Telegram Web
🔹دستکاری قیمت بر مبنای معاملات چیست؟

در این روش افراد با استفاده از گروه معامله‌گران سرشناس یک خرید گسترده انجام می‌دهند و با این کار قیمت‌ها را افزایش داده و وقتی قیمت‌ها به بالاترین حد رسید با فروش عمده سهام، سود بالایی کسب می‌کنند.



#سوال
____
🚨پویش مبارزه با قمار سازمان‌یافته
🎲 @Qomar_ir
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
جوری که ما توی کانالای @reba_ir و @Qomar_ir و @currency_war روبروی خیل طرفداران اقتصاد لیبرالی وایسادیم و برای تمدن نو می‌جنگیم!

#شانسی
____
🚨پویش مبارزه با قمار سازمان‌یافته
🎲 @Qomar_ir
معجزه سال جاری اقتصاد رانتی-رفاقتی-غارتی ایران این است که نسبت به دو سال پیش بازده بورس ۶۰ درصد از طلا بیشتر شده، آن هم در شرایطی که در جهان بازده طلا ۴۰ درصد از بورس بیشتر شده است.

🔗 منبع: احسان سلطانی
#موضع #شما
____
🚨پویش مبارزه با قمار سازمان‌یافته
🎲 @Qomar_ir
اطلاعیه
👨‍🏫 کارگروه تخصصی تحلیل و بررسی نهاد بورس
🔢 جلسه دوم
📅 19 آذر 99

این کارگروه به بررسی و تحلیل نهاد بورس از منظر ساخت کلان اجتماعی می‌پردازد.
____
🚨پویش مبارزه با قمار سازمان‌یافته
🎲 @Qomar_ir
⁉️ پرسش و پاسخ پیرامون بورس

📅 امشب پنجشنبه 20 آذر
ساعت 10 الی 12

🔗 https://www.tgoop.com/QomarGroups

____
🚨پویش مبارزه با قمار سازمان‌یافته
🎲 @Qomar_ir
دوستم با ۱۰ میلیون تومان اومد توی بورس ، صاحب یه خونه ۵ میلیاردیه الان.
شاید بپرسید چجوری !


توی دو ماه اول غنوش رو خرید و پولش ۱.۵ برابر شد.
توی سه ماه بعدش آپ رو خرید و پولش سه برابر شد.



ولی باباش توی خساپا بود ، و سهامش ریزش کرد سکته کرد و مرد.
خونه ۵ میلیاردیش ارث رسید به این.


#شانسی

____
🚨پویش مبارزه با قمار سازمان‌یافته
🎲 @Qomar_ir
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📸 در ۴ ماهه امسال بدون در نظر گرفتن سهام عدالت، به اندازه ۵ سال کد بورسی صادر شده است

📌 به گزارش «نود اقتصادی» براساس آمارهای سازمان بورس، در پایان تیرماه امسال تعداد کدهای بورسی ایران بدون در نظر گرفتن دارندگان سهام عدالت به ۱۵ میلیون و ۲۵۰ هزار کد رسیده است.

📌 طبق این آمارها، در ۴ماهه امسال ۳ میلیون و ۵۸۵ هزار کد بورسی صادر شده که تقریبا برابر با کل کدهای بورسی صادر شده طی سال‌های ۹۴، ۹۵، ۹۶، ۹۷ و ۹۸ است.

📌 همچنین پس از ۴ ماهه سال ۱۳۹۹، تعداد کدهای بورسی صادر شده در سال‌های ۱۳۹۱ و ۱۳۹۲ رکوردار هستند، موضوعی که با ریزش شدید بورس در سال ۱۳۹۲ برای چندین سال متوقف و تکرار نشد.


🔗 منبع: نود اقتصادی
#خبر #مستندات
____
🚨پویش مبارزه با قمار سازمان‌یافته
🎲 @Qomar_ir
◀️بازده بورس و بازده اقتصاد

✍🏻دکتر علی ابراهیم‌نژاد

✏️رشد بی‌سابقه بورس، بازار انواع تحلیل‌ها در میان اقتصادخوانده‌ها، فعالان بازار و عموم مردم را هم داغ کرده است. تحلیل‌هایی از این جنس که «چگونه در اقتصادی با رشد صفر یا منفی، بازدهی بورس چندصد درصدی می‌شود؟»
همچنین این تحلیل‌ها نیز مطرح شده است:

- خیلی از کسب‌وکارها به‌دلیل تحریم و مشکل تامین مواد اولیه با افت تولید مواجه خواهند بود؛ اما بورس بی‌اعتنا به این واقعیت‌های بیرونی همچنان می‌تازد.

- در شرایطی که تولیدکننده در بهترین حالت ۲۰ درصد سود سالانه کسب می‌کند، چند برابر شدن شاخص بورس قطعا توجیه ندارد و تنها انگیزه تولید را از بین می‌برد.

✏️برخی از این تحلیل‌ها از سوی کارشناسان و تحصیلکرده‌های رشته اقتصاد ارائه می‌شود و بالطبع در ذهن عموم مردم نیز سوالاتی را ایجاد می‌کند. برای روشن شدن عیار این تحلیل‌ها بد نیست از یک مثال ساده شروع کنیم: فرض کنید عید امسال دو برادر هرکدام یک پراید به قیمت ۶۰ میلیون تومان می‌خرند و شروع به مسافرکشی می‌کنند. هرکدام (بعد از کسر هزینه‌ها) ماهی ۲ میلیون تومان کسب درآمد می‌کنند. یکی از دو برادر به همان شیوه سنتی پراید را به نام خودش می‌زند و مسافرکشی می‌کند؛ اما دومی که با بورس آشناست، از همان ابتدا شرکتی تاسیس می‌کند، پرایدش را به تملک شرکت درمی‌آورد و شرکت را وارد بورس می‌کند. بعد از چهارماه، هر دو نفر ۸ میلیون تومان درآمد ساخته‌اند. در این فاصله قیمت پراید هم به ۱۰۰ میلیون تومان رسیده است. اگر به برادر اول نگاه کنیم، ظاهرا طی چهار ماه فقط ۱۳درصد بازده کسب کرده (۸ تقسیم بر ۶۰)، اما اگر به برادر دومی نگاه کنیم، ارزش سهامش از ۶۰ میلیون به ۱۰۸ میلیون تومان رسیده؛ یعنی ۸۰درصد بازدهی! برادر اول نمادی از «بخش واقعی اقتصاد» است که ظاهرا در این مدت، اتفاق ویژه‌ای برای وی نیفتاده و رشد قابل ملاحظه‌ای را تجربه نکرده، اما برادر دوم که تمثیلی از بورس است، در یک بازه چهارماهه ۸۰درصد بازدهی داشته است.

✏️هدف از این مثال روشن کردن خطای مشترک و بدیهی همه تحلیل‌های فوق است و آن اینکه، در شرایط فعلی اقتصاد کشور آنچه باید مورد توجه و معیار قضاوت قرار گیرد، متغیرهای اسمی است نه متغیرهای حقیقی. معیار قرار دادن متغیرهای حقیقی (مثل رشد اقتصادی) برای توضیح بازدهی متغیرهای اسمی (مثل بازده بورس) شاید در اقتصادهای باثبات و با تورم پایین معقول باشد؛ اما در شرایط فعلی اقتصاد ایران قیاس مع‌الفارق است. به عبارت دیگر، اگر در اقتصاد آمریکا شاخص بورس به‌طور ناگهانی رشد قابل‌توجهی داشته باشد، همه انتظار دارند که در بخش واقعی اقتصاد (یا در انتظارات آتی مربوط به آن) اتفاق فوق‌العاده‌ای افتاده باشد که توجیه‌کننده بازدهی بورس باشد. اما در شرایط فعلی اقتصاد ایران گره زدن بازده بورس به‌عنوان یک متغیر اسمی به تغییرات متغیرهای حقیقی مثل رشد اقتصادی یا تغییر مقداری در تولید شرکت‌ها خطایی فاحش است. آنچه پیشران اصلی رشد بورس بوده و هست، تغییر در انتظارات مردم در مورد متغیرهای اسمی اقتصاد همچون نرخ ارز و قیمت کالاها و دارایی‌هاست که به عقیده نگارنده، به‌دلیل تجربه حداقل دو شوک ارزی و رنج حاصل از ذوب شدن ثروت شخصی افراد در طی یک دهه گذشته، این بار بسیار سریع‌تر از دفعات قبل رخ داده است. اینکه آیا انتظارات شکل‌گرفته کنونی در اذهان مردم منطبق بر واقعیت است و به درستی آینده را پیش‌بینی می‌کند یا نه، باید منتظر ماند و دید؛ اما آنچه همه می‌دانیم این است که یک کارکرد مهم بازار، تجمیع و پالایش اطلاعات و تحلیل‌های میلیون‌ها نفری است که حاضر شده‌اند سرمایه‌ شخصی‌شان را پای تحلیلشان خرج کنند.

✏️نکته دیگر اینکه، اگر برادر اولی بعد از چرتکه انداختن و مقایسه بازده خودش با بازده برادر، تصمیم بگیرد مسافرکشی را تعطیل کند و به جای آن، سهمی در شرکت برادرش در بورس بخرد، اگرچه یک اتفاق تلخ اقتصادی است، اما نمی‌توان انگشت اتهام را به سمت بورس نشانه رفت. بورس صرفا منعکس‌کننده سیاست‌هایی است که منجر به رشد ۶۰ درصدی قیمت پراید در چهار ماه شده و موجب شده بازده حاصل از تغییر در متغیرهای اسمی (رشد قیمت پراید) به مراتب بالاتر از بازده حاصل از متغیرهای واقعی (فعالیت مسافرکشی) باشد. ارجحیت دلالی- که در واقع ارتزاق از تغییر متغیرهای اسمی اقتصاد است- بر تولید که انتفاع از بازده بخش واقعی اقتصاد است، مشکلی است که دهه‌هاست گریبانگیر اقتصاد ماست. اگر ما این تصویر نخراشیده و عریان از اقتصاد ایران را که در آینه بورس نقش بسته است، نمی‌پسندیم باید بیندیشیم که:

آیینه چون نقش تو بنمود راست، خود شکن آیینه شکستن خطاست

* علی ابراهیم‌نژاد، عضو هیات علمی دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف

🔗منبع: کانال اقتصاد به زبان ساده
#موضع

____
🚨پویش مبارزه با قمار سازمان‌یافته
🎲 @Qomar_ir
سوال وارده:
بهتر نیست اگر این پول‌ها قرار است از منابع مازاد مردم تامین می‌شود،‌آن را صرف محرومیت زدایی و فقرا کرد؟


____
🚨پویش مبارزه با قمار سازمان‌یافته
🎲 @Qomar_ir
#قابل_تأمل

🔹 ‏وقتی مراجع بیش از ۱۰۰بار به ربوی بودن بانک ها اعتراض کردن ولی هیچ کس عین خیالش نیست انتظار دارید برای سایت‌های شرط بندی از درگاه های بانکها استفاده نشه ؟؟

👤 نیشگون

#بانک‌های_ربوی
___________________
نهضت مردمی ممانعت از جنگ با خدا

📡 @reba_ir
🏦 برخی کامنت‌ها و گفته‌های اهالی بورس.
🔴 چرا وقتی بورس‌بازان داخلی هم اعتراف می‌کنند که اینجا قمارخانه است و باید «گرگ» باشیم،‌ بعضی‌ها تلاش دارند با لفافه علمی یا شرعی نهادی که متعلق به اسلام نیست را تطهیر کنند؟
#مستندات
________
🚨پویش مبارزه با قمار سازمان‌یافته
🎲 @Qomar_ir
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎞 تیزر دومین همایش ملی نهضت مردمی ممانعت از ربا

🕰 زمان: ۲۹ آذر الی ۵ دی (بصورت مجازی)

📍پخش آنلاین: روبیکا، آپارات، اینستاگرام

🔻با حضور اساتید و کارشناسان


🌐 http://reba.ir/conference

______________
نهضت مردمی ممانعت از جنگ با خدا

📡 @reba_ir
2025/07/04 05:37:46
Back to Top
HTML Embed Code: