Telegram Web
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔻اجرای نمایش کی با من پیتزا می‌پزه؟
نمایش سواد مالی برای کودکان

🔸کی با من پیتزا می‌پزه؟! نمایشی است ۳۵ دقیقه‌ای که با تکنیک عروسکی دستکشی اجرا می‌شود. کودکان در این نمایش با مفاهیم مختلف سواد مالی مانند خرید هوشمندانه، اهمیت فهرست خرید، همکاری و مشارکت در انجام کارها آشنا می‌شوند.

🔸نمایش کی با من پیتزا می‌پزه، کاری است از آکادمی هوش مالی که حامد زحمتکش، کارگردان و برنامه‌ساز باسابقۀ تلویزیون، نویسنده، طراح و کارگردان آن بوده است.

🔸این نمایش عروسکی، فروردین و اردیبهشت ۱۴۰۳، روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه هر هفته در پردیس سینمایی بام نیایش برگزار می‌شود.

🔸این نمایش بر مبنای کتابی با همین عنوان طراحی شده است. این کتاب یکی از کتاب‌های مجموعۀ ۶۲ جلدی داستان‌های سواد مالی برای دانش‌آموزان دبستانی است که توسط آکادمی هوش مالی، تهیه و انتشارات قدیانی آن را منتشر کرده است.

▫️زمان: فروردین و اردیبهشت ۱۴۰۳؛ چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه؛ ساعت ۱۸
▫️خرید بلیط: سایت تیوال
▫️آدرس: جنت آباد. تقاطع بزرگراه هاشمی رفسنجانی، پردیس سینمایی بام نیایش
▫️راهنمایی و هماهنگی مدارس و مهدکودک‌ها:
۰۹۹۴۱۷۷۶۳۸۱

@fintelligence_ir
🔻میزان پرداختن به سواد مالی در کشورها تابعی از باورهای درونی سیاست‌گذاران

پروفسور ابوالفضل بهشتی، استاد دانشگاه کاول بروکسل و عضو اتاق فکر اتحادیۀ اروپا، که شناخت کافی از مردم و ساختار حاکمیتی اروپا دارد، در مصاحبۀ اختصاصی با آکادمی هوش مالی، از سواد مالی در اروپا می‌گوید:

🔸سواد مالی واژه‌ای کلیدی است که به حاکمان و نوع حاکمیت آن‌ها در کشورهای مختلف برمی‌گردد. یکی از کشورها در اروپا با سطح سواد مالی بالا، آلمان است. خانم مرکل موفق شد ادامۀ سیاست‌های تغییر و تحولی در آلمان باشد.

🔸رویکرد مردم به مقولۀ پس‌انداز، بستگی به وضعیت آن جامعه و کشور دارد. برای نمونه، مردم آلمان از آیندۀ خود مطمئن هستند و این اعتماد به زندگیِ فردا باعث می‌شود آن‌ها نسبت به اروپایی‌های دیگر کمتر پس‎انداز کنند؛ اما عموماً در اتحادیۀ اروپا مردم این نگرانی را ندارند که برای مثال سرمایه‌های‌شان در بورس یک‌شبه از بین برود یا تحول بزرگی در کشور اتفاق بیفتد و زندگی مالی آن‌ها را تحت‌الشعاع قرار دهد.

🔸اما نگرانی مردم در اروپا به هیچ وجه شباهتی به نگرانی ایرانی‌ها ندارد..

🔹مصاحبه کامل را در لینک زیر بخوانید:

B2n.ir/b67234

@fintelligence_ir
🔻از توانگری تا ثروتمندی
فیلم «روز بلوا» از منظر سواد مالی

🔸«روز بلوا» از فیلم‌های خوش‌ساخت جشنوارۀ فیلم فجر ۹۸ بود که موضوعات پول‌شویی و باندهای فساد مالی را در سیر اصلی داستان خود به تصویر کشید.

🔸پرداختن به مسائل روز اقتصادی و آنچه مخاطب لمس می‌کند، امری است ارزشمند که این اثر را ستایش‌برانگیز می‌کند. اما ارائۀ تصویری منفی از شخصیت ثروتمندِ داستان، ضعف کار به حساب می‌آید؛ خصوصیتی که در اغلب آثار ایرانی به چشم می‌خورد. جالب اینجاست که شخصیت مثبت فیلم نیز به سبب تن‌ندادن به فساد، ثروتش را از دست می‌دهد.

🔸تلاش برای ریشه‌کنی فقر، روی دیگرِ ثروتمندخواستن مردم است؛ ثروتی درست که دستمایۀ مردم برای رهایی از دغدغۀ هر روزۀ معیشت است و به آن‌ها فرصت و زمینه‌ای برای رشد و توسعه فردی می‌دهد. پس چگونه است کسی را که از فقر فاصله می‌گیرد و به ثروت روی می‌آورد فاسد می‌دانیم؟

🔹ادامه این مطلب را در لینک زیر بخوانید:

B2n.ir/p30550

@fintelligence_ir
🔻بنکارو؛ اپلیکیشنی برای آموزش پس‌انداز و بودجه‌بندی به کودکان
آموزش سواد مالی با ابزارهای نوآورانه

🔸ابزارهای نوآورانه‌ای چون اپلیکیشن‌ها و پلتفرم‌ها می‌توانند نقش مهمی در آموزش سواد مالی به کودکان ایفا کنند. بنکارو، بانک مجازی کودکان، یکی از این اپلیکیشن‌ها است که به والدین و معلمان کمک می‌کند در محیطی امن، به کودکان ۵ تا ۱۴ ساله سواد مالی بیاموزند. این اپلیکیشن رایگان است و امکان بودجه‌بندی، پس‌انداز برای رسیدن به اهداف و خرج مسئولانه را فراهم می‌آورد.

🔸بنکارو حاصل نیاز یک پسر به اپلیکیشنی برای مدیریت پول‌توجیبی‌ها و طراحی آن توسط پدر اوست. دنی، پسربچه‌ای یازده‌ساله، در سال ۲۰۱۱ در جست‌وجوی اپلیکیشن مدیریت مالی برای کودکان بود؛ اما ابزار مناسبی پیدا نکرد. پدر دنی این ایده را عملی کرد. این ایدۀ خوب مورد توجه قرار گرفت و درحال حاضر، هزاران خانواده و معلم و مدرسه در بیش از ۱۰۰ کشور دنیا از این ابزار استفاده می‌کنند.

در حال حاضر، ۴ نسخه از بنکارو موجود است:
▫️بنکارو آنلاین
▫️بنکارو
▫️بنکارو پلاس
▫️بنکارو برای مدارس

🔹برای آشنایی بیشتر با این اپلیکیشن، روی لینک زیر ضربه بزنید:

B2n.ir/k66359

@fintelligence_ir
🔻«پروژۀ مهارت‌های مالی»؛ برنامه‌ای برای ساختن نسل آینده
آموزش سواد مالی به جوانان در فنلاند

🔸جوانان یکی از مخاطبان اصلی آموزش سواد مالی در نقاط گوناگون جهان هستند. آن‌ها آیندۀ جامعه را می‌سازند و از این رو، برنامه‌ها و نوآوری‌های مختلف برای آموزش آن‌ها ترتیب داده می‌شود. «پروژۀ مهارت‌های مالی» در فنلاند یکی از این برنامه‌هاست.

🔸این پروژه، برنامۀ مشترک مؤسسۀ تحقیقاتی دیکونِس و سه بانک فنلاندی برای آموزش مالی شخصی به جوانان ۱۶ تا ۲۹ سال است. پروژۀ مهارت‌های مالی در سال ۲۰۱۳ شروع شده و هدف آن، توسعه و تقویت مهارت‌های مدیریت پول جوانانی است که در معرض ریسک بالای مواجهه با مشکلات مالی هستند. آن‌ها به دلیل سن کم، درآمد کم‌تری دارند و در عین حال باید وقت و پول خود را صرف شرکت در دوره‌های آموزشی و ادامۀ تحصیل کنند.

🔹ادامه مطلب را در لینک زیر بخوانید:

B2n.ir/q94886

@fintelligence_ir
🔻خون می‌شود، اگر یاد نگیریم!
فیلم «خون شد» از منظر سواد مالی

🔸مدت‌هاست برچسب‌های جنسیتی در جامعۀ ما کم‌رنگ‌تر شده‌ است. زنان نیز می‌توانند در همۀ رشته‌های دانشگاهی تحصیل کنند، کار می‌کنند، مدیران ارشد سازمان‌ها هستند و... . در مقابل، هنوز زنانی زیادی هستند که به دلخواه خودشان ازدواج نمی‌کنند. آن‌ها برای رفع مشکلات مختلف از جمله مشکلات مالی، تن به ازدواج‌های نامناسب می‌دهند و برای داشتن سرپناه و تأمین هزینه‌های مالی، رنج‌های غراوانی را تحمل می‌کنند.

چه بسیار زنانی مانند نقش «مادرجون» در فیلم «خون شد»، به دلیل مشکلات مالی و ناتوانی در رفع آن‌ها با مردانی بسیار بزرگتر از خود ازدواج می‌کنند و در جایگاه همسر دوم قرار می‌گیرند. اگر در زمان مناسب، آموزش‌های لازم به این زنان داده می‌شد، می‌توانستند زندگی باکیفیت‌تری برای خود و اطرافیانشان فراهم سازند.

🔸گذشتگان می‌گفتند «بی‌خبری خوش‌خبری است» اما این‌طور نیست؛ آنچه نمی‌دانیم می‌تواند به ما آسیب بزند...

🔹ادامه این مطلب را در لینک زیر بخوانید:

B2n.ir/r69077

@fintelligence_ir
🔻پس‌انداز؛ این بار، ساده و جذاب
مانکی؛ یکی از موفق‌ترین اپلیکیشن‌های سلامت مالی به انتخاب تینک‌فوروارد

🔸«مانکی» یکی از استارت‌آپ‌های انتخاب‌شدۀ تینک‌فوروارد در سال ۲۰۲۱ بود. این استارت‌آپ پس‌انداز را به تجربه‌ای هیجان‌انگیز تبدیل می‌کند.

🔸مارتین گرَنیگ یکی از بنیان‌گذاران این استارت‌آپ در مصاحبه با تینک‌فوروارد می‌گوید: «مانکی اپلیکیشن رایگانی است که در اتریش و آلمان در دسترس است و در ایجاد سپر مالی و پس‌انداز برای خریدهای مهم به افراد کمک می‌کند. کاربران می‌توانند به راحتی در اپلیکیشن حساب باز کنند و تصمیم بگیرند برای چه هدفی پس‌انداز کنند. مانکی اهداف بلندمدت را به اهداف پس‌انداز کوچک‌تر و هفتگی تقسیم کرده و حتی پس‌اندازکنندگان بی‌انگیزه را نیز به پس‌انداز منظم ترغیب می‌کند.»

🔸هدف مانکی کمک به افراد برای پس‌انداز بیشتر است. مانکی با تقسیم اهداف به بازه‌های زمانی کوچک‌تر هفتگی، رسیدن به آن‌ها را میسر می‌سازد. برای این منظور، مانکی باید به یکی از حساب‌های بانکی کاربر برای انتقال پول دسترسی داشته باشد.

🔹ادامه مطلب را در لینک زیر بخوانید:

B2n.ir/n09511

@fintelligence_ir
🔻درآمد متغیر چطور بر تصمیم‌گیری‌های مالی اثر می‌گذارد؟
آثار منفی شغل پاره‌وقت بر میزان پس‌انداز

🔸کارگران و کارکنان با قراردادهای کار موقت یا خوداشتغالی، درآمد پیش‌بینی‌نشده و متغیر دارند. مقدار این درآمد به عوامل مختلفی بستگی دارد که ممکن است در کنترل فرد شاغل باشد یا نباشد.

🔸شاغلان پاره‌وقت امنیت مالی کمتری دارند. درآمد ماهانۀ آن‌ها، در مقایسه با شاغلان حقوق‌بگیر با ساعت‌های کاری ثابت، کمتر پیش‌بینی‌پذیر است.

🔸با مواردی مانند قرنطینۀ ناشی از همه‌گیری کرونا، بسیاری شاغلان، حتی افراد با ساعت کاری و درآمد ثابت، شوک ناگهانی درآمدی را تجربه کردند.

🔸آیا شاغلان مواجه‌شده با این شوک غیرمنتظرۀ درآمدی، پس‌انداز اضطراری برای کاهش آثار سوء این بحران را داشتند؟ آیا نوسان‌های درآمد شاغلان پاره‌وقت، آن‌ها را بر آن داشته بود تا برای روز مبادا بیشتر پس‌انداز کنند؟ پژوهشگران پژوهشی در زمینۀ آثار شوک‌های غیرمنتظره بر این دسته از شاغلان انجام دادند.

🔸نتایج این پژوهش راهکارهای عملی برای افزایش امنیت مالی این گروه از شاغلان را ارائه می‌دهد‌.

🔹ادامه را در لینک زیر بخوانید:

B2n.ir/p92532

@fintelligence_ir
🔻کودکان خورشید
فیلم «خورشید» از منظر سواد مالی

🔸فیلم «خورشید» به کارگردانی مجید مجیدی بخش‌هایی از زندگی کودکان کار را به تصویر می‌کشد.

🔸کارکردن به ویژه در دورۀ کودکی آثار مثبت بسیاری دارد. درک ارزش پول و آشنایی با فرایند کسب درآمد بخشی از نتایج آن است. همۀ ما تجربه‌های خوبی از کارهای دورۀ کودکی‌مان داریم؛ کارهایی در حد و اندازۀ خودمان و درآمدی که حاصل دسترنج‌مان بود. اما وقتی شغل مناسب کودک و متناسب با توانایی‌های وی نباشد، یا کودک از درآمد حاصل از آن بهره‌ای نبرد، با واقعیت تلخی به نام «کودکان کار» مواجه می‌شویم.

🔸«ابوالفضل» کودک افغان در این فیلم که درس ریاضی را به خوبی یاد می‌گرفت، پاسخی جالب به پرسش معلم داد. معلم پرسید: «چطور کسر و تقسیم را به این خوبی یاد گرفتی؟» او پاسخ داد: «شبیه کارِ کاشی‌کاری بود که باید کاشی‌ها را به قطعه‌های کوچکتر تقسیم می‌کردیم. ابوالفضل‌ها و خورشیدی‌ها اگر خودشان نتوانند راهی برای ساختن آینده بیابند، جامعه چه راهکاری برای رشد و بهره‌مندی از استعدادهای آن‌ها دارد؟

🔹ادامه مطلب را در لینک زیر بخوانید:

B2n.ir/t11293

@fintelligence_ir
🔻پس‌انداز؛ این بار با روش‌های نوآورانۀ کاهش هزینه‌ها
دایم؛ یکی از موفق‌ترین اپلیکیشن‌های مدیریت پول به انتخاب تینک‌فوروارد

🔸مؤسسۀ تینک‌فوروارد در هلند، به منظور کمک به تصمیم‌گیری مالی مردم اروپا و دیگر کشورهای جهان، مطالعه‌ها و پژوهش‌هایی را در رابطه با علوم رفتاری انجام می‌دهد و از نتایج آن‌ها در توسعۀ ابزارها و فناوری‌های جدید استفاده می‌کند.

🔸یکی از روش‌های سریع و آسان برای پس‌انداز کردن، کاهش هزینه‌های معمول خدمات، از جمله اینترنت است؛ اما اغلب مردم هرگز سراغ این راه نمی‌روند. «دایْم» از جمله استارت‌آپ‌های منتخب تینک‌فوروارد است که با کاهش این دسته از هزینه‌ها، به مدیریت بهتر امور مالی کمک می‌کند.

🔸جوران ایدْما، بنیان‌گذاران این استارت‌آپ در مصاحبۀ تینک‌فوروارد می‌گوید: «دایم اپلیکیشن رایگانی در هلند است که به کاربران کمک می‌کند با پیدا کردن تعرفه‌های مقرون ‌به ‌صرفه برای خدمات و لغو خدماتی که دیگر به آن‌ها نیازی ندارند، بیشتر پس‌انداز کنند.»

🔹ادامه این مطلب را در لینک زیر بخوانید:

B2n.ir/f87073

@fintelligence_ir
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔻دورۀ آموزش سواد مالی از نگاه شرکت‌کنندگان
معلمان مدرسۀ کودکان کار صبح رویش

🔸مدرسۀ کودکان کار صبح رویش با درک اهمیت یادگیری سواد مالی برای کودکان کار، در راستای همکاری با آکادمی هوش مالی، آموزش مربیان و پژوهشگران خود را در دستور کار قرار داده است.

🔸در این ویدئو بخش‌هایی از بازخور شرکت‌کنندگان دورۀ آموزش سواد مالی را می‌بینید.

@fintelligence_ir
🔻حذف و اضافۀ سواد مالی
مشکلات مالی و نبود سواد مالی چه چیزهایی را در زندگی‌مان تغییر می‌دهد؟

🔸پنهان کردن خرده آشغال‌ها زیر فرش، خانه را تمیزتر نمی‌کند و خوردن مسکِّن منجر به سلامتی نمی‌شود! انسان ترجیح می‌دهد با همان چیزی مبارزه کند که روبرویش است. از این رو، در مواجهه با مشکلات، به نتایج و ظواهر می‌پردازد و آن‌ها را رفع و رجوع می‌کند. در حالی که در پس آن، ریشه و علتی در حال قدرت گرفتن است و این انسان و راه‌حل‌هایش در این پیش، رو به ضعف می‌رود.

🔸وقتی بُعد مالی زندگی افرادِ جامعه دچار آسیب‌ها و بیماری‌ می‌شود، در گذر زمان، بخش‌های دیگر زندگی نیز تحت تأثیر قرار می‌گیرند؛ تأثیراتی که گاه باور آن‌ها دشوار به نظر می‌رسد. مشکلات اقتصادی جامعه و ناتوانی افراد در رویارویی با آن، به آرامی چیزهایی را در سبک زندگی افراد، حذف و چیزهایی را اضافه می‌کند.

🔸مشکلات و نگرانی‌های اقتصادی، موجب بروز عوارضی در سطح فردی و اجتماعی می‌شود. توجه به بهبود وضعیت اقتصادی در سطح حاکمیت و پرداختن به سواد مالی در سطح فردی از اهمیت بالایی برخوردار است.

🔹ادامه را در لینک زیر بخوانید:

B2n.ir/j64338

@fintelligence_ir
🔻کلاهبرداری‌های مالی
آشنایی با رایج‌ترین کلاهبرداری‌های معاملات طلا: کلاهبرداری در خرید و فروش طلا


🔸حتی پس از پیدایش نظام پولی جدید، دنیای اعتبار و تولد رمزارزها، همچنان در دنیا طلا را دارایی بسیار امنی می‌شناسند. نقدشوندگی سریع و ارزش روزافزان آن، با توجه به منابع محدود معادن طلا، موجب شده علاوه بر تقاضای مصرفی برای زیورآلات، تقاضای سرمایه‌ای زیادی هم برای اهداف پس‌اندازی و سرمایه‌گذاری در اقتصاد تمام کشورها باشد. فرقی نمی‌کند هدف شما از خرید طلا چیست؛ چه برای مصرف یا هدیه قصد خرید داشته باشید و چه برای پس‌انداز و سرمایه‌گذاری، اگر برخی نکات ساده را رعایت نکنید، ممکن است به دام کلاهبرداران بیفتید و متضرر شوید.

رایج‌ترین شیوه‌های کلاهبرداری

▫️فروش طلای تقلبی
▫️فروش طلا با عیار کمتر به جای عیار بیشتر
▫️فروش طلای دارای نگین بدون محاسبۀ وزن خالص
▫️فروش طلای دست‌دوم با ناخالصی
▫️فریب در محاسبۀ قیمت کل
▫️فروش طلای مستعمل به جای نو

🔸در این مطلب، ضمن آشنایی با رایج‌ترین شیوه‌های کلاهبرداری در خرید و فروش طلا، نکات ضروری برای خریدی امن را مرور می‌کنیم.

🔹ادامه در لینک زیر:

B2n.ir/d12435

@fintelligence_ir
🔻شبی برای همه
یادداشتی بر فیلم سینمایی «نگهبان شب»

🔸رسول زمین دارد، اما آب ندارد و به جایی می‌رود که زمین ندارد، اما آب هست. او در پی کار می‌دود و این صداقت بی‌پیرایه‌اش او را به زندگی در آسمان‌ها می‌رساند. جایی که دیگر لازم نیست بدوی، باید بنشینی و دویدن‌ها را از بالا نظاره کنی؛ چیزی که غایت سواد مالی است؛ رها از پول، مفهومی به نام آزادی مالی.

🔸رسول به این آزادی از مسیر آزادگی‌اش می‌رسد و نه از مسیر آزردگی از دنیا و آن چه با او رفتار می‌شود. رسولِ سادۀ داستان در میدان زرنگ‌بازی محسن کیایی بازی می‌کند. ناآگاهانه سفته و کاربرگ‌های بانکی را، از مدارک افتتاح حساب تا گرفتن وام و دسته چک، یکی پس از دیگری امضا می‌کند. این ناآگاهی‌ها گر چه او را وارد بازی‌ای خطرناک و در پی آن راهی زندان می‌کند، آزاد باقی می‌ماند و سهم خود را از این بازی کثیف پس می‌زند.

🔸سواد مالی نه فریادهایی برای «ثروتمند شدن» است و نه توجیه‌هایی برای «فقیر ماندن». سواد مالی گذرگاه است. عبور از این هر دوست؛ فقر و ثروت. «نگهبان شب» به درستی نشان می‌دهد که شب برای همه شب است.

🔹ادامه این مطلب در لینک زیر بخوانید:

B2n.ir/j26849

@fintelligence_ir
🔻کلاهبرداری‌های مالی
آشنایی با رایج‌ترین کلاهبرداری‌های معاملات سکه: کلاهبرداری در خرید و فروش انواع سکه

🔸سکۀ طلا همیشه یکی از گزینه‌های محبوب سرمایه‌گذاری و پای ثابت مجالس شادی در کشور ما است. با رشد خیره‌کنندۀ قیمت انواع سکه در سالیان اخیر، تنوع سکه‌های کارتی و پرسی افزایش یافته و به نوعی، امکان خرید با هر میزان سرمایه‌ای مهیا شده است. در این میان، برخی سودجویان با شگردهای مختلف تقلب و کلاهبرداری می‌کنند.

🔸اگرچه امروز استفاده از سکه‌ها در خرید و فروش کالا‌ها یا معاملات روزمره کاربردی ندارد، همچنان یکی از اقلام پرکاربرد‌ برای معاملات بازار طلا در کل دنیا محسوب می‌شود. به دنبال آن، فروش سکه‌های تقلبی نیز مشکلی است که بسیاری از خریداران با آن مواجه‌اند.

رایج‌ترین شیوه‌های کلاهبرداری

▫️فروش سکۀ تقلبی
▫️فروش سکۀ وکیوم تقلبی
▫️فروش سکۀ وکیوم طلا با وزن کم‌تر
▫️فروش سکۀ طلا با خوردگی
▫️خرید سکه‌های بورسی به قیمت کم‌تر از مظنه
▫️جعل سکه‌های پارسیان
▫️فروش سکۀ طرح قدیم با قیمت طرح جدید

🔹اما برای خرید امن سکه چه باید کرد؟ ادامه را در لینک زیر بخوانید:

B2n.ir/d83391

@fintelligence_ir
🔻مربی خصوصی برای رسیدن به تناسب اندام
مانی‌کُوچ؛ یکی از موفق‌ترین اپلیکیشن‌های مدیریت پول به انتخاب تینک‌فوروارد

🔸«مانی‌کُوچ» یکی از استارت‌آپ‌های انتخاب‌شدۀ تینک‌فوروارد در سال ۲۰۲۱ است که بودجه‌بندی را برای کاربران بسیار ساده می‌کند.

🔸مانی‌کُوچ اپلیکیشن هوشمند مخصوص گوشی‌های آیفون است که به کاربران کمک می‌کند بر حساب‌های بانکی و پول نقد خود کنترل داشته باشند و آن را مدیریت کنند. امکان اضافه کردن و ردیابی حساب‌های بانکی آفلاین، حساب‌های پس‌انداز، کارت‌های اعتباری و همۀ درآمدها و هزینه‌ها در اپلیکیشن وجود دارد. کاربران با کمک مانی‌کوچ بودجۀ باقیماندۀ خود را بررسی و برای مخارج‌شان حدود تعریف می‌کنند. آن‌ها همچنین می‌توانند میزان پیشرفت در اهداف بلندمدت و کوتاه‌مدت را دنبال کنند. این ویژگی، افراد را به پس‌انداز بیشتر تشویق می‌کند.

🔹ادامه مطلب را در لینک زیر بخوانید:

B2n.ir/q67154

@fintelligence_ir
🔻کلاهبرداری‌های مالی
آشنایی با رایج‌ترین کلاهبرداری‌ها در بورس

🔸زمستان ۱۳۹۹ نقطه عطفی برای بورس ایران محسوب می‌شود؛ زیرا با تبلیغات گسترده، بخش چشمگیری از جامعه کد بورسی و معاملاتی گرفتند و وارد دنیای سرمایه‌گذاری در بورس شدند. گرچه در ابتدا به دلیل ورود حجم زیاد نقدینگی، سودهای عجیبی در مدت کوتاه محقق شد و طمع و رؤیاپردازی را در اذهان تقویت کرد، مدیریت نادرست این جریان و ناآگاهی عمومی، منجر به شکست این رویداد مهم و بی‌اعتمادی گسترده به این بازار شد. کلاهبرداران که با چشمان تیز، جریان سرمایه و اقبال عمومی به سرمایه‌گذاری‌های مختلف را رصد می‌کنند تا به‌موقع دام بگسترانند، از این فرصت و ناآگاهی سوءاستفاده می‌کنند.

🔸برای کاهش خطرهای سرمایه‌گذاری، در این مطلب با رایج‌ترین شیوه‌های کلاهبرداری در بورس آشنا می‌شویم.

رایج‌ترین شیوه‌های کلاهبرداری

▫️ساخت کانال‌های تلگرامی سیگنال خرید و فروش
▫️فروش بستهٔ آموزشی
▫️تبلیغات سبدگردانی شخصی
▫️راه‌اندازی تیم با عنوان خرید گروهی یا پروژه کردن سهام
▫️تبلیغات برای اصلاح سبد سرمایه‌گذاری

🔹ادامه این مطلب را در لینک زیر بخوانید:

B2n.ir/n64776

@fintelligence_ir
🔻کلاهبرداری‌های مالی
پیشگیری از رایج‌ترین کلاهبرداری‌ها در حواله‌ها و انتقال‌های ارزی


🔸با تشدید تحریم‌های مالی علیه ایران و مسدود شدن بسیاری از کانال‌های رسمی انتقال ارز بین‌کشوری، راه‌های مختلفی برای دور زدن این تحریم‌ها رایج شد. این راه‌حل‌ها عمدتاً شفافیت چندانی ندارد و همین مسأله، موجب سودجویی برخی افراد و کلاهبرداری مالی می‌شود. برخی کلاهبرداران نیز به بهانۀ همین محدودیت‌ها و طرح‌ریزی قبلی، اقدام به اغفال مردم و کلاهبرداری می‌کنند. در این مطلب، با برخی از این شیوه‌ها آشنا می‌شویم تا در مواقع حساس، آمادگی تصمیم‌گیری درست را داشته باشیم.

رایج‌ترین شیوه‌های کلاهبرداری

▫️راه‌اندازی شرکت صوری و تبلیغات گسترده
▫️ارسال ایمیل یا پیام مبنی بر برخورداری شما از ارثیه‌ای هنگفت
▫️کلاهبرداری با ارسال ایمیل حسابدار بانک
▫️اجارۀ مدارک شناسایی یا کارت‌های بانکی
▫️پیشنهاد انجام امور انتقال ارز و دریافت کارمزد زیاد
▫️ادعای خرید ملک و کارخانه از خارج کشور با ارزهای خارجی

🔹ادامه مطلب را در لینک زیر بخوانید:

B2n.ir/g78713

@fintelligence_ir
🔻چرا شاغلان پاره‌وقت درآمدشان را بیشتر از واقع تخمین می‌زنند؟
درآمد متغیر و چالش‌های برنامه‌ریزی مالی

🔸در دو دهۀ اخیر، تعداد شاغلان پاره‌وقت افزایش شایان توجهی داشته است. هر روز افراد بیشتری برای کسب درآمد به کار پاره‌وقت روی می‌آورند. رانندگان اپلیکیشن‌های صنعت حمل‌ونقل یا تحویل‌ غذا نمونه‌هایی از شاغلان پاره‌وقت هستند که اغلب دارای درآمد و ساعات کاری متغیرند. سرعت و دامنۀ تغییر از مشاغل سنتی به مشاغل پاره‌وقت درخور توجه بوده است.

🔸یکی از مشخصه‌های مهم کار پاره‌وقت، متغیر بودن درآمد و دشواری پیش‌بینی آن برای شاغلان است. از آنجا که تخمین دقیق درآمد آینده برای بودجه‌بندی خانواده و برنامه‌ریزی مالی مهم است، شاغلان پاره‌وقت چالش‌های زیادی برای برنامه‌ریزی مالی، امنیت مالی و رفاه دارند.

🔸طبق یافته‌های پژوهش مؤسسۀ تحقیقاتی تینک‌فوروارد، شاغلان پاره‌وقت درآمد خود را بیشتر از میزان واقعی پیش‌بینی می‌کنند. خطای پیش‌بینی مربوط به تعداد ساعاتی است که شاغلان می‌توانند کار کنند و ارتباطی با میزان درآمد ساعتی آن‌ها ندارد.

🔹ادامه این مطلب را در لینک زیر بخوانید:

B2n.ir/k87366

@fintelligence_ir
🔻کلاهبرداری‌های مالی
پیشگیری از رایج‌ترین کلاهبرداری‌های معاملات ارزهای دیجیتال


🔸آن اوایل شاید کمتر کسی ارزهای دیجیتال را جدی می‌گرفت؛ اما این روزها و با توسعۀ آن در کشورها و کسب‌وکارهای مختلف، بخش زیادی از جامعۀ جهانی در قالب مبادله یا سرمایه‌گذاری با آن سروکار دارند.

🔸تکنولوژی جدید بازار ارزهای دیجیتال و ناآشنایی بسیاری از کاربران با آن، زمینه‌ساز سودجویی کلاهبرداران زیادی شده است. هر روز افراد زیادی در سراسر دنیا با شیوه‌های مختلف در دام این شیادان گرفتار می‌شوند و بخش زیاد یا تمام سرمایۀ خود را از دست می‌دهند.

🔸آشنایی با رایج‌ترین شیوه‌های کلاهبرداری و کسب آگاهی در این زمینه، به میزان بسیار زیادی ریسک حضور در این بازار را کاهش می‌دهد.

رایج‌ترین شیوه‌های کلاهبرداری

▫️طرح‌های پانزی و هرمی
▫️کلاهبرداری با استخراج ابری
▫️کلاهبرداری با صرافی‌ها و کیف‌ پول‌های جعلی
▫️کلاهبرداری با صفحات جعلی و فیشینگ
▫️کلاهبرداری با اهدای ارز دیجیتال در توییتر
▫️کلاهبرداری راگ‌پول
▫️کلاهبرداری‌های عاشقانه

🔹ادامه مطلب را در لینک زیر بخوانید:

B2n.ir/q26045

@fintelligence_ir
2024/05/31 23:40:28
Back to Top
HTML Embed Code:


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function pop() in /var/www/tgoop/chat.php:243 Stack trace: #0 /var/www/tgoop/route.php(43): include_once() #1 {main} thrown in /var/www/tgoop/chat.php on line 243