Telegram Web
با سلام و وقت بخیر
آقا هستم ۲۱ ساله و در حال گرفتن مدرک تکنسین داروخانه از فنی و حرفه ای
جویای کارآموزی و علاقه مند کار در داروخانه موقعیت تربت حیدریه هر عزیزی تمایل داشت در خدمت هستم
پیوی:
@Mohammad46467
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
بیاید در غروب آخرین سه شنبه سال برای گردگیری افکارمان آتشی بیافروزیم
و کینه ها را بسوزانیم و زردی خاطرات بد را به آتش
و سرخی عشق را از آتش بگیریم و آتش نفرت را در وجودمان خاموش کنیم *
**
نوروزی پر از شادی برای شما و خانواده محترم آرزومندم، امیدوارم در هر لحظه زندگی در سال جدید بهترین‌ها در انتظار شما باشد. آغاز سال نو مبارک»
*
جمع بندی جزوات.pdf
615.9 KB
خلاصه علائم، تشخیص و درمان در انواع مسمومیت ها با مواد مخدر و داروها
#مسمومین #طب_اورژانس #خلاصه
قرص سفیکسیم ۲۰۰میلی گرم ۱۰عدد هر ۱۲ ساعت
قرص دیکلوفناک ۵۰میلی گرم ۱۰عدد هر ۱۲ ساعت
قرص هیوسین ۱۰عدد هر ۱۲ ساعت
#سفیکسیم(Cefixime):
در درمان عفونت های حاد ناشی از باکتری های حساس به این دارو مصرف می شود که شامل سوزاک،عفونت گوش میانی،فارنژیت،عفونت های بخش تحتانی دستگاه تنفس و عفونت های مجاری ادراری می شود.
#دیکلوفناک(Diclofenac):
یک داروی ضد التهاب غیر استروئیدی است که با کاهش پروستاگلاندین ها در بدن درد و التهاب را کاهش می دهد. 
ديكلوفناك سديم در درد و التهاب ناشی از بيماری روماتيسمی شامل آرتريت جوانان و ديگر اختلالات عضلاني-اسكلتی،دردهای بعد از جراحی و نيز نقرس حاد به كار می رود. 
سایر موارد کاربرد دیکلوفناک: 
اسپوندلیت آنکیلوزان،میگرن،کمردرد،آرتریت روماتوئید،اسئوآرتریت،درد های قاعدگی و همچنین به عنوان تب بر استفاده می شود. 
این دارو با ملح سدیم و پتاسیم در دسترس است.بیماران با فشار خون بالا بهتر است از ملح پتاسیم استفاده کنند.
#هیوسین(Hyoscine):
اين دارو در اسپاسم گوارشی يا ادراری–تناسلی،قاعدگی دردناك همراه با اسپاسم، اسپاسم حاد مانند قولنج صفراوی يا كليوی به كار برده می شود.
آمپول پیروکسیکام یک عدد عضلانی
آمپول بتامتازون ال آ عضلانی
قرص سفیکسیم۴۰۰ روزی یک عدد
قرص جوشان ان ای سی(ان استیل سیستئین)۱۰عدد روزی یک عدد
قطره بینی نفازولین یک عدد هر هشت ساعت

پیروکسیکام(ضد درد و التهاب-درد و التهاب بیماری های روماتیسمی و استئوآرتریت)
بتامتازون(ضد التهاب)
سفیکسیم(آنتی بیوتیک-در درمان عفونت های های حاد ناشی از باکتری های حساس به این دارو مصرف می شود که شامل سوزاک،عفونت گوش میانی،فارنژیت،عفونت های بخش تحتانی دستگاه تنفس و عفونت های مجاری ادراری مصرف می شود)
ان استیل سیستئین(خلط آور-درمان مسمومیت با استامینوفن)
نفازولین(تسکین موقت احتقان،خارش و تحریکات خفیف بینی و چشم ناشی از آلرژی به عوامل محیطی،سرماخورگی،گردوغبار،دود،باد،شناوری،عدسی های تماسی یا مطالعه و رانندگی زیاد استفاده می شود.این دارو برای تخفیف علائم رینیت و سینوزیت نیز به کار می رود)
#نسخه😳

قرص دیلتیازم ۶۰ تعداد ۱۵۰
قرص زیلت ۷۵ تعداد ۶۰ (کلوپیدوگرل)
قرص والزارتان ۸۰ تعداد ۶۰
قرص پردنیزولون ۵ تعداد ۱۰۰
قرص تئوفیلین ریتارد تعداد ۴۰
قرص هیدروکسی زین ۲۵ تعداد ۴۰
فایل ها و کلیپ های پرستاری و پزشکی💥اصطلاحات پزشکی💊داروشناسی

@parstare_pezeski
کمیته دارو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس به دنبال بازنگری در آیین‌نامه تاسیس داروخانه‌ها

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، بازنگری در آیین‌نامه تاسیس داروخانه‌ها و کاهش بحران دارویی را از جمله برنامه های کمیته دارو در سال جدید دانست.‌

به گزارش خانه ملت، دکتر همایون سامه یح نجف‌آبادی گفت: اولویت‌های اصلی کمیته در سال جدید، رفع مشکلات جدی و اساسی سیستم دارویی کشور است؛ متأسفانه در شرایط کنونی، افزایش مکرر قیمت داروها فشار زیادی به بیماران وارد و نگرانی‌های زیادی را برای مردم ایجاد کرده است؛ بر این باوریم که این افزایش قیمت‌ها باید به‌طور جدی مورد بازنگری قرار گیرد تا فشار کمتری به مردم وارد شود.

وی افزود: یکی از دغدغه‌های اصلی ما در سال ۱۴۰۴، حل مشکل تأمین مواد اولیه دارویی و تسهیلات لازم برای واردکنندگان این مواد است زیرا کمبود این مواد نه تنها بر کیفیت داروها تأثیرگذار است بلکه باعث ایجاد بحران‌هایی در داروخانه‌ها و ناتوانی در تأمین دارو برای بیماران شده است همچنین، تأمین سرمایه در گردش داروخانه‌ها یکی دیگر از اولویت‌هاست که باید به آن توجه ویژه شود تا از بحران‌های اقتصادی در داروخانه‌ها جلوگیری شود.

نماینده مردم کلیمیان در مجلس دوازدهم، به مشکلات ایجاد شده توسط آئین‌نامه جدید تأسیس داروخانه‌ها اشاره کرد و ادامه داد: آئین‌نامه جدید تأسیس داروخانه‌ها مشکلات زیادی را برای داروسازان ایجاد کرده و بسیاری از داروسازانی که در سال‌های گذشته داروخانه تأسیس کرده‌اند یا با سوءاستفاده‌های مالی روبرو یا به دلیل مشکلات اقتصادی و قانونی دچار ورشکستگی شده‌اند و این مسائل نیازمند بازنگری و اصلاحات جدی است.

دکترسامه یح نجف‌آبادی یادآور شد: در کمیته دارو، به دنبال اصلاح و بازنگری در آئین‌نامه تأسیس داروخانه‌ها هستیم تا از سوءاستفاده‌ها جلوگیری شود و داروسازان بتوانند در شرایط مناسب‌تری به فعالیت خود ادامه دهند همچنین، بر این باوریم که باید حمایت‌های بیشتری از داروسازان صورت گیرد تا بتوانند در فضای بهتری به خدمت‌رسانی بپردازند.

وی همچنین به کمبود دارو و مشکلات مربوط به تأسیس داروخانه‌ها اشاره کرد و گفت: این مسائل به‌ویژه کمبود دارو در کشور و مشکلات ناشی از تأسیس داروخانه‌های جدید، باعث ایجاد مشکلات عظیمی در بخش دارویی کشور شده و ما باید برای رفع این مشکلات، از تمامی ظرفیت‌ها و منابع موجود استفاده کنیم.

رئیس کمیته دارو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس افزود: در سال ۱۴۰۴ تمام تلاش خود را برای پیگیری مشکلات سیستم دارویی کشور خواهیم کرد تا شرایط بهتری برای داروسازان و بیماران فراهم شود و این مسائل نیازمند همکاری و حمایت‌های جدی از سوی مسئولان است تا بتوانیم به‌طور مؤثر مشکلات موجود را حل کنیم؛ امیدواریم در سال جدید با تلاش‌های مستمر و اقدامات عملیاتی، مشکلات دارویی کشور را به حداقل برسانیم و شرایط بهتری را برای مردم فراهم کنیم.
علایم اختصارے نسخه خوانی

Daily=روزانه Gel=ژل
BD=دو بار در روز Lot=محلول

TDS= سه بار در روز Crem= کرم
QID=چهارباردر روز INH=استنشاقی
OD=چشم راست Vap=تبخیری

OS=چشم چپ Po=خوراکی
OU=هر دوچشم Supp=شیاف
AD=گوش راست Qh=هر ساعت

AS=گوش چپ ggt=قطره
AU=هر دو گوش stat=فورے
PRN=در صورت نیاز inj=تزریقی

Amp=آمپول Serum=سرم
Tab=قرص inf=آهسته وریدی
Cap=کپسول IV=وریدی
Vial=ویال IM= عضلانی

Susp=سوسپانسیون ID=داخل جلدی
Syr=شربت SC=زیرجلدی
Spry= اسپرے Neb=بخور

Drop=قطره CC=سے سی
Oint=پماد NPO=چیزے نخورد
آمپول پیروکسیکام یک عدد عضلانی
آمپول بتامتازون ال آ عضلانی
قرص سفیکسیم۴۰۰ روزی یک عدد
قرص جوشان ان ای سی(ان استیل سیستئین)۱۰عدد روزی یک عدد
قطره بینی نفازولین یک عدد هر هشت ساعت

پیروکسیکام(ضد درد و التهاب-درد و التهاب بیماری های روماتیسمی و استئوآرتریت)
بتامتازون(ضد التهاب)
سفیکسیم(آنتی بیوتیک-در درمان عفونت های های حاد ناشی از باکتری های حساس به این دارو مصرف می شود که شامل سوزاک،عفونت گوش میانی،فارنژیت،عفونت های بخش تحتانی دستگاه تنفس و عفونت های مجاری ادراری مصرف می شود)
ان استیل سیستئین(خلط آور-درمان مسمومیت با استامینوفن)
نفازولین(تسکین موقت احتقان،خارش و تحریکات خفیف بینی و چشم ناشی از آلرژی به عوامل محیطی،سرماخورگی،گردوغبار،دود،باد،شناوری،عدسی های تماسی یا مطالعه و رانندگی زیاد استفاده می شود.این دارو برای تخفیف علائم رینیت و سینوزیت نیز به کار می رود)
🔖داروهایی که پس از تاریخ انقضا سمی می‌شوند


⬅️بسیاری از مردم می‌دانند که داروها دارای تاریخ انقضا هستند، اما کمتر کسی می‌داند که برخی داروها پس از انقضا می‌توانند سمی شوند. آگاهی از این داروها بسیار مهم است تا از مصرف آن‌ها پس از انقضا خودداری شود.

⤵️برخی از داروهای رایجی که پس از تاریخ انقضا می‌توانند خطرناک یا سمی شوند عبارت‌اند از:

آنتی‌بیوتیک‌هایی مانند تتراسایکلین: تتراسایکلین منقضی شده می‌تواند باعث آسیب جدی به کلیه‌ها شود. همچنین، استفاده از داروهای با قدرت پایین ممکن است منجر به مقاومت آنتی‌بیوتیکی شود.

داروهای قلبی مانند نیتروگلیسیرین: این دارو عمر مفید کوتاهی دارد و پس از تولید سریعاً منقضی می‌شود، زیرا ناپایدار بوده و با گذشت زمان تجزیه می‌شود. نیتروگلیسیرین منقضی شده ممکن است بی‌اثر یا حتی خطرناک باشد.

انسولین: انسولین پروتئینی است که با گذشت زمان ممکن است ساختار آن تغییر کرده و در نتیجه، اثربخشی‌اش در کاهش قند خون کاهش یابد. انسولین منقضی شده ممکن است منجر به کتواسیدوز دیابتی شود و همچنین امکان آلودگی آن بیشتر است.

قطره‌های چشمی: پس از انقضا، قطره‌های چشمی ممکن است استریل نباشند. استفاده از این نوع قطره‌ها می‌تواند منجر به عفونت چشمی شود. همچنین اثربخشی آن‌ها ممکن است کاهش یابد.

اپی‌نفرین (EpiPen): دارویی که برای واکنش‌های آلرژیک شدید استفاده می‌شود و تنها یک سال ماندگاری دارد. پس از انقضا، ممکن است بی‌اثر و حتی سمی شود.

زمانی که این داروها منقضی می‌شوند، ترکیب شیمیایی آن‌ها تغییر کرده و دیگر نمی‌توان آن‌ها را ایمن دانست. در برخی موارد، مصرف داروی منقضی شده می‌تواند خطرناک‌تر از عدم مصرف دارو باشد.

کدام داروها پس از انقضا ایمن نیستند؟

واقعاً نمی‌توان گفت که دارویی پس از انقضا ایمن است، مگر اینکه از نظر قدرت اثر آزمایش شود. اما برخی توصیه‌های عمومی عبارت‌اند از:

انسولین که برای کنترل قند خون استفاده می‌شود، پس از انقضا ممکن است تجزیه شده و اثربخشی‌اش کاهش یابد.

نیتروگلیسیرین خوراکی که برای درد قفسه سینه (آنژین) استفاده می‌شود، پس از باز شدن بطری دارو، به سرعت اثر خود را از دست می‌دهد.

واکسن‌ها، فرآورده‌های زیستی یا خونی: این دسته از داروها ممکن است بلافاصله پس از انقضا تجزیه و بی‌اثر شوند.

طبق یک بررسی، مصرف تتراسایکلین منقضی‌شده، داروهای شیمی‌درمانی، داروهای ضدویروس، آمینوگلیکوزیدها و ضدتشنج‌ها ممکن است منجر به سندرم فانکونی شود (نوعی اختلال در عملکرد کلیه).

همچنین، داروهایی که ظاهر کهنه، پودری یا خرد شده دارند، بوی تند می‌دهند یا خشک شده‌اند (مثل پمادها یا کرم‌ها) باید حتی در صورت عدم انقضا دور ریخته شوند.

هرگونه داروی تزریقی منقضی شده را دور بریزید، و حتی اگر تاریخ انقضا نگذشته، اگر محتویات آن کدر، تغییر رنگ داده یا دارای ذرات معلق است، از آن استفاده نکنید.
#نسخه
کپسول پیاسکلدین۳۰۰ ۱۵عدد روزانه یک عدد
کپسول گاباپنتین۳۰۰ ۲۰عدد شب ها یک عدد
قرص ویتامین ب۱ ۳۰۰ ۳۰عدد روزانه یک عدد
قرص باکلوفن ۱۰عدد هرشب نصف قرص
آمپول بتامتازون یک عدد عضلانی
🔰 *آزمایشگاه مهر* (مهر طاهر سلامت) با داربودن مجوز از سازمان غذا و دارو و موسسه استاندارد و با دارابودن ایزو۱۷۰۲۵ در بیش از ۲۵۰۰۰ آزمون در زمینه های انواع مکمل ها و گیاهان دارویی و سنتی، انواع ضد عفونی کننده و الکل، انواع مواد غذایی، رنگ و اسانس، عرقیات گیاهای و تقلبات، مواد اولیه و محصولات آرایشی، شوینده، سلولزی، مواد تشکیل دهنده عطر و ادکلن، مواد اولیه تشکیل دهنده عطر و ادکلن، مواد اولیه غذایی و دارویی و تعیین ماهیت فعالیت می نمایید.


📞 09123197645

@ravabet123

https://chat.whatsapp.com/CXweEZ1mBMoEFsjaNz09f8
2025/05/13 18:40:12
Back to Top
HTML Embed Code: