دستور telnet mapscii.me یه مپ interactive باز می‌شه براتون و می‌تونید توش بچرخید و جاهای مختلف رو با ascii ببینید.
https://github.com/rastapasta/mapscii
اگه چند تا namespace یا cluster کوبرنتیز دارید و می‌مخواید راحت بینشون جا به جا بشید بهتون استفاده از kubectx رو پیشنهاد می‌دم.

https://github.com/ahmetb/kubectx
اگه دوست دارید بدونید زیر کاپوت git چه خبره این مطلب رو از دست ندید.

تو این مطلب تا حد خیلی خوبی محتویات پوشه .git شرح داده شده از جمله کامیت هارو برنچها و head و ...
به نظرم به درک بهتر از گیت خیلی کمک می‌کنه.
https://wizardzines.com/comics/inside-git/
اگه جویای کار و مصاحبه هستید یا صرفا کنجکاو هستین کلی تجربه مصاحبه بخونید بهتون این وبلاگ که معین جان زحمت کشیده و آماده کرده رو بخونید.

محتوای بسیار خوب و کامل و به نظرم منصفانه‌ای داره و نکات خیلی خوبی می‌تونید ازش یاد بگیرید.

https://mo1ein.github.io/jobname/index.html

یادآوری کنم که شما هم اگه تجربه‌ای دارید سعی کنید مکتوبش کنید، چون که تجربیات هرکس ارزشمنده و خوندنش برای بقیه خیلی مفیده.
نوشته‌های ترمینالی pinned «اگه جویای کار و مصاحبه هستید یا صرفا کنجکاو هستین کلی تجربه مصاحبه بخونید بهتون این وبلاگ که معین جان زحمت کشیده و آماده کرده رو بخونید. محتوای بسیار خوب و کامل و به نظرم منصفانه‌ای داره و نکات خیلی خوبی می‌تونید ازش یاد بگیرید. https://mo1ein.github.…»
برنامه‌ی git سیستم‌‌هاتون رو اپدیت کنید دوستان. چندتا آسیب‌پذیری داشته اخیرا.

من در مورد CVE-2024-32002 یه مقدار می‌دونم که موقع clone یه ریپو که recursive هست مشکل ایجاد می‌کنه. البته شایان ذکره که فقط رو سیستم‌‌هایی که میسرهاشون case insensetive هست (بله ویندوز) خطرناکه ولی به هر حال شما آپدیت کنید.

اگر هم امکان آپدیت نیست براتون می‌تونید symlinkها رو غیرفعال کنید چون این آسیب‌پذیری از symlink ها استفاده می‌کنه.

 git config --global core.symlinks false


توضیحات بیشتر:
https://www.helpnetsecurity.com/2024/05/16/git-cve-2024-32002/
Forwarded from a pessimistic researcher (Kc)
دوستان نمی‌دونم تا چه اندازه با رویداد "عصرانه ریاضی" بچه‌های انجمن علمی ریاضی دانشگاه تهران آشنایید، ولی واقعا یکی از بهترین‌ها هستند. به تازگی قراره یک عصرانه‌ی چهار جلسه‌ای برگزار کنند با عنوان "از منطق و Type Theory تا Formal Verification". توی این پست از کانال‌شون می‌تونید توضیحات این رویداد رو بخونید. توی این چهار جسله از مقدمات تایپ تئوری، لامبدا کلکولس، تئورم پروور و تئوری PL براتون صحبت می‌کنند. فرصت بسیار مناسبیه برای وارد شدن به این دنیای جذاب. از بین ارائه دهندگان من آشا رو می‌شناسم که کارش واقعا درسته. جلسه‌ی اول این رویداد با عنوان "Type Theory and Lambda Calculus" امروز ساعت ۶ عصر به شکل حضوری و مجازی برگزار میشه. توی این پست از کانالشون می‌تونید توضیحات این جلسه رو بخونید. هنوز محل برگزاری این جلسه رو اطلاع ندادند، ولی من خودم قصد دارم که این رویداد رو شرکت کنم. به شما هم بسیار توصیه می‌کنم که شرکت کنید.
Forwarded from Things that I like (Maedeh)
TLP is a feature-rich command line utility for Linux, saving laptop battery power without the need to delve deeper into technical details.

https://linrunner.de/tlp/index.html
نوشته‌های ترمینالی
TLP is a feature-rich command line utility for Linux, saving laptop battery power without the need to delve deeper into technical details. https://linrunner.de/tlp/index.html
اگه از tlp استفاده می‌کنید نیاز نیست که کانفیگش کنید ولی اگه خواستید با tlpui میتونید تنظیماتش رو دستکاری کنید.

نکنه دیگه اینکه powertop هم امکان بهینه سازی تنظیمات رو داره (auto tune) ولی همزمان با فعال بودن tlp ازش استفاده نکنید
اگه دنبال این هستید که تو ترمینال بنچمارک بگیرید، احتمالا شما هم مثل من یه for می‌نویسین و یه time می‌ذارید پشت کامند تا ببینید چقدر طول می‌کشه تا اجرا بشه،
این ابزارکه تازه پیدا کردم به اسم hyperfine، که میاد یه دستور رو می‌گیره و یه تعدادی اجراش می‌کنه و زمان اجراها رو می‌گه.
همچنین امکانات بیشتری هم داره، مثلا دو تا رو با هم مقایسه کنه، یا تاثیر یک پارامتر رو در زمان اجرا در نظر بگیره یا یه سری اجرای warmup داشته باشه که طول مدت اونا رو در نظر نگیره.
لازم به ذکره که با rust نوشته شده و رابط کاربریش خیلی زیباست.
https://github.com/sharkdp/hyperfine
متاسفانه گروه مورد حمله اسپمرها قرار گرفته. من دسترسی کامنت دادن رو فقط برای اعضای گروه discussion فعال کردم و برای عضویت هم نیازه درخواست بدین. متاسفم که اینطوریه و امیدوارم یه راه حل بهتر پیدا بشه.
آیا ممکنه یک پلاگین vscode اطلاعات سیستم ما رو بدزده؟
جواب کوتاه: بله به راحتی، صدها پلاگین هم دارن الان به کارشون میرسن و ساختن یکی دیگه هم اصلا کار سختی نیست.

جواب طولانی:
https://medium.com/@amitassaraf/the-story-of-extensiontotal-how-we-hacked-the-vscode-marketplace-5c6e66a0e9d7
2025/07/01 17:07:30
Back to Top
HTML Embed Code: