Telegram Web
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔻چگونه می‌توانیم با عینک جامعه‌شناسی به دوستی‌هایمان نگاه کنیم؟

▪️هایا در شماره‌ی قبل به سراغ موضوع «دیگری‌سازی» رفت. فکر کردیم در ادامه خوب و معنادار خواهد بود، اگر به روی دیگرِ این سکه، یعنی «دوستی»، بپردازیم؛ موضوعی که، چه در محافل دانشگاهیِ علوم اجتماعی چه در آموزشکده‌های آزادِ علوم انسانی، درمورد آن چندان بحث نکرده‌اند. رفاقت مانند خیلی از موضوعات دیگر در نگاه اول ممکن است امری بسیار فردی و ساده به‌نظر برسد، درحالی‌که جالب است بدانیم پرداختن به آن را می‌شود تا فلاسفه عصر باستان دنبال کرد.
     
#هایا، فصلنامه موسسه رحمان، شماره پنجم: ما مثل هم نیستیم

📣به زودی منتشر خواهد شد.

@rahmaninstitute
مؤسسهٔ رحمان
🔽 خلاصه میز آینده‌پژوهی زنان و سناریوهای پیش‌روی حیات اجتماعی زنان در ایران در شماره ۴۸۱۸ روزنامه شرق ۶ اردیبهشت ۰۳ ✍🏼دبیرعلمی: مقصود فراستخواه @rahmaninstitute
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
▫️اولین قسمت از پنل‌های آینده پژوهی با عنوان «آینده‌‌ی حیات اجتماعی زنان» با مدیریت مقصود فراستخواه در ۲۲ آبان ماه۱۴۰۲ برگزار شد.
▫️در این در این پنل با حضور شهلا کاظمی‌پور، لیلا فلاح، خدیجه کشاورز، مینو مرتاضی، نجمه واحدی، فرشته طوسی و آتنا کامل درباره‌ی آینده‌ی حیات اجتماعی زنان در ایران سناریو‌هایی طرح شد که از لحاظ زمانی به کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت مجزا شدند.

▫️این سناریوها را به طور خلاصه در این ویدیو می‌بینید.

🔺برای دیدن این ویدیو به شکل کامل کانال یوتوب مؤسسه رحمان را دنبال کنید.

@rahmaninstitute
مؤسسهٔ رحمان
🔻این جامعه پر از سؤال است ▪️گزارش سخنرانی «محمدجواد غلامرضاکاشی» دربارهٔ لزوم بازتعریف مفاهیم جامعهٔ مدنی                                    ▪️مفهوم جامعهٔ مدنی در ایران در دههٔ هفتاد و با قدرت گرفتن اصلاح‌طلبان بروز و ظهور پیدا کرد. اما متفکران و روشنفکران…
🎬 ویدیوی نشست «جامعه مدنی، دولت و‌زندگی روزمره» در یوتیوب رحمان قرار گرفت. محمدجواد غلامرضا کاشی‌_استاد علوم سیاسی دانشگاه علامه_ در این نشست سخنرانی کرد.

▫️نشست «جامعه مدنی، دولت و زندگی روزمره» از مجموعه نشست‌های جامعه مدنی است که در موسسه رحمان برگزار شد.

🔻از لینک زیر ببینید:

https://youtu.be/CAHPwVuPDdE?feature=shared

@rahmaninstitute
مؤسسهٔ رحمان
📣به زودی منتشر می‌شود. ▫️جامعه ایران و مسئله همبستگی گفتارهایی از #جواد_کاشی #عمادالدین_باقی #آرمان_ذاکری #محمد_فاضلی #غلامرضا_ظریفیان #وحید_سهرابی_فر #ابراهیم_حاجیانی با همکاری نشر دگر @rahmaninstitute
📣جدیدترین کتاب موسسه رحمان با همکاری نشر دگر منتشر شد.

▫️گفتارهایی از: محمدجواد غلامرضا کاشی، آرمان ذاکری، غلامرضا ظریفیان، عمادالدین باقی، ابراهیم حاجیانی، محمد فاضلی، وحید سهرابی‌فر

🔻در مقدمه‌ی کتاب می‌خوانیم:
«جامعه‌ی ایران در شرایط فعلی، به دلیل نابه سامانی‌های اقتصادی و اجتماعی، با مشکلاتی از قبیل افزایش فقر، بیکاری و بی‌ثباتی رو برو است که کاهش رفاه برای جامعه و افزایش آسیب‌های اجتماعی را به همراه داشته است. علاوه بر آن، این وضعیت منجر به ایجاد تضاد و شکاف‌های اجتماعی‌ای شده است که روز به روز بیشتر می‌شود.»
 
📚به کوشش زهرا موحدی ساوجی
✍🏼ویراستار: معصومه الیاس‌پور
🎨طراح جلد: رشید توشه
📝کمیته کارشناسی: هدی امامی، شهاب شهسوارزاده، اسما صارمی، پیمان مغازه، عطیه ملک‌زاهدی، اشرف سادات موسوی

🔻برای تهیه کتاب به آیدی زیر در تلگرام پیام دهید:
@rahman_inst

@rahmaninstitute
مؤسسهٔ رحمان
🎬 نشست «معلمان و جامعه مدنی» پنجمین نشست از مجموعه «نشست‌های جامعه مدنی راه رهایی یا ابزار سلطه» در کانال یوتیوب موسسه رحمان بارگزاری شد. ▫️این نشست با سخنرانی فضه کاشی، محمدرضا نیک‌نژاد دوشنبه ۶ شهریور ۰۲ در موسسه رحمان برگزار شد. 🔻فایل کامل این نشست را…
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔻آموزش چگونه می‌تواند رهایی‌بخش باشد؟

▪️کانون صنفی معلمان از معدود تشکل‌های حرفه‌ای است که صرفا به پیگیری حقوق صنفی خود اکتفا نکرده، و در موارد زیادی حقوق دانش‌آموزان را نیز مطالبه کرده و در قبال مسائل آنان واکنش نشان داده است.

▪️فضه کاشی در این نشست چند مورد از بیانیه‌های کانون را که به طور خاص بیانگر دغدغه‌مندی آنان درباره مسائل زنان و حقوق دختران دانش‌آموز است بررسی می‌کند.

▪️رویکردهای کلی کانون صنفی معلمان، بر آموزش و پرورش غیرایدئولوژیک برای پاسخ به بسیاری از مسائل اجتماعی خصوصا مسائل زنان، تاکید دارد.

📹 ویدئوی کامل نشست «معلمان و جامعه مدنی» را در یوتیوب رحمان ببینید.

@rahmaninstitute
مؤسسهٔ رحمان
🔻چگونه می‌توانیم با عینک جامعه‌شناسی به دوستی‌هایمان نگاه کنیم؟ ▪️هایا در شماره‌ی قبل به سراغ موضوع «دیگری‌سازی» رفت. فکر کردیم در ادامه خوب و معنادار خواهد بود، اگر به روی دیگرِ این سکه، یعنی «دوستی»، بپردازیم؛ موضوعی که، چه در محافل دانشگاهیِ علوم اجتماعی…
📢شماره پنجم «هایا» منتشر شد. این فصلنامه متعلق به موسسه رحمان است.

«ما مثل هم نیستیم»
بهار ۱۴۰۳

📎«هایا» به رایگان در دسترس عموم قرار می‌گیرد. در صورت تمایل به حمایت از آن، نشریه را برای دوستان‌تان بفرستید، به ما بازخورد بدهید، و چنانچه به حمایت مالی از #هایا علاقه‌مندید، مبلغ مدنظرتان را به شماره کارت زیر واریز بفرمایید.
5022
2913
2768
3833
به نام اسما صارمی

🔻از لینک زیر دانلود کنید:
https://rahman.org.ir/fifth/

@rahmaninstitute
مؤسسهٔ رحمان
📢شماره پنجم «هایا» منتشر شد. این فصلنامه متعلق به موسسه رحمان است. «ما مثل هم نیستیم» بهار ۱۴۰۳ 📎«هایا» به رایگان در دسترس عموم قرار می‌گیرد. در صورت تمایل به حمایت از آن، نشریه را برای دوستان‌تان بفرستید، به ما بازخورد بدهید، و چنانچه به حمایت مالی از…
haya 5.pdf
15.7 MB
📢شماره پنجم فصلنامه #هایا، متعلق به موسسه رحمان منتشر شد.

🔻«ما مثل هم نیستیم» - بهار ۱۴۰۳

▪️شبکه‌های دوستیِ ما چه چیزهایی درباره‌ی وضعیت اقتصادی و فرهنگی‌مان می‌گویند؟ اگر باور داشته باشیم که «شخصیْ سیاسی ا‌ست» تصمیم‌گیری برای اینکه با چه کسانی رفاقت کنیم و دوستی‌مان را از چه افرادی بگسلیم چگونه می‌تواند سیاسی باشد؟ قدرت در اَشکال و معانیِ مختلفش چطور راهش را به تعاملات دوستانهٔ ما باز می‌کند؟ آیا، در روابط رفاقت‌های خالصانه و قدیمی، واقعاً همه‌چیز برابر تقسیم می‌شود؟ در یک کلام: چگونه می‌توانیم با عینک جامعه‌شناسی به دوستی‌هایمان نگاه کنیم؟

▪️هایا در شماره‌ی قبل به سراغ موضوع «دیگری‌سازی» رفت. فکر کردیم در ادامه خوب و معنادار خواهد بود، اگر به روی دیگرِ این سکه، یعنی «دوستی»، بپردازیم؛ موضوعی که، چه در محافل دانشگاهیِ علوم اجتماعی چه در آموزشکده‌های آزادِ علوم انسانی، درمورد آن چندان بحث نکرده‌اند.

@rahmaninstitute
مؤسسهٔ رحمان
📚فهرست کتاب‌های رحمان، 🔻به ترتیب زمان انتشار @RahmanInstitute ▪️گزارش وضعیت اجتماعی ایران (۱۳۸۰-۸۷) ▪️گزارش وضعیت اجتماعی زنان (۱۳۸۰-۱۳۹۰): مدیر طرح فاطمه جواهری ▪️درآمدی بر مطالعات کودکی در ایران:  گردآوری محمدسعید ذکایی ▪️گزارش وضعیت توسعه انسانی…
📚کتاب‌های موسسه رحمان را هم‌زمان با سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با تخفیف تهیه کنید.

۱۵ درصد تخفیف خرید کتاب‌های رحمان تا ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

🔻سفارش از طریق آیدی زیر در
تلگرام
@rahman_inst


 @rahmaninstitute
مؤسسهٔ رحمان
جواد کاشی، موسسه رحمان – جامعه مدنی، دولت و زندگی روزمره
🔻 فهرست فایل صوتی نشست‌های جامعه مدنی رحمان
@rahmaninstitute

▫️بازاندیشی در وضعیت جامعه مدنی در ایران: ابراهیم توفیق

▫️زنان و جامعه مدنی: فاطمه گوارایی، مریم دژم‌خوی

▫️دانشگاه و جامعه مدنی: مریم پیمان، اسماعیل یزدان‌پور، محمدامین زندی

▫️روزنامه‌نگاری و جامعه‌ی مدنی: هادی خانیکی، سعید ارکان‌زاده یزدی، نیلوفر قدیری

▫️ معلمان و جامعه‌ی مدنی: فضه کاشی، محمدرضا نیک‌نژاد

▫️«کارگران زن از خانه تا کارخانه» و «مفهوم جامعه مدنی در پرتو اعتراضات کارگری در ایران پس از انقلاب بهمن ۱۳۵۷»: پریسا شکورزاده، یاشار دارالشفا

▫️جامعه مدنی، ایضاح مفهومی و دلالت‌های نظری: ابوالفضل دلاوری

▫️سیاست‌ورزی، سیاستگذاری و جامعه مدنی در ایران: کیومرث اشتریان

▫️دین، فرهنگ و جامعه مدنی در ایران امروز: مقصود فراستخواه

▫️سیلان قدرت: دولت و بازار و جامعه مدنی در ایران: محمد مالجو

▫️جامعه مدنی، دولت و زندگی روزمره: محمدجواد غلامرضا کاشی


@rahmaninstitute
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔻چرا قرارداد اجتماعی که پس از انقلاب در ایران شکل گرفت معنای خودش را از دست داد؟

▫️پس از انقلاب ۵۷، یک قرارداد اجتماعی در ایران شکل گرفت که به مرور معنای خودش را از دست داد. در طی جریانات سیاسی و اجتماعی کشور به مرور مسئله «عدالت» به حاشیه رانده شد و بحران‌های اجتماعی حل نشده باقی ماندند.

▫️آرمان ذاکری در نشست «قرارداد اجتماعی جدید؛ مبنای سیاستگذاری اجتماعی» با تعریف مفاهیم و اصول «قرارداد اجتماعی» ضرورت ایجاد یک قرارداد اجتماعی جدید که توان حل مسائل کشور را داشته باشد تبیین می‌کند.
.

▪️نشست «قرارداد اجتماعی جدید، مبنای سیاستگذاری اجتماعی» ۶ دی ۱۴۰۰ در رحمان برگزار شد.

📹 ویدئوی کامل این نشست را از یوتیوب رحمان ببینید.

@rahmaninstitue
2024/06/17 18:14:28
Back to Top
HTML Embed Code: