Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
906 - Telegram Web
Telegram Web
دولت با کلی شامورتی‌بازی فیلترینگ واتس‌اپ و گوگل‌پلی رو برداشت، اما جالبه بدونین GFW-knocker هم فیلترینگ یوتیوب و اینستاگرام رو با یک کانفیگ فرگمنت "بدون اینکه واسه بیت‌المال فاکتور بزنه و از جایی رانت بگیره" بی‌اثر کرده!

در توضیح این‌کانفیگ بگم: وزارت قطع‌ارتباطات برای اینکه واتس‌اپ رو در دسترس قرار بده، آی‌پی‌های متارو توی وایت‌لیست قرار داده و این‌مساله مثل نشستن روی "اره"، باعث‌شده که کانفیگ فرگمنت قدیمی مجددا به راه بیفته.

فعلا روی بعضی‌از اینترنت‌ها به خوبی جواب میده و برای استفاده ازش لازمه از نسخه‌های جدید v2rayN, v2rayNG، Hiddify یا Streisand استفاده کنین.

👉 https://raw.githubusercontent.com/GFW-knocker/gfw_resist_HTTPS_proxy/main/ServerLess_TLSFrag_Xray_Config.json
💡 github.com/GFW-knocker/gfw_resist_HTTPS_proxy

🔍 ircf.space
@ircfspace
یادمون نره که علت فیلتر شدن #گوگل‌پلی، صدور هشدار در رابطه با ناامن بودن اپ #روبیکا بوده!

🔍 ircf.space
@ircfspace
#هشدار
توسط کانفیگ فرگمنت GFW-knocker به سرور VPN وصل نمی‌شید و صرفا فیلترینگ یوتیوب، توییتر و اینستاگرام رو بی‌اثر میکنه. بنابراین آی‌پی شما، آی‌پی ایران خودتون هست و اگر قصد مخفی‌نگه‌داشتن هویتتون رو دارین باید به این‌نکته توجه داشته باشین. همونطور که در استفاده از واتس‌اپ که دیروز کمر رستم رو براش شکستن و رفع فیلتر کردن، به‌همین مساله لازمه دقت کنید!

🔍 ircf.space
@ircfspace
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
مجری: آیا شما توانایی حذف محتوای ضدامنیتی یا غیراخلاقی از واتس‌اپ بازگشایی شده رو دارید؟
- آقامیری [از جواب طفره می‌ره] ... کاربرها می‌رن گزارش می‌کنن.

خب گزارش کاربر (report) که از قبل هم بود. مریضین فیلتر می‌کنین به بهانه «حکمرانی مجازی»، وقتی می‌دونین تره هم براتون خرد نمی‌کنن؟

© Hamed

🔍 ircf.space
@ircfspace
جمع‌بندی ماجرای «گوگل‌پلی و واتس‌اپ» ...

۱. گوگل و متا همکاری با ایران نداشتن و صرفا برای اقناع این رو گفتن.
۲. دلیل باز کردن واتس‌اپ اینه که بر پایه شماره هست و اساسا میشه نظارت روی گروه‌ها داشت، از طرفی پیام‌رسان محبوبی مثل تلگرام نیست که باعث به خطر افتادن پیام‌رسان‌های داخلی بشه.
۳. غیرفعال کردن گوگل پلی‌پروتکت به شکل کلی یا محدود برای ایران خلاف قوانین حفظ امنیت کاربران گوگل هست و هیچ واحدی از گوگل اجازه توافقی بر خلاف قوانین داخلی این شرکت رو نداره.
۴. دلیل باز شدن گوگل‌پلی آلوده شدن گوشی‌های اندرویدی توی ایران هست. گوشی‌های آلوده محلی برای حمله به زیرساخت کشورهای دیگه شدن و نتیجه اینه که کشورهای دیگه اومدن ایران رو در بلک‌لیست ارتباط قرار دادن و دلیل باز کردن گوگل‌پلی جلوگیری حملات به زیرساخت کشورهای دیگه از طریق گوشی‌های اندرویدی هست.
۵. هیچ گزارش معتبری در مورد امکان شنود پیام و تماس واتس‌اپ وجود نداره، این پیام‌رسان دقیقا از رمزنگاری امن (E2E) سیگنال استفاده میکنه با این حال اگه ارتباط حساسی دارید از خود سیگنال استفاده کنید.
۶. مدیران واتس‌اپ، سیگنال و iMessage سر لایحه Online Safety Bill بریتانیا که گفتن برای نظارت بیشتر میخوان پیام‌رسان‌هارو مجبور کنن رمزنگاری امن (E2E) رو کنار بذارن، گفتن ما از بریتانیا میریم اگه این قانون اجرا بشه.

© MrSoroushAhmadi

🔍 ircf.space
@ircfspace
دیدن تصویر کاربری #یوسف_قبادی و #سگارو توی نوتیفیکیشن‌ها اذیتم میکنه، واسه خاطر اینکه هربار چک میکنم ببینم خودشونن یا نه، تهش جواب منفی هست!

بیشتر از ۳۱۵ روزه که از دوستانمون که تلاش زیادی برای دسترسی آزاد مردم به اینترنت داشتن بی‌خبریم. بیشتر از ۳۱۵ روزه که از بازداشت و ناپدیدسازی این‌دو انسان شریف و بی‌ادعا می‌گذره، اما نمی‌دونیم در چه وضعیتی هستند. بیشتر از ۳۱۵ روزه که نیستن، اما خیلی‌از روش‌ها، آموزش‌ها و ابزارهایی که ارائه دادن کار میکنه و در متصل نگه‌داشتن میلیون‌ها ایرانی موثره.

بعد از آخرین اطلاع‌رسانی که در مورد هویت سگارو داشتم، پیام‌های مختلف با روایت‌های متفاوت گرفتم، که متاسفانه به‌نظر میرسه عمدتا گمراه‌کننده و با نیت خاص ارسال شدن، اما همچنان امیدوارم. امیدوارم تا خیلی زود خبر موثقی از وضعیت سلامتی و بهبود نسبی شرایطشون بدستمون برسه. و امیدوارم به پایان شب.

🔍 ircf.space
@ircfspace
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
احتمال شیوع یک بیماری جدید:
مسدود کردن پیامک OTP پیام‌رسان‌ها و سرویس‌های خارجی!

🔍 ircf.space
@ircfspace
توی ریپازیتوری مربوط به کانفیگ‌های #فرگمنت (بدون سرور) که توسط GFW-knocker ارائه شده، چندین‌مدل کانفیگ #رایگان وجود داره که چندروز قبل یکی‌از اونهارو معرفی کردم و مورد استقبال قرار گرفت.

اخیرا یک کانفیگ چندگانه جدید به این ریپازیتوری اضافه شده، که کانفیگ‌های قبلی رو دربر میگیره و می‌تونین ازشون برای دورزدن #فیلترینگ سایت‌هایی نظیر یوتیوب، توییتر، اینستاگرام و ... (روی برخی‌از اینترنت‌ها) استفاده کنین. مزیت دیگر این‌لینک، بروزرسانی و مشمول‌شدن روش‌های احتمالی بعدی خواهد بود.

نکته اول) برای استفاده باید کد QR رو توسط برنامه v2rayN, V2rayNG, NikaNG, MahsaNG یا Streisand اسکن کرده، یا لینک زیر رو ایمپورت کنید:
https://raw.githubusercontent.com/GFW-knocker/gfw_resist_HTTPS_proxy/refs/heads/main/multiple_config.json

نکته دوم) اگر قصد مخفی‌نگه‌داشتن هویتتون رو دارین، توجه کنید که این کانفیگ‌ها به‌دلیل وصل‌نشدن به سرور واسط، آی‌پی شما (یعنی همون آی‌پی ایران) رو برمیگردونن.

🔍 ircf.space
@ircfspace
نسخه ۲.۲۵ از برنامه #oblivionDesktop با تمرکز بر روی بهبود اتصال از طریق حالت Tun، بهینه‌سازی و کاهش مصرف منابع سخت‌افزار، رفع مشکلات گزارش‌شده و اضافه‌کردن ۳ زبان جدید (از فهرست کشورهای صدرنشین اعمال #فیلترینگ)، در دسترس قرار گرفت.

🚀 github.com/bepass-org/oblivion-desktop/releases
🛟 github.com/bepass-org/oblivion-desktop/issues

🔍 ircf.space/software
@ircfspace
اولین گزارش فنی درباره IRGFW با عنوان "شناخت فایروال بزرگ ایران" اکنون در دسترس بوده، که به بررسی جامع زیرساخت‌ها و عملکردهای فایروال بزرگ ایران پرداخته است.
موضوعات کلیدی این‌گزارش شامل وضعیت DNSها، وضعیت UDP و QUIC، وضعیت IPها، کاوشگرهای فعال، سیستم DPI و بررسی اجمالی پروتکل‌ها است.
برای علاقه‌مندان به تحلیل روش‌های فیلترینگ اینترنت در ایران، این‌گزارش یک منبع کامل و دقیق محسوب می‌شود.

👉 irgfw.report/fa/projects/project1
💡 EN: irgfw.report/projects/project1

🔍 ircf.space
@ircfspace
قابلیت اهدای کانفیگ هیستریا۲ به مهساسرور اضافه شد!
‏از این پس می‌تونین کانفیگ‌هایی با پروتکل hy2 یا hysteria2 رو از طریق وب‌سایت مهساسرور اهدا کنید.

‏⁦👉 mahsaserver.com/register-donor

🔍 ircf.space
@ircfspace
خرید و فروش تتر زیرزمینی شد!

🔍 ircf.space
@ircfspace
اخیرا دوستی بهم پیام داد و گفت سرور فیلترشکنشون هک شده و با آی‌پی اونها کلاهبرداری صورت گرفته، که متاسفانه پرونده قضایی براشون تشکیل دادن.
اگر سرور فیلترشکن بالا میارید، این ۱۰ نکته رو حتما رعایت کنید:

۱) تا حد امکان از شرکت ایرانی سرور نخرید، خصوصا سرور خارجی.‏
۲) اگر از پنل خاصی استفاده می‌کنید، مثلا x-ui یا هر پنل دیگه‌ای، حتما با فایروال محدودش کنید، یا پورتش رو روی 127.0.0.1 بایند کنید و برای دسترسی بهش، SSH Port Forward بزنید. اینجا لزوما بحث بکدور نیست، بلکه بحث اینه که اون‌پنل مثل هر نرم‌افزار دیگه‌ای ممکنه باگ داشته باشه؛ بنابراین نباید پورتش روی اینترنت اکسپوز باشه.
‏۳) همیشه فایروال روی سرورتون فعال باشه و به جز پورت SSH و ورودی فیلترشکن، باقی‌رو محدود کنید. همیشه تا جای ممکن برای دسترسی به سرویس‌ها از SSH Port Forward استفاده کنید.
۴) ترجیحا پورت SSH رو عوض کنید.
‏۵) همیشه Password Authentication رو برای SSH ببندید و از PublicKey Authentication استفاده کنید.
‏۶) بدیهی هست که باید پسوردهای قوی استفاده کنید.
‏۷) سیستم‌عامل و سرویس‌هاتون رو آپدیت نگه دارید.
۸) به هرکسی دسترسی به سرور ندید. یک‌بار SSH دادن به یک شخص غیرمطمئن کافیه تا به فنا برید.
‏۹) از هر اسکریپت، پنل و نرم‌افزاری روی سرورتون استفاده نکنید و بدونید چی اجرا می‌کنید.
‏۱۰) حواستون به کانفیگ‌ها باشه. اشتباه در کانفیگ ممکنه امکان دسترسی غیرمجاز ایجاد کنه.

© moh53n_fa

🔍 ircf.space
@ircfspace
سرعت و کیفیت کم اینترنت و فیلترینگ، بالاتر از تحریم، موثرترین مانع علیه برنامه‌نویسان است.

🔍 ircf.space
@ircfspace
همچنان در زمره بدترین کشورها در دسترسی آزاد به اینترنت!

بررسی‌ها در چهارمین گزارش "کیفیت اینترنت در ایران" که توسط کمیسیون اینترنت و زیرساخت انجمن تجارت الکترونیک تهران منتشر شده، نشان داده که روند استفاده از #استارلینک در یکسال گذشته با افزایش ۲۰ برابری همراه بوده است.
این گزارش نتیجه‌ی تداوم سیاست‌های محدودکننده‌ی داخلی، تحریم‌های یک‌جانبه‌ی خارجی و مشکلات گسترده در شبکه Access را منجر به آن دانسته که همچنان تجربه کاربری اینترنت در ایران با ۳ گزاره‌ی کند، پر اختلال (دومین کشور از انتهای جدول بعد از میانمار و اوکراین) و محدود (بعد از چین در جایگاه ۹۹ از ۱۰۰ کشور) توصیف شده و ایران در جایگاه ۹۵ از بین ۱۰۰ کشور قرار گیرد.

برخی از عناوین مهم در این گزارش:
▫️ کاربران ایرانی اختلال‌های متفاوتی به‌شکل کامل یا مقطعی در دسترسی به اینترنت تجربه کرده، که اهمیت این‌اختلال برای کسب‌وکارهای ایرانی تا آنجاست که طبق محاسبات کمیسیون اینترنت، اختلال روی HTTP3 معادل خسارت روزانه‌ی ۲ میلیاردتومانی در یک شرکت استارت‌آپی است.
▫️ کیفیت اینترنت ایران نسبت به گزارش قبلی در تیر ۱۴۰۳، تفاوت چشم‌گیری نداشته و همچنان در وضعیت خطرناک است.
▫️ تلفن‌های همراه ایرانی‌ها به‌دلیل استفاده از فیلترشکن‌‌های رایگان به عامل مهمی در آلودگی شبکه تبدیل شده و آلودگی شبکه را بازتولید می‌کنند.
▫️ نمی‌توان به داده‌های سامانه Speedtest به‌عنوان مرجعی برای سنجش وضعیت سرعت اینترنت ایران اتکا کرد.
▫️ شرکت‌های مخابراتی توان سرمایه‌گذاری برای تعویض و نوسازی باتری‌های UPS مربوط به BTS یا بهتر بگوییم به‌طور کلی ارتقای شبکه را ندارند و در نتیجه با هر رخدادی کیفیت اینترنت آسیب می‌بیند.

💡 متن کامل گزارش

🔍 ircf.space
@ircfspace
نسخه ۲.۳۵ از #oblivionDesktop برای ویندوز، لینوکس و مک منتشر شد.
در این‌نسخه همچنان بر روی بهبود و پایداری هرچه بیشتر تانلینگ، به‌خصوص رفع مشکل مصرف زیاد منابع سیستمی در ویندوز تمرکز شده بود.

🚀 github.com/bepass-org/oblivion-desktop/releases
👉 github.com/bepass-org/oblivion-desktop/issues

🔍 ircf.space/software
@ircfspace
2025/07/07 03:33:32
Back to Top
HTML Embed Code: