Telegram Web
یکی بود هر ۳۰ ثانیه یک بار با آجر می‌کوبید به کله‌اش! پرسیدند چرا چنین کار احمقانه‌ای می‌کنی؟ گفت آخه نمی‌دونی وقتی نمی‌کوبم چه حالی می‌ده!
اینترنت کشور رو از وضعیت قطع کامل برگردوندند به وضعیت #فیلترنت و خب لابد از نظر وزیر قطع‌ارتباطات این وضعیت خیلی حال می‌ده!
Forwarded from ZERØBAM
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
وقتی اینترنت قطع شده باشه، هنوز یه راه برای دریافت اطلاعات هست: ماهواره!
با «توشه» می‌تونی هر روز، بدون نیاز به #اینترنت، محتوای روز رو به رایگان از ماهواره دریافت کنی. از خبر و فیلم و گیم گرفته تا #فیلترشکن و مستند و ویدیوهای آموزشی.
توی این ویدیو می‌بینید که چطوری می‌شه از کانال #توشه (روی ماهواره یاه‌ست) منتخبی از محتوای اینترنت رو دانلود کنی.
این ویدیو رو برای دیگران بفرستید و این راه رو بهشون آموزش بدید.
@TooshehApp
زیروبم @ZeroBamShow سری ویدیویی جدیدیه که امروز راه‌اندازی شد. در این سری قراره در مدتی کوتاه به معرفی فناوری‌های مختلف بپردازیم. اگر شما هم فناوی، خدمات یا محصول فناورانه دارید که می‌خواهید معرفیش کنید، از طریق شبکه‌های اجتماعی با من تماس بگیرید.
زیروبم رو در همه شبکه‌های اجتماعی با همین شناسه دنبال کنید 👇🏼:
@ZeroBamShow
https://www.tgoop.com/+sV2zn3GS4aI0YjVk
Nima Akbarpour🔥 نیما
از میون اسناد هک‌شده سامانه مدیریت پرونده‌های قضایی خیلی چیزها می‌شه فهمید از جمله این که کارکنان دادسرای ناحیه ۳۸ (جرائم امنیت اخلاقی)، علایق وافری به آش شله‌قلم‌کار نیکوصفت دارند و از بندری و شیرینی دانمارکی هم خیلی خوش‌شون میاد. بازار گرفتن عیدی و پاداش…
جا داره یادی کنیم از میزان اطلاعات عظیم منتشرشده ناشی از #هک و نفوذ به سایت‌ها و سرورها در سال‌های اخیر در #ایران.
از نظر تئوری با در کنار هم قرار دادن این اطلاعات و اسناد و تحلیل‌شون، هر جایی می‌تونه برای هر فردی، پروفایلی بسازه و رفتار روزانه‌اش رو به راحتی پیش‌بینی کنه.
این روزها که با کارکرد هوش مصنوعی آشناتر شدیم و تواناییش رو در تحلیل داده‌ها می‌بینیم، این مساله ملموس‌تر به نظر می‌رسه.
Forwarded from شرق
🔺بررسی تجربه ایران و اوکراین در جنگ:
📍حملات سایبری در جنگ؛ آیا قطع اینترنت به امنیت
زیرساخت‌ها کمک کرد؟

👈🏼سونیتا سراب‌پور


🔹حملات سایبری در جنگ‌های مدرن به یکی از تهدیدات جدی تبدیل شده‌اند که می‌توانند زیرساخت‌های حیاتی کشورها مانند برق، آب و مخابرات راهدف قرار دهند.

🔹در شرایط اخیر جنگ و تنش‌های منطقه‌ای، ایران اقدام به قطع اینترنت کرد تا امنیت شبکه‌ها را افزایش دهد، اما این اقدام تا چه حدتوانسته مانع نفوذ به سیستم‌های حساس شود؟

🔹تجربه جنگ اوکراین،کشوری که تحت حملات شدید سایبری روسیه قرار دارد، نشان می‌دهد که حفظ ارتباطات و تقویت امنیت سایبری، راهکار مؤثرتری نسبت به قطع اینترنت است.
 
🔗اینجا بخوانید.

 @sharghdaily
sharghdaily.com
🧊@FanzyMag
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
امنیت ملی یا فیلتر ملی؟

🔹محمدجواد لاریجانی، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، با انتشار یادداشتی جنجالی در خبرگزاری فارس، صراحتاً خواستار محدودیت جدی اینترنت در ایران شد و نسبت به تداوم سیاست‌های باز اینترنتی هشدار داد.

🔹لاریجانی در بخشی از این یادداشت با عنوان معنادار «اینترنت بازی موقوف!» تأکید کرده است که اینترنت بستر سوءاستفاده و اقدامات ضد امنیتی است و ایران باید رویکرد فعلی خود در قبال اینترنت را تغییر دهد. او با انتقاد از آنچه «ژست‌های اینترنت بازانه» خوانده، خواستار کنار گذاشتن این سیاست‌ها شده و گفته است که اتصال به اینترنت جهانی باید برای چندین ماه به‌طور کامل تحت کنترل و محدودیت قرار گیرد.

🔹او صراحتاً اعلام کرده است که تسهیل کسب‌وکار و ارتباطات داخلی باید ادامه داشته باشد، اما در شبکه ملی، اتصال خارجی باید با نظارت و محدودیت شدید همراه شود تا تهدیدهای امنیتی مهار گردد.

🔹لاریجانی در ادامه، شعارهایی مانند «دسترسی آزاد به اطلاعات» و «تسهیل تعامل با محیط‌های اجتماعی فضای مجازی» را در شرایط فعلی بی‌اهمیت دانسته و تأکید کرده است که همه این موارد فرع بر امنیت ملّی ما است. او در پایان نوشته است: «باید ریشۀ نفوذ دشمن در کشور و سازماندهی‌های وسیع آنها را با ضربات کوبنده و قوی و مؤثر ریشه-کن کنیم. این، یک اولویت مهمّ است.»

@iranianstartup_com
روزنامه تلگراف چاپ بریتانیا گزارش داده که ده‌ها حساب کاربری ناشناس در شبکه‌های اجتماعی که از استقلال اسکاتلند حمایت می‌کردند، پس از حملات هوایی اسرائیل به ایران «خاموش» شده‌اند.

به نوشته این روزنامه «این پست‌ها در ۱۳ ژوئن (۲۳ خرداد)، پس از آنکه یک حمله هوایی اسرائیل زیرساخت‌های سایبری ایران را فلج کرد و باعث قطعی اینترنت شد، حساب‌های کاربری منتشر کننده ۲۵۰ هزار پست طرفدار استقلال اسکاتلند در شبکه‌های اجتماعی ناگهان متوقف شدند.»

به نوشته سایمون جانسون، دبیر سیاسی بخش اسکاتلند روزنامه تلگراف، برخی از این حساب‌ها شامل نام کوچک و توضیحی در معرفی خود مانند «پرستار» یا «سوسیالیست گلاسکو» بودند و با عکسی از یک فرد جوان و جذاب همراه بودند.

محققان آمریکایی سال گذشته شبکه‌ای متشکل از بیش از ۸۰ حساب کاربری در شبکه ایکس مرتبط با ایران را شناسایی کردند که از اواخر سال ۲۰۲۱ بیش از ۲۵۰ هزار پیام ارسال کرده بودند.

نشریه دفاعی بریتانیا گزارش داد که بسیاری از حساب‌های کاربری ایکس، صدها پیام در هفته در حمایت از استقلال یا انتقاد از بریتانیا ارسال می‌کردند.
@VahidHeadline

📡 @VahidOnline
2025/07/05 23:45:36
Back to Top
HTML Embed Code: