Telegram Web
Forwarded from صبح ما
💠محمدی عراقی از عضویت در شورای عالی انقلاب فرهنگی کناره‌گیری کرد

🔹وی درباره علت کناره‌گیری خود از شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه یکی از قدیمی‌ترین اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی است، گفت: آنچه سبب شده که تقاضای کناره‌گیری کنم چیزی جز احساس مسئولیت نبود، خیلی تلاش کردم تا در شورای عالی وقت بگذارم ولی به این نتیجه رسیدم که این جایگاه برای اعضای جوان‌ مناسب‌تر است.

#صبح_ما

🆔️ @sobhema_ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from مجله پزشکی
دستمزد کادر پزشکی پایین است و مهاجرت‌شان طبیعی است!

◽️مینو محرز، متخصص بیماری‌های عفونی: در سال‌های اخیر آمارهای مهاجرت کادر درمان نیز افزایش داشته است. باید بررسی کنیم که چرا همه دارند می‌روند و علت تمایل زیاد به خروج از ایران و فعالیت در خارج از کشور چیست؟

🔹◽️تحصیل‌کردگان از ایران چاره‌اندیشی کنند. حقوق کادر درمان در ایران بسیار پایین است و کشورهای دیگر بسیار مشتاق هستند که این افراد را جذب کنند، زیرا چنین متخصصانی ندارند.


@MajalePezeshki
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴 تمام کادر درمان این اتاق عمل در کشور عمان ایرانی هستند

🔸ویدئویی تلخ از مهاجرت عظیم پزشکان متخصص ایرانی به عمان و این اتفاق حاصل سیاست های غلطی است که از سال های گذشته تا به امروز بوده که  باعث شده کادر پزشکی و پرستاری کشور تصمیم به ترک وطن بگیرند.

پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)
@pezeshkanghanon
یادداشتِ روز دوشنبه، روزنامه شرق

بیمارستان؛ انسان یا ساختمان؟

سؤال اصلی این است: آیا بیمارستان گروهی پزشک هستند که در ساختمانی به معالجه بیماران می‌پردازند یا ساختمانی است که قرار است روزی پزشکانی در آن بیماران را معالجه کنند؟پاسخ به نظر بدیهی می‌رسد؛ بدون حضور پزشک و پرستار و خدمه هیچ سنگ و آجر و شیشه‌ای ولو از بهترین مواد و کیفیت، قادر به درمان بیماران نخواهد بود. اما نشانه‌هایی وجود دارد مبنی بر اینکه این بدیهی هنوز جا نیفتاده است.
در هر گوشه شهر سال‌هاست به ساختمان‌های بزرگ و غول‌آسایی برمی‌خورید که نام بیمارستان بر خود دارند، بارها و بارها مسئولان پز آنها را داده‌اند اما به دلایلی آشکار هنوز افتتاح نشده‌اند. ممکن است بخش‌های محدودی راه‌اندازی شده باشند اما کلیت بیمارستان با تمام ظرفیت‌هایش نه‌تنها راه‌اندازی نشده، بلکه به دلایلی که موضوع این یادداشت است، چشم‌انداز افتتاح هم ندارد.
اخیرا رئیس یکی از دانشگاه‌های بزرگ ساختمان‌های متعددی را که به‌عنوان بیمارستان ساخته‌اند، به‌عنوان افتخار دوران کوتاه ریاست خود به شمار آورد. این در حالی است که همین چندوقت پیش یکی از استادان جوان یکی از بیمارستان‌های قدیمی این دانشگاه خودکشی کرده است. موج مهاجرت پزشکان از پزشکان جوان به استادان گسترش پیدا کرده است و بخش‌های دانشگاهی پابه‌پای افزایش ظرفیت دستیاران یکی پس از دیگری در حال کاستن اعضای هیئت‌علمی‌شان هستند.
بیمارستان مرکزی این دانشگاه که خاطره آموزش‌هایش از اذهان بسیاری از پزشکان ایرانی در اقصی نقاط دنیا پاک‌شدنی نیست، از داخل به دلیل مهاجرت، بازنشستگی اجباری و بازنشستگی از سر ناامیدی در حال تهی‌شدن است. باید پرسید راستی چه کسانی در این بیمارستان‌هایی که یکی از آنها با سه بال بزرگ سر به فلک کشیده است، کار خواهند کرد؟ آیا قادر خواهند بود به جای ساختمان سنگ و آجر و شیشه به انسان، طبیب و پرستار بیندیشند؟ گویا کشور به قطع کامل ارتباطات بین‌المللی در کار پزشکی با همه صدماتش عادت کرده است. مسئولان عادت کرده‌اند احتیاجات سلامت را حتی در سنگین‌ترین بحران‌ها مثل کرونا از میان نیروهایی که بالاجبار کار می‌کنند مثل دستیاران و پزشک طرحی مرتفع کنند. سیستم به برده‌داری عادت کرده، توان پرداخت برای خدمات انسانی را از دست داده است، اما به راحتی سنگ و چوب می‌خرد. آیا تغییر بنیادین چنین مناسبات اقتصادی‌ای نسبت به ساخت بیمارستان در اولویت نیست؟
یک بار برای همیشه باور کنند که دیگر حتی با افزایش ظرفیت‌ها برای بخش‌های خالی از هیئت‌علمی نمی‌توان این بیمارستان‌ها را پر و نیازهای سلامت کشور را برآورده کرد. پزشکان هندی و بنگلادشی هم دیگر به ایران نخواهند آمد. طب سنتی و روغن بنفشه هم نیاز به این همه ساختمان ندارد. ما مردم از اینکه هزینه درمان‌مان بر عهده دولت است و بار سنگینی بر اولویت‌های متعدد او به شمار می‌رود واقعا شرمنده‌ایم! اما چاره دیگری نداریم. حداقل کاری که می‌توانید بکنید این است که قلب ما را به سنگ و خاک نکوبید و از شیشه، امید آسمان نیافرینید!

https://www.tgoop.com/bzyad
غمگین که می‌شوم، با دستمال و اسپری می‌افتم به جان کمدها و قفسه‌ها. به کتاب‌ها که می‌رسم، ساعت و تقویم از کار می‌افتند. یکی یکی برشان می‌دارم؛ ماههای خورشیدی و میلادی، و سال‌های تقویمی، و سده‌های تاریخی رنگ می‌بازند. تقویمم عوض می‌شود: سالی که این کتاب را خواندم؛ همان سالی بود که به همه باورهای قبلی‌ام شک کرده بودم! کتاب بعدی را در فصل دوستی‌های ناب دانشجویی خوانده‌ام انگار! این یکی را ببین: همان ماهی بود که شور تغییر در سر داشتم! این یکی را انگار هنوز هم باردارم، نفهمیدم تاثیر کتاب بود یا هورمون‌ها، که به قول قدیمی‌ها جن زده‌ام کرده بود!
قدمت ندارند هیچ کدام! این یکی هنوز هم صفحه‌هایش بوی روزهای تابستانی را می‌دهد که کنکور قبول شده بودم؛ بوی سرخوشی! این کتاب شب است؛ شب کشیک‌های بخش روانپزشکی؛ همان شبی که برق رفته بود، و صدای آدم‌های بستری در بخش… و شمعی که می‌لرزید …
صفحه‌های یکی مضطربم می‌کند؛ اضطراب بازجویی و دادگاه و وکیل و قاضی به جانم می‌اندازد. رنگ سبز جلد این کتاب، حس تسلی دارد؛ تسلی استراحت وسط درس خواندن‌های پر استرس روزهای قبل از امتحان.
یکی دیگر را بو می‌کشم هنوز بوی بخش شیمی‌درمانی زیرزمین نمازی از صفحه‌هایش نرفته؛ روزهای کشیک رزیدنتی خواندمش حتماً. پشت جلد این یکی را می‌خوانم و شور عشق جوانی به جانم می‌افتد؛ همان عشق‌های بی‌فرجام تکرارناپذیر! حتی بوی عطری خاص در سرم می‌چرخد… خاص!
هیچ کدام را یادم نیست چه ماهی بود یا چه سالی یا چه روزی یا چه سنی از من؟! تقویم ننوشته کتاب‌هایی که خوانده‌ام تقویم حس و حال‌های درونم هست.
غمگین که می‌شوم، آلیس می‌شوم در سرزمین کتاب‌هایم؛ به جای صبح و ظهر و شب می‌گویم: به وقت صفحه بیست کتاب آبی؛ به وقت صفحه هشتاد و هشت کتاب سبز! به جای فصل بهار و تابستان و …، فصل‌هایم می‌شود: همان فصلی که این کتاب را با فرشته از کتابفروشی روبروی دانشکده پزشکی خریدم؛ به وقت رمان‌ها و دوستی‌های لذیذی که فراموشم شدند. تقویمم می‌شود همان روزی که روی مبل نسکافه‌ای خانه قدیمی مان لم داده بودم و زیر جمله این کتاب خط می‌کشیدم ! حتی رنگها هم عوض می‌شوند؛ نمی‌دانم چرا کتابی را که سبز لجنی است، بنفش می‌بینم؟! این کتاب قرمز هم مطمئنم که خاکستری است…

گاهی باید آدم غمگین که می‌شود جایی داشته باشد تا خودش و امروزش را در آن گم کند ؛ بلکه دوباره پیدا شود …

دکتر سمیرا رزاقی
متخصص رادیوتراپی و آنکولوژی

https://www.tgoop.com/metastatic

https://www.tgoop.com/drmoazenofficial
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from صبح ما
💠عباس عبدی با انتشار تصویر خبر بازداشت مامور خاطی پلیس در توییتر خود نوشت: اگر پلیس واقعا دنبال برخورد با چنین رفتارهایی است هم باید از فیلم‌برداری رفتارهای پلیس استقبال کند و هم از انتشار آنها

🔹️اگر این فیلم نبود هیچگاه مضروب نمی‌توانست اثبات کند و نه کسی به ادعای او توجه می‌کرد.

🔹️اگر این فیلم بود ولی منتشر نشده بود باز هم توجهی نمی‌شد.

🔹️نتیجه: اگر پلیس واقعا دنبال برخورد با چنین رفتارهایی است هم باید از فیلم‌برداری رفتارهای پلیس استقبال کند و هم از انتشار آنها.
#صبح_ما

🆔 @sobhema_ir
🔴از اسب افتاده نه از اصل

🔺اعتماد ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳

✍️عباس عبدی

🔘اتفاق عجیب و جالبی در حال رخ دادن است. همه قوای رسمی کشور دست به دست یکدیگر داده‌اند تا بلکه مسأله فرزندآوری را حل کنند. نه تنها موفق نمی‌شوند، بلکه هر روز بیش از پیش درگیر این مسأله می‌شوند و در واقع خودشان را غرق این سیاستگذاری‌های نادرست می‌کنند، و بطور معمول حرف دیگران را هم نمی‌شوند تا شاید این اندازه در این گرداب فرو نروند. حتی در آخرین اظهار نظر یکی از طرفداران وضع موجود تعطیلی پنج شنبه هم به فرزندآوری ربط داده شده و گفته که: ▪️«یکی از دلایل موافقان تعطیلی پنج‌شنبه‌ها افزایش نرخ جمعیت است!»▪️

🔘ماجرا هنگامی جالب می‌شود که آقای حداد عادل هم وارد موضوع می‌شود، آن هم چند سال پس از تصویب و اجرای این قانون بسیار پرهزینه و شکست خورده و می‌گویند که: ▪️«بحث توجه به جوانی جمعیت مسئله خیلی مهمی است، از جمله اموری که تا دیر نشده باید نسبت به آن اقدام کنیم وگرنه برای همیشه دیر می شود... من توجه شما را جلب میکنم به خبری که همین روز گذشته در اخبار تلویزیون شنیدم مبنی بر اینکه کره جنوبی با همه پیشرفتی که در صنعت و رشد اقتصادی داشته، الان به شدت با گرفتاری رشد جمعیت روبه رو است و آنها تصمیم گرفتند که یک وزارتخانه برای رشد جمعیت خود ایجاد کنند... در عمل هم می بینیم آنهایی که فقیرتر هستند فرزندان بیشتری دارند و آنهایی که داراتر هستند کمتر ازدواج می کنند و فرزندآوری شان نیز نرخش پایین تر است.»▪️

🔘اگر خوب دقت کنیم، جمعیت‌شناسان شناخته شده کشور از ورود به این مسأله پرهیز می‌کنند. چرا که می‌دانند حرف علمی و کارشناسی اثری ندارد و مسأله سیاسی و غیر علمی است و محل حضور آنان نیست. به همین دلیل نیز عاقل‌ترین آقایان هم زحمت گرفتن یک مشاوره از جمعیت‌شناسان کشور را به خود نمی‌دهد و به اخبار شب گذشته تلویزیون استناد می‌کند.

🔘آقایان می‌گویند که مشکل فرزندآوری فرهنگی است. اگر چنین است، چرا قانونی را تصویب می‌کنند که بار مالی وحشتناکی دارد و تورم‌زا است؟ با قیاس‌های ساده‌ای که با برخی کشورها مثل کره‌جنوبی می‌کنند. نتایج نادرستی می‌گیرند. در این یادداشت سعی می‌کنم خیلی خلاصه علل کاهش فرزندآوری را توضیح دهم.

https://telegra.ph/از-اسب-افتاده-نه-از-اصل-05-13
چرا دروغ میگویند ؟

معاونت آموزشی وزارت بهداشت و درمان رو به دروبین ها ایستاده و در مورد آمار آزمون دستیاری دروغ های عجیب میگوید چرا ؟

بگذارید از آمار سالهای قبل شروع کنیم
ثبت نام کنندگان آزمون ۴۰۱: ۱۱۸۰۰نفر
شرکت کنندگان آزمون ۴۰۱: ۱۱۰۸۰نفر
ثبت نام کنندگان آزمون ۴۰۲: ۱۳۰۰۰نفر
شرکت کنندگان آزمون ۴۰۲ : ۱۰۸۰۰نفر
ثبت نام کنندگان آزمون ۴۰۳: ۱۲۳۵۸ نفر
شرکت کنندگان آزمون : ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!

این اعداد همگی از مصاحبه های سالهای قبل خود آقایان اخذ شده است و کار رسانه های معاند نیست

آیا دکتر باقری فرد عدد و رقم نمیفهمد ؟
خیر میفهمد
اما اینکه در زمان اعلام آمار تعداد داوطلبان را با تعداد شرکت کنندگان مقایسه میکند و به دروغ اعلام میکند که افزایش در آن وجود داشته است به علت این است که علیرغم همه هو و جنجال ها برسر حقوق دستیاران این گروه از پزشکان اینک آسیب پذیرترین نفرات جامعه پزشکی هستند و منشاء این اسیب در اکثریت قریب به اتفاق خود وزارت و معاونت آموزشی آن است

بالاترین میزان خودکشی در بین جامعه پزشکی در بین دستیاران رخ میدهد که همین دو روز قبل شاهد یک مورد دیگر آن بودیم و این پاشنه آشیل وزارت است اما انها به جای حل مسئله، آمار سازی و دستاورد سازی میکنند و وزیر با افتخار از افزایش ۱۲ درصدی جایگاه های پذیرشی میگوید

بهتر است دکتر باقری فرد به جای افتخار به این اعداد بی ارزش کمی نگران تک تک جانهایی باشد که در اثر سوء مدیریت انها هدر میرود


https://www.tgoop.com/drmoazenofficial
Forwarded from محمد مهاجری
🔹چرا دولت از انتقادات مراجع تقلید در جلسه دیدار با رئیسی دست‌پاچه شد؟

🔸خبرهایی که از جلسات ملاقات رئیس جمهور با چندتن از مراجع‌عظام‌تقلید منتشر شد، گویای آن بود که انتقادات تندی از عملکرد دولت سیزدهم بخصوص در تامین معیشت مردم صورت گرفته و از گرانی و مشکلات اقتصادی شدیداً گلایه شده است.

🔸این انتقادات بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌ها و فضای مجازی داشت و حس رضایت شهروندان را از رویکرد انتقادی مراجع محترم برانگیخت.

🔸با این حال بلافاصله مسئولان ناشی دولت دست به کار شدند و به جای حل مسئله به پاک‌کردن صورت مسئله پرداختند و با رفتاری بچگانه و غیرحرفه‌ای دفتر مراجع را زیر فشار گذاشتند تا به تصور واهی‌شان تاثیر انتقادات را کاهش داده و دولت را از زیر ضرب نجات دهند.

🔸مسئولان دولت و شخص آقای رئیسی واقعا نمی‌دانند که وضع معیشت مردم خوب نیست؟ و واقعا گمان می‌کنند با سانسور خبرها، ناگهان آتشی که زندگی مردم را می‌سوزاند،گلستان می‌شود؟

🔸این دستپاچگی از کجا می‌آید که به محض طرح انتقاد از دولت توسط افراد و یا رسانه‌ها عده‌ای دست بکار می‌شوند تا ظاهر ویران عملکرد دولت را ماله بکشند؟

🔸پاسخش روشن است. ناتوانی در دستگاههای اجرایی موج می‌زند و دولت بجای اینکه به تصفیه مدیران بی عرضه در سطوح مختلف(به ویژه برخی وزیران) بپردازد تا مسآله حل شود، آشغالها را زیر فرش پنهان می‌کند و در واقع با این کار سر خودش را گول می‌مالد.

و در این وسط آقای رئیسی در آستانه واپسین سال دولتش، جوری حرف می زند که انگار روزهای تبلیغاتی ۱۳۹۶ یا۱۴۰۰ است.

@mohajerimohamad
Forwarded from MEDYAR | مدیار
🔴نقش هدی عین اللهی در برگزاری همایش پوست با عنوان غیرواقعی چیست؟

همایش تازه های پوست ۱۹ تا ۲۱ اردیبهشت در سالن همایش رایزن و با محوریت هدی عین اللهی دختر وزیر بهداشت برگزار شد.

برگزاری این همایش اما سئوالات و ابهامات زیادی به همراه داشته و دارد.

بررسی سایت مرکز آموزش های مداوم پزشکی ( بازآموزی) نشان می دهد این همایش به اسم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و با عنوان
تازه ها در بیماری های پوست
با کد بازآموزی 312287 ثبت شده است.

اما در بنر و پوسترهای این همایش عنوان شانزدهمین کنگره تازه‌ های پوست درج شده است.

نکته قابل تامل دیگر خروج این همایش از فضای دانشگاهی و برگزاری در سالن همایش وابسته به مرکز دائرة المعارف اسلامی در منطقه آجودانیه تهران است.

اما شاید مهم ترین نکته آنجاست که هدی عین اللهی که هیئت علمی دانشگاه نیست با چه مجوزی کارگاه فیلر در این همایش برگزار کرده است؟

در حالی که صدا و سیما تا روزنامه کیهان طی چند ماه اخیر به صورت هماهنگ زیباجویی بانوان را نقد و مذموم می دانند؛ محوریت دختر وزیر بهداشت و همکاری با شرکت های خاص واردات تجهیزات و لوازم آرایشی و زیبایی اتفاق مرموز و قابل بررسی است.
نکته حاشیه ای آخر این همایش؛ شئونات اسلامی و حجاب است که بارها توسط وزارت بهداشت بر اجرا و حفظ آن تاکید می شود ولی در همایش با محوریت هدی عین اللهی اصلا مهم نبوده و نیست!

به نظر هدی عین اللهی سوپر استار این همایش پر ابهام بوده چرا که حضور و نسبت فامیلی اش باعث خیلی اتفاقات عجیب و غریب شده است.


🔷️مدیار
🔶️همراه پزشکان
@med_yar
📌ایران اینترنشنال از بازدداشت تعدادی از طلافروشان بعد از جلسه با معاون وزیر صمت خبر داد‌.
@Mr_Economy
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴 قسم حضرت عباس یا دم خروس؟

👈 مرکز اطلاع‌رسانی پلیس در واکنش به این ویدیو اعلام کردکه مامور بازداشت شده است اماتاکید کرد که افراد متهم باید به «قانون و حکم بازداشت، تمکین نمایند و از هر نوع رفتار نامتعارف بپرهیزند.»
پلیس هیچ اشاره‌ای به اتهام این زن نکرد

◀️ دیده بان: گفتید:به مهسا امینی دست نزدیم،گفتید: به آرمیتاگراوند دست نزدیم
گفتید:نیکا شاکرمی خودکشی کردوماکاری نکردیم
گفتید: آیلارحقی دختردانشجوی پزشکی تبریزی ازارتفاع سقوط کرد...

وقتی شما در روز روشن جلوی چشم مردم چنین وحشیانه عمل میکنیدآنوقت درخفا بابازداشتی ها چگونه برخوردمیکنید؟قسم حضرت عباس تان را باور کنیم یا دم خروسی که هرازچندگاهی از یک جا نمایان می شودوبیرون میزند
اف وشرم برشماومرامتان باد که نه تنهادین مردم را به لجن کشیدید بلکه دنیای شان راخراب و وجدان شان را له کردید

اینجورپاسخگویی پلیس نوعادرجاییست که فیلمی منتشرمیشودوالا اگرهمین زن به واسطه ضربات محکم این پلیس وحشی به کمارفته بودنظام مقدس زمین وزمان رابهم می‌دوخت تااثبات کنندبیماری زمینه ای داشته است

👈👥 🗣 رسانه ما باشید
دیده بان ایران, رسانه مستقل ایرانیان
🇮🇷
https://www.tgoop.com/Didehban_Iran 🇮🇷
انتشارات تیمورزاده
🔴 قسم حضرت عباس یا دم خروس؟ 👈 مرکز اطلاع‌رسانی پلیس در واکنش به این ویدیو اعلام کردکه مامور بازداشت شده است اماتاکید کرد که افراد متهم باید به «قانون و حکم بازداشت، تمکین نمایند و از هر نوع رفتار نامتعارف بپرهیزند.» پلیس هیچ اشاره‌ای به اتهام این زن نکرد…
این رفتار به لحاظ روانشناختی به هیچوجه یک رفتار خودسرانه نیست.
محال است چنین رفتاری بدون حمایت سیستمی و با اطمینان از پشتیبانی مقامات بالاسری اتفاق بیفتد!
از خودتان شرم‌کنید بی‌غیرت‌ها که به راحتی جلوی چشمانتان یک زن بی‌پناه را می‌زنند اما داستان ربودن خلخال از پای زن یهودی را از حفظ دارید.
🔸مرگ پرستو بخشی، آغازگر زنجیره خودکشی در جامعه پزشکی است/ بازگشت به کارِ دو استاد مقصر در ماجرای تحقیر و خودکشی پرستو بخشی به کار

دکتر هادی یزدانی، دکترای حرفه‌ای پزشکی:

▫️متأسفانه ما الآن شاهد بازگشت به کارِ دو استادی هستیم که در ماجرای تحقیر و خودکشی پرستو بخشی دخیل بودند. طبق پیام‌هایی که از دانشجویان بیمارستان شهید رحیمی خرم‌آباد دریافت کرده‌ام، این افراد بدون کوچکترین اصلاحی در رفتار و رویکرد خود مشغول به کار شده‌اند و کما فی‌السابق، دانشجویان‌شان را گماشته و زیردست خود می‌پندارند.

▫️شواهد امر به‌گونه‌ای است که نشان می‌دهد مرگِ پرستو بخشی آغازگر یک زنجیره است.

▫️جامعه پزشکی بیش از این توانِ مواجهه با مرگ، مهاجرت و تغییر شغل اعضای خود را ندارد.

جزئیات بیشتر در لینک زیر:

khabaronline.ir/xmcnn

@KhabarOnline_IR
Forwarded from مجله پزشکی
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
ورود وحشیانه اراذل و اوباش قمه‌کش به اورژانس بیمارستان ابن سینا دلفان در لرستان؛ امشب ۲۵ اردیبهشت

@MajalePezeshki
Forwarded from قنات (Majid Moradi)
بشکند دست آن مأمور وحشی قانون‌شکن ناجوانمردی که به صورت زنی سیلی می‌زند و مایه نفرت عامه مردم از دین می‌شود.

علامه طباطبائی در سال ۵۸ گفته بود دولت آینده کاری نکند که ما مضحکه عالم شویم. اکنون با تعدی و تعرض برخی مأموران گویا هم مضحکه شده ایم و هم مایه گریه!

از انتشار فیلم تعدی این مأمور ملعون معذورم. فراجا که مدعی بازداشت این مأمور مجرم است تصویر او را منتشر کند تا دیگر مأموری جرأت نکند دست روی زنان بلند کند.

مجید مرادی

1403/2/25
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
شهرستان محل خدمت مرحومه دکتر بخشی امشب شاهد حمله قمه کش ها بوده!

تهش اینها شامل رأفت اسلامی میشن‌ برای روز مبادا ولی ماها برای نوشته هامون باید بریم دادگاه!


کادر درمان تو این بیمارستان ها از وسط نصف بشه هم من براش استوری نمیذارم!



پ ن:نقطه شکست برای عزل یک ریاست دانشگاه چند حمله در سال هست؟
یه عددی بدید مثلا بدونم حد ضرر حضور یک مدیر چند بار توحش در محیط تحت امرش هست؟

ایشون همین سطل اشغال رو ابان دو سال پیش توی خیابون واژگون می کرد تا اعدام هم براش صادر می کردند ولی اینجا خوب بیمارستانه و این حرفا نداره!
دوتا قمه هم میزد به کادر درمان همه جمع میشدند رضایت می گرفتند!



اونهایی که در یاسوج به کادر درمان حمله کردند چی‌شدند؟
کسی گزارشی تهیه کرده از احکام صادر شده از کسانی که به کادر درمان حمله کردند؟
انتشارات تیمورزاده
شهرستان محل خدمت مرحومه دکتر بخشی امشب شاهد حمله قمه کش ها بوده! تهش اینها شامل رأفت اسلامی میشن‌ برای روز مبادا ولی ماها برای نوشته هامون باید بریم دادگاه! کادر درمان تو این بیمارستان ها از وسط نصف بشه هم من براش استوری نمیذارم! پ ن:نقطه شکست برای…
کاش احکام کسانی که به کادر درمان حمله کردند در شش ماه اخیر توسط دادگاهها منتشر بشه ببینیم کسی هم محکوم شده اصلا!




اگر به اندازه نصف دروغهایی که علیه پزشکان گفتید در فضای رساته فرهنگ سازی می کردید خیلی از مشکلات حل میشد
2024/05/15 04:29:52
Back to Top
HTML Embed Code:


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function pop() in /var/www/tgoop/chat.php:243 Stack trace: #0 /var/www/tgoop/route.php(43): include_once() #1 {main} thrown in /var/www/tgoop/chat.php on line 243