Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
9908 - Telegram Web
Telegram Web
اقدام بی‌سابقه دولت کویت؛ لغو ناگهانی تابعیت هزاران کویتی

دولت کویت در اقدامی بی‌سابقه، تابعیت ده‌ها هزار نفر از جمله دست‌کم ۲۶ هزار زن را لغو کرده است. این افراد عمدتا از طریق ازدواج تابعیت گرفته بودند، اما حالا در پی تغییر سیاست‌ها از سوی امیر جدید کویت، از حقوق شهروندی محروم شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، برخی از زنان قربانی این تصمیم دهه‌هاست در کویت زندگی کرده‌اند. یکی از آن‌ها به نام «لاما» می‌گوید پس از دو دهه زندگی در این کشور، یک‌شبه تابعیتش را از دست داده: «ما مادران و مادربزرگ‌های بچه‌های همین کشور هستیم.»

تحلیل‌گران معتقدند این اقدام بخشی از سیاست بازتعریف «هویت کویتی» از سوی رهبری جدید این کشور است. این اقدام تلاشی‌ست برای محدود کردن تابعیت به افراد دارای تبار خانوادگی کویتی و همزمان، کاهش شمار رای‌دهندگان در ساختار سیاسی‌ای که تنها بخشی از جمعیت را در فرآیند تصمیم‌گیری مشارکت می‌دهد.

🌐 @import_export
خریداران خارجی نبات، روغن، رب، برنج و سایر محصولات غذایی

(انتشار اطلاعات تماس مستقیم در کانال وی‌آی‌پی B2B)
👈 خدمات کانال
👈 شرایط عضویت
👈 ارسال پیام به ادمین
👈 مشاوره: 09114345494
حجم تجارت ایران و اتریش به ۲۲۰ میلیون دلار رسید

بر اساس گزارش معاونت بین‌الملل اتاق بازرگانی ایران، حجم تجارت ایران و اتریش در سال ۲۰۲۴ با پنج درصد افزایش به ۲۲۰ میلیون دلار رسید و پسته و فرش در رأس محصولات صادراتی ایران به این کشور قرار دارد.

به گزارش ایرنا از اتاق ایران، براساس گزارش معاونت بین‌الملل اتاق ایران حجم تجارت ایران و اتریش که در سال ۱۹۷۰ به ۱.۲ میلیارد دلار می‌رسید، پس از تحریم‌ها و تنش‌های بین‌المللی در سال ۲۰۲۴ به رقم ۲۲۰ میلیون دلار رسیده است.

بنا بر این گزارش، حجم تجارت ایران و اتریش در سال ۲۰۲۴ با افزایش پنج درصدی نسبت به سال قبل از آن مواجه بوده است. صادرات اتریش به ایران با رشد ۶ درصدی نسبت به سال ۲۰۲۳ به ۱۹۰ میلیون دلار رسیده و صادرات ایران به این کشور نیز بدون تغییر بر روی عدد ۳۰ میلیون دلار ایستاده است. عمده محصولات صادراتی اتریش به ایران شامل ماشین‌آلات تولید، تجهیزات پزشکی و محصولات شیمیایی و صادرات ایران به اتریش نیز شامل محصولات پتروشیمی، پسته و خشکبار و فرش بوده است.

در این گزارش آمده است: اتریش به‌عنوان شریکی کم‌ تنش و عمل‌گرا، پتانسیل بالایی برای همکاری با ایران به‌ویژه در حوزه‌های تکنولوژی و انرژی دارد. تحریم‌ها، رقابت چین و فشارهای اتحادیه اروپا موانع اصلی توسعه این روابط هستند. رفع تحریم‌ها و تقویت همکاری‌ها می‌تواند حجم تجارت را به سطوح بالاتری برساند و مشارکت در بخش‌های کلیدی مانند مهندسی و زیرساخت را گسترش دهد.

🌐 @import_export
​​نخستین قرارداد بین‌المللی صادرات فناوری ایرانی تولید آهن اسفنجی امضا شد

با حضور معاونان وزیر صنعت، معدن و تجارت، نخستین قرارداد صادرات خدمات فنی و مهندسی تکنولوژی ایرانی تولید آهن اسفنجی به ظرفیت ۸۰۰ هزار تن از طریق روش پرد (PERED) با کشور قزاقستان به امضا رسید.

به گزارش ایسنا، مراسم امضای نخستین قرارداد بین‌المللی صادرات خدمات فنی و مهندسی تکنولوژی ایرانی تولید آهن اسفنجی، صبح امروز(سه‌شنبه) با حضور وجیه‌الله جعفری (معاون امور معادن و فرآوری مواد وزیر صنعت، معدن و تجارت)، محمد آقاجانلو (رئیس هیأت عامل ایمیدرو)، سید عباس حسینی (مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی) و امیرعلی طاهرزاده (مدیرعامل هلدینگ بین‌المللی آسکوتک) در محل وزارت صمت برگزار شد.

بر اساس این قرارداد، فناوری بومی پرد (PERED) با ظرفیت تولید ۸۰۰ هزار تن آهن اسفنجی به کشور قزاقستان صادر خواهد شد. شرکت MME، به عنوان بازوی مهندسی و فناورانه این شرکت، مسئولیت طراحی و ارائه خدمات مهندسی پایه و تفصیلی این پروژه را بر عهده دارد.

تکنولوژی پرد، به عنوان یکی از دستاوردهای مهم مهندسی کشور در حوزه تولید آهن اسفنجی، طی سال‌های اخیر در چندین طرح داخلی با موفقیت اجرا شده و اکنون با امضای این قرارداد، برای نخستین‌بار به بازار بین‌المللی راه یافته است.

امضای این قرارداد را می‌توان نقطه عطفی در مسیر صادرات فناوری ایرانی و ورود فعال‌تر شرکت‌های مهندسی کشور به پروژه‌های معدنی و صنعتی منطقه دانست؛ اتفاقی که می‌تواند زمینه‌ساز افزایش ارزآوری، تقویت دیپلماسی اقتصادی و تثبیت جایگاه دانش فنی بومی ایران در حوزه صنعت فولاد در سطح جهانی باشد.

🌐 @import_export
​​پیمان‌های پولی و بانکی ایران و روسیه تا چه حد عملگرایانه است؟

افزایش مناسبات تجاری و بانکی میان ایران و روسیه در سال‌های اخیر گرچه اقدامی مثبت قلمداد می‌شود، به دلایلی از جمله فقدان ثبات اقتصادی در دو کشور، فراهم نبودن زیرساخت‌های بانکی مورد نیاز، نبود اعتمادسازی بانکی کامل میان ایران و روسیه و چشمگیر نبودن سطح تجارت دو کشور، با موانع جدی در نشان دادن آثار مثبت خود روبه‌رو بوده است.

به گزارش تجارت نیوز، آغاز جنگ اوکراین در سال ۲۰۲۲ سبب شد روسیه نگاه ویژه‌ای به توسعه روابط تجاری با ایران داشته باشد. در واقع، انسداد ژئوپولیتیکی روسیه در جبهه مراودات تجاری با اروپا و غرب و استفاده نکردن از کریدورهای حمل‌ونقل آنها، مسکو را در استفاده از ظرفیت‌های تهران مصمم‌تر کرد. البته که هزینه‌های هرگونه همکاری تجاری و بانکی روسیه با ایران در فضای تشدید تحریم‌های غرب علیه روسیه نیز به طرز ملموسی در مقایسه با گذشته برای طرف روسی کاهش یافته است.

حال در این فضا، در سال‌های اخیر شاهد انعقاد برخی توافقات پولی و بانکی نیز میان ایران و روسیه بوده‌ایم که هدف اصلی آنها، تسهیل مراودات تجاری میان دو کشور بوده است. با وجود این، بررسی‌ها حاکی از آن است که این پیمان‌های پولی، آنچنان که باید، نتوانسته‌اند ظرفیت‌های عملی خود را به نمایش بگذارند.

روابط اقتصادی و تجاری ایران و روسیه در سال‌های اخیر و به‌ طور خاص پس از آغاز جنگ اوکراین در سال ۲۰۲۲ با واقعیت‌ها و روندهای تازه‌ای روبه‌رو شده است. بر اساس گزارش خبرگزاری مهر، در سال ۲۰۲۰ حجم تجارت ایران و روسیه به ۲.۲ میلیارد دلار رسید که در قیاس با سال ۲۰۱۹، از افزایش ۴۰ درصدی حکایت داشت. این عدد در سال ۲۰۲۱ با افزایش ۸۰ درصدی، رقم چهار میلیارد دلار را ثبت کرد.

در سال ۲۰۲۲ حجم تجارت ایران و روسیه به ۶ میلیارد دلار افزایش پیدا کرد. در این سال، ایران بیش از ۲.۱ میلیارد دلار صادرات به روسیه داشت که این عدد از یک رکوردزنی تاریخی برای ایران حکایت دارد. ناظران و تحلیلگران معتقدند افزایش حجم تجارت ایران و روسیه در سال‌های ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ ناشی از بهبود روابط دیپلماتیک دو کشور، انعقاد توافقات تجاری جدید و کاهش موانع تجاری میان دو کشور بوده است. با وجود این، در سال ۲۰۲۳، حجم تجارت ایران و روسیه به ۲.۷۶ میلیارد دلار کاهش یافت، اما باز هم ایران توانست صادرات خود به روسیه را بالای ۲ میلیارد دلار تثبیت کند.

در سال ۲۰۲۴ اما بار دیگر تجارت دوجانبه میان ایران و روسیه تا ۴.۸ میلیارد دلار افزایش یافت. در سال ۲۰۲۴ نیز اجرایی شدن توافق‌نامه تجارت آزاد میان ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا منجر به افزایش همکاری‌های اقتصادی تهران-مسکو و رشد بیش از ۱۶ درصدی مناسبات تجاری دو کشور شد.

👈 ادامه مطلب...

🌐 @import_export
احتمال توافق کلی در نشست بعدی ایران با آمریکا

🌐 @import_export
شرکت‌های بزرگ معدنی در آفریقا، هند، چین، پاکستان و عمان

(انتشار اطلاعات تماس مستقیم در کانال وی‌آی‌پی B2B)
👈 خدمات کانال
👈 شرایط عضویت
👈 ارسال پیام به ادمین
👈 مشاوره: 09114345494
دو شرکت عراقی در زمینه واردات مواد شیمیایی و محصولات پتروشیمی

(انتشار اطلاعات تماس مستقیم در کانال وی‌آی‌پی B2B)
👈 خدمات کانال
👈 شرایط عضویت
👈 ارسال پیام به ادمین
👈 مشاوره: 09114345494
2025/07/05 13:35:01
Back to Top
HTML Embed Code: