Telegram Web
Audio
📌 فایل صوتی نشست تخصصی

«گذشته، حال و آینده کودکان غزه»


🎤 سخنرانان نشست:

👤 دکتر حوریه حسینی اکبرنژاد
«عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس»

👤 دکتر بابک شمشیری
«عضو هیئت علمی دانشگاه شیراز»

👤 دکتر نسرین مصفا
«عضو هیئت علمی دانشگاه تهران»


🎤 مدیر نشست:

👤 دکتر حسن سواری
«عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس»


🗓 زمان برگزاری نشست: یکشنبه، ۲۰ خرداد ۱۴۰۳، ساعت ۱۶ تا ۱۸
💻 بستر برگزاری نشست: از طریق اسکای روم


#⃣ #فایل_صوتی #نشست

🆔 @unstudies
Audio
#صوت
جلسه سیصد شصت و هشتم وبینار بهشتی(سلسله نشستهای میان رشته ای دانشگاه شهید بهشتی در قالب وبینار)، موضوع: صلح در دستان ما؛ بازگویی تجربه زیسته‌ی تکاپو برای صلح؛ تجارب صلح سازی و چالش‌های کنشگری صلح. سخنران: آقای رئوف آذری (نشست دوم)
Forwarded from بلوطبانان پا به ركاب (Raouf Azari)
اخگر صلح سازی و بلوطبانی در جغرافیای وطن و ضرورت مطالبه مسئولیت ذاتی متولیان

https://www.tgoop.com/oaktree_loverbikers/1577

✍️رئوف آذری٭

شهریور ۱۴۰۰ به دعوت مرکز تحقیقات و کرسی حقوق بشر، صلح و دموکراسی یونسکو در دانشگاه شهید بهشتی و مؤسسات همكار، برای ارایه تجارب زیسته صلح ورزی، دعوت بودم که از چالش های صلح سازی گفتم.

(لینک دسترسی به فایل صوتی
https://www.tgoop.com/Sopskf/6731)

تعبیر نگارنده برای کنشگری صلح در این جغرافیا، به مثابه در دست گرفتن زغال آتشینی بود که هر آنکه دست گیرد، مغز استخوانش سوزد!

چه اینکه هاله امنیتی به دور صلح، چنان آزار دهنده است که نهایتی ندارد ولی طعم کباب بریان نتایج آن را نشاید وانهاد که به غایت دل انگیز است و اگر بخواهیم یک از هزار آن را اشارتی کنیم، پیوند با فرهیختگانی است که هر یک لحظه هموندی شان، غنیمت است.

این روزها که مجدد زبانه آتش و حریق های سریالی بر پیکره زاگروس و جنگل های بکرش از خوزستان و لرستان تا کرمانشاه و کردستان و سردشت را ملاحظه می کنیم، ورود یا عدم ورود به میدان اطفاء را چون ورود به مٲموریت صلح سازی تصور می کنم که اخگری آتشین در دست، از حجم درد و زخم، هر سوی می دوی تا بلکه طعم شیرین نجات گونه ای گیاهی، درختی و جانوری نصیب بری!

اما باز که سفر ۶۵۰ کیلومتری با تیم بلوطبانان پا رکاب در سال گذشته را با شعار نه به چرخه معیوب، یاد می آورم،
(لینک گزارش سفر
https://www.tgoop.com/oaktree_loverbikers/1030)

دلم روا نمی بیند مجدد شریف ترین مختارها، امیدها، البرزها و...را قربانی بینم.

باید که یکبار برای همیشه، قوای مقننه، قضاییه و اجرا، ذیل سایه چتر بالاترین مقام حکومتی، چاره ای اندیشند و نگذازند که ارزشمندترین سرمایه های نمادین وطن اینچنین مظلومانه بسوزند و ایستاده، بمیرند!
واین لازم است مطالبه جدی همه ما زاگروسیان و البرزنشینان باشد تا؛

قانون، متناسب با ظرف زمان و موقعیت و ضرورت روزگار، اصلاح شود و ضمانت اجرایی داشته باشد و ضمن اجرا نیز به لحظه، رصد شود تا اثر خود بگذارد..

امروز، زاگروس جان که قلب تپنده وطن و پمپاژ کننده بیش از دو سوم آب به جغرافیای زیست مشترک ماست، نیازمند اهتمام ویژه قوا، رصد لحظه ای و توجه به فرداست.

امروز باید با سرازیر کردن دلارهای نفتی، سمت حفاظت از گونه های متعدد زاگروس، و نگهداشت بانک طلای مایع قطره قطره آب های گرانبهایش، فردا را تدبیر کرد.

این روزها زاگروس بیش از دستان توانمند و اراده های پولادین شریف ها، مختارها، امیدها و البرزها و سایر فرزندان رشیدش، نیازمند سیاست ورزی سبز منظر و استراتژی گزینی حفاظت محور است و اگر امروز به گاه نجنبیم، فردا و فرداها بسیار دیر خواهد شد و آه و افسوس، مجالی برای بازگشت نخواهد داد!

زاگروس و جنگل و بلوط ها و سایر گونه های زیست یاورش، نیازمند رصد در لحظه هوایی و پایش و خدمت مستمر میدانی اند که آن می طلبد که؛

با قانونی همسنگ غنای سرمایه،
اقتداری هم وزن غنای قانون در اجرا
و
رصدی همپایه غنای قانون و اقتدار در اجرا،
از هوا و زمین و زمان، پایش و حفاظت و احیاء شود.

دستگاه های متولی باید با تمام تجهیزات روز و فناوری های پیشرفته دنیا، تولیت حفاظت از این سرمایه های ناب را عهده دار شوند و سیستم قضا نیز در برخورد با آتش افروزان و تاراجگران وطن، کمترین تردید تخفیف وتبعیضی روا ندارد و اما کنشگران و دلسوزان این آب و خاک نیز از افتادن دوباره در تله چرخه معیوب پرهیز کرده و مطالبه از سیستم مسئول و اهتمام به فهم مردم، را در دستور کار قرار دهند.

----
٭کنشگر صلح و محیط زیست،
تسهیلگر بلوطبانان پا به رکاب

🌹🌹
#بلوطبانان_پا_به_رکاب
#مهربانی_های_کوچک
#نامهربانیهای_بزرگ
#زاگروس
#حریق_های_سریالی
#اخگرهای_خوش_طعم_امدادی
#مطالبه_مسئولیت_ذاتی_متولیان

@oaktree_loverbikers
تلنگُر و تدبر

خیل جماعت پیوستگان به شبکه های اجتماعی خاص و شور هموندی هموطنان جان را با کلیک خریداران هوشمند که ملاحظه می کنم، چون نمکی بر زخم دیرین[ناهُشیاری جمعی و کلاهدوزی دیگری از نمد پیشکشی جمعی ما]، آزارم می دهد...

هر چه به خود فشار آوردم تا نکته ای بنگارم، فایلی صوتی و تصویری تهیه کرده و همرسانی کنم، فرصت، مجالی نداد و زمان برفت و نمک پاشی بر زخم نیز سیر صعودی بگرفت تا اینکه به لطف نازنین برادر، این چند اسلاید منقول از صفحه اینستاگرامی دکتر بهرامی عزیز، واصل شد.

دلایلی متقن و مجمل و راهبردی است، اگر که اشارتی برای مان، کافی باشد...

لطفن، اینبار، کمی درنگ کرده، تدبر کنید تا بیش از پیش، آسیب نبینیم و زمان، مال و زندگی را نبازیم...

همین، عزت زیاد🙏

لینک دسترسی به فایل اصلی👇
https://www.instagram.com/p/C74fwx4A6pf/?igsh=bWF0NmJoaHI2N29l
___
🌹❤️🌹
#بنیاد_توسعه_صلح_و_مهربانی
#مهربانی_های_کوچک
#نامهربانیهای_بزرگ
#تجارت_سرمایه_های_بزرگ
#زندگی

@sopskf
Forwarded from کانال کتاب
گند زدایی مغز.pdf
2.7 MB
📖گند زدایی مغز
نویسنده: فیث جی هارپر

چطوری مغزمان به باد فنا می‌رود؟ حاضرید با هم چند دلیلش را مرور کنیم؟ خشم، افسردگی، اضطراب، دلشوره‌، اندوه ناشی از فقدان نزدیکان، مصرف مواد، الگوهای رفتاری دیوانه‌وار، انتخاب‌ها و دوستی‌های احمقانه. یا مثلاً به گفتۀ‌ یکی از رفقایم: «بله دیگر، یکی از آن شنبه‌های کوفتی همیشگی.» بیشتر مواردی که به آن‌ها نام مشکلات ذهنی داده‌ایم، در عمل قاطی پاطی شدن عملکرد شیمیایی مغز است. و بیشتر این‌ها برآمده از وقایع دل‌آشوب و هولناکی است که در زندگی گرفتارشان هستیم. عادت کرده‌ایم که گناه این همه اضطراب و درد و شیوۀ پاسخ خودمان به این حالات را به گردن ژن‌های بدبختمان بیندازیم. ولی یافته‌های تازه‌ترین مطالعات نشان می‌دهند که از میان آدم‌های گرفتار در این معضلات تنها دو تا پنج درصدشان ژن‌های معیوبی در بدن دارند. این شد که فهمیدیم دلیل مشکلات ما خیلی بیشتر از آنکه فکرش را بکنیم به همان محیط زندگی و شیوۀ برخوردمان با آن برمی‌گردد.

@ketab📚✏️
Forwarded from جامعه شناسی صلح (HanifNJ)
💢 گزارش سمپوزیوم ملی علیه خشونت
بررسی ابعاد خشونت در ایران امروز

گروه جامعه شناسی حقوق انجمن جامعه شناسی ایران
23خرداد1403




سخن آغازین

جامعه ایران در دوره معاصر فراز و فرودهایی چند تجربه نموده است که بسیاری از آنها متصف به خشونت بوده اند.تحولات جاری ایران درسالهای اخیر نیز همواره وجهی از خشونت را پر رنگ کرده است.پژوهش های اجتماعی براین موقعیت صحه می نهند بدان معنا که نمونه های فراوانی از بروز اعمال خشن در ایران مشاهده می گردد.این خشونت سطوح متفاوت خرد و متوسط و کلان را در بر می گیرد از رویدادهای بزرگ تا امور روزمره را شامل می شود.اگرچه آمارهای دقیقی از این سطوح وجود ندارداما مطالعات موردی بیانگر افزایش ابعاد خشونت و مصایب ناشی از آن بوده استوبراین مبنا ضرورت برگزاری نشستی با محور خشونت و اعلام هشدار نسبت به آن محسوس بوده و ضرورت داشته است.در این راستا پژوهشگران و متخصصانی از شاخه های مختلف گردهم آمدندتا ابعاد خشونت در ایران امروز را بررسی نمایند.چنانکه بیست تن ازصاحب نظران رشته های جامعه شناسی،حقوق،علوم سیاسی،فلسفه و روانشناسی در این سمپوزیوم ملی به طرح بحث پرداخته اند.علاوه برتنوع تخصص تفاوت سنی مشخصی نیز در سخنرانان لحاظ شده تا زوایای وسیع تری از بحث طرح گرددو صداهای بیشتری شنیده شود.بلکه درک ما از وضعیت خشونت در ایران کامل تر باشد.

ادامه این گزارش را روی وب سایت انجمن جامعه شناسی ایران بخوانید.
http://isa.org.ir/%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D9%86%D8%B4%D8%B3%D8%AA-%D9%87%D8%A7/417-%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D9%86%D8%B4%D8%B3%D8%AA-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87-%D8%AC%D8%A7%D9%85%D8%B9%D9%87%E2%80%8C%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%AD%D9%82%D9%88%D9%82%DB%8C/6971-%D8%B3%D9%85%D9%BE%D9%88%D8%B2%DB%8C%D9%88%D9%85-%D9%85%D9%84%DB%8C-%D8%B9%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%AE%D8%B4%D9%88%D9%86%D8%AA



@abbasnaeemi
هفتم تیرماه، سالگرد بمباران شیمیایی سردشت نزدیک است...
Forwarded from Raouf Azari
اختصاص جایزه خدمات عام المنفعه (مسئولیت اجتماعی) دانشگاه علوم و فناوری هنگ کنک به تسهیلگر گروه محیط زیست و حقوق انجمن ترویج فرهنگ مسئولیت اجتماعی


شبنم تقی پور، دانشجوی سال آخر دکتری عمران محیط زیست دانشگاه شریف و همزمان دانشجوی ترم آخر دکتری شیمی-بیولوژی دانشگاه علوم و فناوری هنگ کنک، امسال نیز در پی خدمات داوطلبانه اش به دانشجویان و دانشگاه، عنوان دانشجوی برگزیده دانشگاه علوم و فناوری را به خود اختصاص داد.


نامبرده سال گذشته نیز این جایزه را از  رئیس دانشگاه، خانم نانسی ایپ، دریافت کرده بود.

مهربانو تقی پور، تسهیلگر گروه محیط زیست و حقوق انجمن ترویج مسئولیت اجتماعی هستند که در بازه چندساله همراهی با هیٲت مؤسس انجمن با راهبری دکتر بهرام طاهری، چندین ده نشست با محوریت مسئولیت اجتماعی و محیط زیست تسهیلگری کرده اند که از این حیث نیز شایسته تکریم و سپاس ویژه اند..
🌹❤️🌹


#انجمن_ترویج_فرهنگ
#مسئولیت_اجتماعی
#مسئولیت_فرهیختگی
#مسئولیت_اجتماعی_دانشگاهیان
#صلح
#همیاری

@CASRA_NGO
Audio
⭕️ سمپوزیوم ملی «علیه خشونت»
بررسی ابعاد خشونت در ایران امروز


➖️عنوان سخنرانی:
حمله به آگورا؛
تأملی بر ساختار خشونت و‌ خشونت ساختاری علیه حوزه عمومی


➖️سخنران:
عباس نعیمی جورشری
جامعه‌شناس و پژوهشگر عرصه عمومی


محورهای اصلی بحث:

_مفهوم کاوی آگورا و حوزه عمومی
_مباحث #هابرماس؛
مفاهمه و گفتگوی انتقادی
_مباحث #آرنت؛
عمل و سیاست و آزادی
_الگویابی برای درک خشونت ساختاری در ایران
_تضعیف عرصه عمومی توسط عرصه دولتی و عرصه خصوصی


▫️گروه جامعه شناسی حقوق انجمن جامعه‌شناسی ایران | خرداد ۱۴۰۳
#فایل_صوتی
@abbasnaeemi
Forwarded from هم‌میهن
آمار نزاع در سال ۱۴۰۲ نسبت به ۷ سال اخیر به بالاترین حد خود یعنی بالای ۲۵۰ هزار مورد رسیده است

هشدار درباره خشونت روزمره در ایران

🔹در جامعه امروز ایران، خشونت چه وضعی دارد و خشونتگران و خشونت‌دیدگان چه کسانی‌اند؟ این مهمترین سوالی است که تعداد زیادی از جامعه‌شناسان، حقوقدانان و کارشناسان علوم سیاسی در «سمپوزیوم ملی علیه خشونت» دور هم جمع شدند تا به آن و بسیاری از دیگر سوال‌ها در این باره پاسخ دهند. بررسی ابعاد خشونت در ایران امروز، موضوع اصلی این سمپوزیوم بود و شرکت‌کنندگان در آن سعی کردند آخرین وضعیت خشونت در این روزهای ایران را به‌طور دقیق بررسی کنند.

سارا سبزی/ خبرنگار گروه جامعه

📌متن کامل:
https://hammihanonline.ir/fa/tiny/news-17315

@hammihanonline
2024/06/16 01:33:58
Back to Top
HTML Embed Code: