Telegram Web
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
ضرب و شتم مظاهر حیدری، در زندان شهرکرد، توسط اشرار

مظاهر حیدری، درویش گنابادی و کشاورز معترض، چندی پیش توسط نیروهای اطلاعاتی بازداشت شد.

در این فایل صوتی او از نحوه بازداشت خود و آزار دیدن همسر و فرزندانش سخن می‌گوید.

آن‌طور که آقای حیدری می‌گوید اتهام «اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور» به او نسبت داده شده که مصداق آن کوهنوردی با جمعی از دوستانش و سر دادن شعار «جانم فدای ایران» ذکر شده است.
دادگاه او غیابی و بدون دسترسی به وکیل برگزار شده و به او ۳۲ ماه حکم داده‌اند. به آقای حیدری فشار آوردند تا «تسلیم به رای» را بپذیرد، اما او می‌گوید من گناهی نکرده‌ام که بخواهم تسلیم به رای شوم، اگر تسلیم شوم یعنی جرم را پذیرفته‌ام.

آقای حیدری همچنین خبر می‌دهد که او را به اتاق زندانیان با اتهام شرارت فرستادند و توسط این زندانیان مورد ضرب و شتم شدید قرار گرفته به طوری که نمی‌تواند درست راه برود.

مظاهر حیدری، درویش گنابادی و از بازداشت‌شدگانخیژش انقلابی ۱۴۰۱ است. او از درویشان گنابادی بود که چند سال پیش، به خاطر وقایع «گلستان هفتم» در تهران بازداشت شد و یک سال را در زندان سپری کرد.

غالبا ضرب و شتم زندانیان سیاسی توسط زندانیان جرایم خشن، با دستور و چراغ سبز مسئولان امنیتی انجام می‌شود.

جان مظاهر حیدری، در خطر است، صدای او باشیم.

#مظاهر_حیدری #درویش_گنابادی #زندانی_سیاسی #شهرکرد #بیانیه #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
ویدیویی که امروز در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد، نشان می‌دهد که ماموران گشت ارشاد روز یکشنبه ۲۷ خردادماه زنی را در تهران به دلیل عدم تمکین به حجاب اجباری به طرز خشن و وحشیانه روی زمین می‌کشند و بازداشت و به ون منتقل می‌کنند.

در اطراف ماموران زن، چند نفر مامور مرد با لباس نظامی و شخصی هستند تا مانع پیوستن مردم و کمک کردن آن‌ها شوند.
اما مگر همه اینها چند نفر هستند؟ اگر فقط ده تا پانزده نفر منسجم و متحد به سمت این ماموران هجوم ببرند، می‌توانند آن زن را رها کنند. مواردی را در طی سال‌های گذشته شاهد بوده‌ایم که اینچنین فردی را رهانده‌اند.

ماموران زن، از ترس چهره‌شان را پوشانده‌اند، از چه می‌ترسند؟ به نظر شما آیا آن‌ها پیش خودشان احساس شرم نمی‌کنند؟!

متن زیر را یکی از مخاطبان در رابطه با این ویدیو ارسال کرده است:
«قابل توجه آنان که با وعده حذف گشت ارشاد، می‌خواهند در انتخابات شرکت کنند!!

امروز ۲۷ خرداد ۱۴۰۳. تهران

🔳 بعد از اظهارات جنجالی اخیر انتخاباتی در مخالفت با #گشت_ارشاد و ایجاد جو فراگیر در جامعه، در مخالفت با این "ابزار سرکوب" وحشیانه نظام، مجددا کفتارهای دیکتاتور ولایی وارد میدان شده اند تا با نمایش وحشیگری خود، نشان دهند در مملکت دیکتاتوری، کت تن کیست!

🔺این فیلم را نشان افرادی بدهید:
که شیفته وعده های پزشکیان شدند و به این بهانه می خواهند در انتخابات شرکت کنند!

🔺باید به آنان یادآور شد: حتی بر فرض انتصاب پزشکیان ها، او فقط نوچه‌ای ست برای اجرای #اوامر_دیکتاتور و کلیت ساز و کار سرکوب زنان و مردان آزادیخواه، بدون تغییر باقی می‌ماند.

🔺تنها دستاورد شرکت در انتخابات: مشارکت در مشروعیت بخشیدن به نظام دیکتاتوری جلاد، و مهر تائید بر سرکوب‌های وحشیانه، و لگد مال کردن خون جوانانی است که جان خود را در راه آزادی میهن فدا کردند.

با #تحریم_انتخابات همچون #رفراندوم_۱۱اسفند موجب تضعیف و رسوایی بیشتر نظام ولایی شده و "عدم مشروعیت" دیکتاتوری آخوندی طالبانی را به جهان اعلام می‌کنیم.»

#گشت_ارشاد #رای_بی_رای #سیرک_انتخابات #نه_به_جمهورى_اسلامى #نه_به_پوشش_اجباری #نه_به_حجاب_اجباری #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
دروغ، فریب و ریاکاری از جمله بی‌ارزشی‌هایی است که در جمهوری اسلامی رواج بیشتری یافته است و از حاکمیت به سطح جامعه تسری پیدا کرده است. این خصلت‌ها در زمان نمایش سیرک انتخابات، از طرف حکومت و کاندیداها بیش‌تر خودش را نشان می‌دهد.
حکومت استبداد دینی برای بقای خود، حاضر به تن‌دادن به هر رذیلتی است. حامیان این حکومت هم چنان در آن ذوب شده‌اند که اعمال و گفتار غیراخلاقی خود و رهبران خود را توجیه می‌کنند.
در واقع منفعت‌طلبی انسان را به سوی چنین رفتارهایی سوق می‌دهد. به همین دلیل حکومتی مطلوب است که بتواند سازوکاری ایجاد کند تا افراد اگر هم بخواهند نتوانند یا سخت بتوانند به سمت رذایل اخلاقی برای پیش‌برد اهداف خود کشیده شوند. خیر عمومی و سعادت مردم هم در همین است، وگرنه همه دیکتاتوری‌ها شعار اخلاقی می‌دهند، ولی خودکامگی و قدرت مطلق آن‌ها را به فساد می‌کشاند.

این ویدیوی کوتاه طنز را پوریا افضلی با تکه‌ای از یکی از طنزهای مهران مدیری درست کرده است.


#سیرک_انتخابات #انتصابات #رای_بی_رای #نه_به_جمهوری_اسلامی #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
#گلرخ_ایرایی، زندانی سیاسی، در نامه‌ای از زندان، با یادآوری رفتار «اصلاح‌طلبان» در دهه‌ها و سال‌های گذشته به شدت از آن‌ها انتقاد کرد.

او در بخشی از این نامه نوشته:

«از یاد نمی‌بریم، تثبیتِ قدرتِ جمهوری اسلامی و کشتار فاجعه‌بار جوانان در دهه شصت را؛ در روزهایی که شما حزب‌اللهی‌ها و خط امامی‌ها در رأس امور بودید.

انقلاب فرهنگی و اخراج و خانه‌نشین کردنِ دانشجویان و اساتید؛ و برتری دادن به سفاهت در برابر لیاقت را؛ کشتار، شکنجه، تجاوز، تواب‌سازی و وادار کردن زندانیانِ سیاسی به تیرِ خلاص زدن به رفقایشان در زندان‌های دهه شصت را؛ و قتل‌های زنجیره‌ای را که توسط شما و گماشتگانتان در وزارت اطلاعاتِ تحت نفوذتان رُخ داد. وقتی در قتل‌های زنجیره‌ای نزدیک به هزار نفر طی چند سال سلاخی شدند، شما یک تدارکات‌چیِ ساده شدید تا از پاسخگویی شانه خالی کنید و وقتی به جوانان در کوی دانشگاه حمله شد، دست از حمایتشان در خیابان و زندان‌ها کشیدید تا توسط انصار حزب‌الله به خاک و خون کشیده شوند و از پشت بام‌ها به زمین پرت شوند و مفقود شوند بازماندگانشان به حبس‌های طویل‌المدت محکوم شوند.

وقتی در عاشورای ۱۳۸۸ شکل اعتراضات از راهپیماییِ سکوت فراتر رفت و شعارها از مرزهای تعیینی‌تان عبور کرد؛ مردمی که به واسطه‌ی فضای ایجاد شده توسط شما و ادعای رأی‌های مفقود شده‌تان به خیابان آمده بودند را رها کردید تا کشته شوند و به اعدام محکوم شوند و در زندان‌ها مورد شکنجه قرار بگیرند.

هشتادوهشت را مشخصاً شما رقم زدید. برای برگشتن به عرصه‌ی قدرتی که از آن بیرونتان رانده بودند. اما حتی آن زمان هم به صندوق رأی پشت نکردید و روی خونِ مصطفی‌ها و بچه‌های کهریزک «حماسه‌ی دماوند» را آفریدید.
ما مردمِ کف خیابان همیشه سیاهی لشکرتان بودیم تا از پایین فشار بیاوریم و شما از بالا چانه بزنید تا بلکه به بازی قدرت دوباره راهتان دهند.

مردم از اصلاحات گذر کرده‌اند و شما هنوز بر جنازه‌های تلنبار شده‌ی جوانان ایران، وعده‌های محمد خاتمی را دوره می‌کنید. او در سال ١٣٩٨ پس از کشتار معترضان، ما مردم را امواج مخرب خواند و قدردان مقام عظما شد. حالا دوباره به میدان آمده‌اید تا نوجوانی و جوانی نسل‌های بعد از ما را نیز همچون ما تباه کنید. بعد از آن همه فراز و فرود و بعد از افزایش بینش سیاسی جامعه در سال‌های اخیر، باز به میدان آمدید تا با فریب افکار عمومی شعبده‌ای دیگر به راه اندازید. اما از پشت میله‌های زندان هم دیده می‌شود که نه برای پیروزی در انتخابات بلکه برای شکست مردم به میدان آمده‌اید.»

#سیرک_انتخابات #رای_بی_رای #بیانیه #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
Forwarded from گفت‌وشنود

‏یک مقام ارشد پلیس جمهوری اسلامی بار دیگر کاربران فضای مجازی را تهدید کرد و از «جرم» بودن «بازنشر و انتشار نظرسنجی‌ها» که از «مجاری غیر رسمی انعکاس پیدا می‌کند و مبدا آن مشخص نمی‌باشد» خبر داد.

پیش از این رسانه‌های حکومتی به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه با انتشار خبر تشکیل پرونده علیه برخی از وب‌سایت‌ها و روزنامه‌ها از آغاز دور تازه‌ای از جرم‌انگاری و کنترل پوشش اخبار در ایام «انتخابات» در جمهوری اسلامی برای تصدی پست «ریاست جمهوری» خبر داده بود.⁣

جمهوری اسلامی همواره برای ارائه آزاد آرا و نظر توسط گروه‌هایی مثل خداناباوران، ناباورمندان به دین و باورمندان به ادیان و مذاهب دیگر مانع تراشیده و انها را از مشارکت در امور اجتماعی و سیاسی محروم ساخته.
هرچند قوانین سخت‌گیرانه و نظارت های مستمر بر نحوه انتخابات به صورت عمومی اعمال می‌شود، اما اظهار نظر توسط گروهایی که نظام سیاسی تلاش در نادیده گرفتن آنها دارد، همواره شدیدتر و این افراد بیشتر تحت نظارت قرار گرفته‌اند.

⁣به نظر شما چرا جمهوری اسلامی از ارائه آزاد رای و نظر مردم هراس دارد؟

#خداناباوران #دین_ناباوران #ندانم‌گرا #فرقه_گری #حکومت_مذهبی
@Dialogue1402
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
یکی از دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف، بیانیه انجمن اسلامی دانشجویان این دانشگاه را در حضور پزشکیان از بازیگران انتخابات نمایشی جمهوری اسلامی می‌خواند.

بخش‌هایی از این بیانیه:
«شما کاندیدای انتخاباتی هستید که حتّی صلاحیت مقرّبین حلقۀ اصلی حاکمیت هم در آن احراز نشده‌است. این صلاحیت که از روی مصحلت است، چه ارزشی دارد؛ جز آن که نمایشی باشد برای جذب مشارکت مردم؟ یک سال قبل از خیزش زن ‌زندگی آزادی دیدیم که حاکمیت چگونه به صلاحدید خود از مردم گذر کرد و رئیس جمهور سابق را بر صندلی نشاند. حال شما برای این صندلی آمده‌اید. ما امّا باور نداریم که رنگ‌و‌بوی این حضور جز فریبی برای کسب چند رأی بیشتر برای صندوق باشد. ما از این فریب رنگارنگ هرروزۀ شما بیزاریم. ما دیدیم که چگونه پیش چشمان ما در دانشگاه شریف هنگامی که امنیت و آرامش دانشگاه زیر پای نهادهای امنیتی بود، از آن‌ها حمایت کرده و لحظاتی بعد خود را طرفدار جنبش مردم نشان دادید. شاید شما خود را پزشکی دیده‌اید که برای تنفّس مصنوعی بالای سر جسم بی‌جان دموکراسی آمده؛ حال آنکه راه این جسم نه به اتاق درمان، بلکه به گورستان است.
ما انتخابات سال ۹۶ را به یاد داریم که اصلاحات به پشتوانۀ رأی مردم به صندلی ریاست جمهوری تکیه زد؛ امّا سرانجام صاحب‌منصبان آن دولت ادّعا کردند که دولت مسلّح اجازه نداده برنامه‌های ایشان پیش برود. اگر ادّعا دارید که می‌توانید تغییری در شرایط به وجود بیاورید، ابتدا باید توضیح دهید اکنون چه چیزی تغییر کرده جز آنکه تاریخ مصرف اصلاح‌طلبان برای مردم گذشته‌است. شما گذر مردم را از اصلاحات ندیده‌اید؟ خانه‌های حلقۀ قدرت مگر چقدر از شهرها فاصله دارند؟ چرا تصوّر می‌کنید که مردم نمی‌دانند کابینه‌ها به‌اجبار پر از افراد فرمایشی می‌شوند؟ آیا نمی‌دانید سازمان نظامی‌ای که افتخار پوشیدن پیراهن آن را دارید، اکنون به یک تشکیلات سیاسی و امنیتی نیز بدل شده‌است؟ همین نهاد است که با ورود به تمام حوزه‌های کشور هر رقیب سیاسی‌ای را از صحنه حذف می‌کند و با داشتن قدرت بی‌حدّومرز به سرسخت‌ترین مخالف دموکراسی تبدیل شده و ارادۀ خود را به تمام نهادهای کشور تحمیل می‌کند.
در چنین شرایطی، ریاست جمهوری چه معنایی دارد؟ وقتی نه توان نفوذ در رأی بالاسری خود را دارد، نه می‌تواند از دخالت نهادهای موازی با خود مصون بماند و نه تضمینی هست که در تصمیمات درونی خود هم صاحب اختیار باشد. در چنین جایگاهی، چه تعبیری جز یک تدارکاتچی برای رییس جمهور می‌توان یافت؟»

متن کامل:
https://tinyurl.com/Sharif1403

#سیرک_انتخابات #رای_بی_رای #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
مصطفی پورمحمدی، نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری، درباره اعدام‌های سال ۶۷ (۷ شهریور ۱۳۹۵):
افتخار می‌کنیم که دستور خدا را درباره منافقین و کفار با قاطعیت اجرا کردیم
این جزو افتخارات این نظام و امام ما و ما سربازان امام بود
خدا فرمود به ما که بر کفار رحم نگیرید
@hafezeye_tarikhi

مرتبط:

در تمام طول دهه ۶۰، پورمحمدی یکی از فعالان درجه اول سرکوب و کشتار بود. در سال ۱۳۶۶ به وزارت اطلاعات رفت و در پست معاونت خارجی مشغول شد و حسین طائب – رییس پیشین سازمان اطلاعات سپاه و مشاور کنونی فرمانده سپاه – در آن دوران زیر دست او مشغول بود. طائب ۴ سال از پورمحمدی کوچک‌تر است.

پورمحمدی همچنین یکی از چهار نفری بود که خمینی در سال ۶۷ برای کشتار زندانیان سیاسی ایران تعیین کرد. پورمحمدی در این هیئت به عنوان «نماینده وزارت اطلاعات» حضور داشت. این هیئت ۴ نفره بین سه تا چهار هزار زندانی سیاسی را در کمتر از دو ماه در تابستان ۱۳۶۷ به قتل رساندند.

پورمحمدی اگرچه سال‌ها تلاش می‌کرد نقش خود در کشتار ۶۷ را منکر شود ولی پس از انتشار فایل صوتی سخنان منتظری در دیدار با این هیئت ۴ نفره در همان تابستان ۶۷ که صدای پورمحمدی نیز در آن بارز و محرز بود، دیگر نتوانست نقش خود را منکر شود.


مصطفی پورمحمدی؛ تجسم جنایت علیه بشریت
https://tavaana.org/mostafa_poormohamadi/

#سیرک_انتخابات
#انتصابات #نه_به_جمهورى_اسلامى #رای_بی_رای #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
تمام پول ملت برای اختلاسه!

بازنشستگان اصفهان، ۲۷ خرداد ۱۴۰۳


به نظر شما آیا مردم و مخصوصا قشر کارگر و‌ کارمند و بازنشسته جایی در این نمایش انتخابات حکومت داشته و امیدی به بهبود اوضاع خود دارند؟

#فقر_فساد_گرونی #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
مادر جاویدنام شهریار محمدی، بر سر مزار فرزندش، برای ابوالفضل آدینه‌زاده تولد گرفته است.
خواهر شهریار ضمن انتشار این ویدیو نوشت:
«تولدت مبارك داداش ابوالفضل عزيزم، كاش ميتونستم برات آرزو كن كه تولد ١٢٠سالگيت و اينكه به همه ى آرزوهاى قشنگت برسى ولى افسوس كه فقط ميتونم بگم تولد آسمانيت مبارك به اميد جشن آزادى 💔»

چندی پیش، مینا سلطانی، مادر شهریار محمدی، در ملاقات با خانم گوهر عشقی گفته بود همه این عزیزان کشته شده در سراسر ایران، فرزندان ما هستند.

#ابوالفضل_آدينه_زاده
#شهريار_محمدى #یاری_مدنی_توانا


@Tavaana_TavaanaTech
کارگاه تواناتک
آنلاین و رایگان

ویژه روزنامه‌نگاران و فعالان فضای مجازی

موضوعات این کارگاه‌های آموزشی:

۱- امنیت دستگاه‌های هوشمند

۲- پاکسازی دستگاه‌ها و اطلاعات حساس

۳- امنیت حساب‌های کاربری

۴- نگهداری اطلاعات محرمانه

۵- امنیت فیلترشکن‌ها و وی‌پی‌ان‌ها

۶- نکات مهم درباره کارزارهای اینترنتی

کارگاه‌های آموزشی امنیت دیجیتال ویژه عموم کاربران در شبکه‌های اجتماعی است. در این کارگاه‌ها نکات امنیتی درباره نحوه نگهداری اطلاعات حساس و محرمانه در خانه یا محل کار و نحوه ارسال و دریافت آن، نکات مهم درباره کارزارهای اینترنتی، همچنین امن کردن حساب های کاربری در شبکه‌های اجتماعی و نحوه مقابله با حملات مهندسی اجتماعی و .... آموزش داده می‌شود.

این دوره‌ها در برنامه گوگل‌میت برگزار خواهد شد.

برای ثبت نام لطفا در گوگل فرم زیر اطلاعات تماس (آیدی تلگرام یا آدرس ایمیل) خود را وارد کنید تا لینک ورود به جلسه برای شما ارسال شود.

لینک ثبت نام:

https://docs.google.com/forms/d/17-NHHlpd4j-qQdvxz_KMNdzheKUN4kJyINt10p-TrBg/edit?ts=646f9806

نکته مهم: برای دریافت لینک جلسه و زمان تشکیل دوره، آدرس ایمیل یا آیدی تلگرام خود را به صورت دقیق وارد کنید.

در صورت وارد کردن آدرس ایمیل در فرم ثبت‌نام، قسمت اسپم ایمیل‌های خود را نیز چک کنید.


#کارگاه_آموزشی #امنیت_دیجیتال #ورکشاپ

@tavaanatech
@Tavaana_TavaanaTech
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
۲۷ خرداد مراسم زادروز جاویدنام #ابوالفضل_آدینه‌زاده عزیز،
مظلومانه و غریبانه و خیلی ساده با حضور خانواده‌اش بخاطر جلوگیری از تهدید‌های امنیتی، در روستای نجف‌آباد شهر فاروج (خراسان شمالی) برگزار شد.
یاد و نامت همواره جاودان، هیچ‌گاه جاویدنامان راه آزادی را فراموش نخواهیم کرد.

#ابوالفضل_آدینه_زاده
#رای_بی_رای
#تحریم_انتخابات
#سیرک_انتخابات
#یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
مادر جاویدنام محمد قبادلو این ویدیو را منتشر کرد و نوشت:

«محمدم در دفاع از زنان و دختران سرزمینش رسالتی بر دوش داشت که پس از انجامش آسوده خاطر پر کشید.
هر قدر انسان شریف‌تر باشد از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد.
خانواده کرمپور با اینکه می‌دانستند فرزندشان در جای دیگری کشته شده، برای قربانی کردن محمد به پای چوبه دار رفتند و حکم ناعادلانه‌ی محمد را اجرا کردند و پسرم را قربانی حماقت و سنگدلی خود کردند.
عید قربان را به تمامی خانواده‌هایی که فرزندان و عزیزانشان قربانی شدند تسلیت عرض می‌کنم.»


#مهسا_امینی
#محمد_قبادلو
#محمدقبادلو
#عید_قربان
#زن_زندگی_آزادی
#مرد_میهن_آبادی
#رای_بی_رای #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
«من زندانی رو می‌شناسم که از سوی دستگاه قضایی جمهوری اسلامی محکوم به اعدام شده اون هم به اتهام فروش مواد مخدر. کسی که تمام کودکی تا الانش رو زجر کشیده.
اون کودکی بود که در سن خیلی کم توسط یکی از همسایه‌ها با یک سیخ تیز چشمش کور شده بود. خانواده‌‌ش که درآمد کافی برای زندگیشون هم نداشت، هر چی داشت و نداشت خرج درمانش کرد اما نتوست کاری کنه و چشم اون بچه رو تخلیه کردن. تو مدرسه همیشه توسط همکلاسی‌هاش مسخره می‌شد و این زجر رو هم تحمل می‌کرد. کمی که بزرگ‌تر شده بود آرزو می‌کرد پولدار بشه بتونه عملی بکنه که چشمش خوب بشه و بتونه ببینه. از بچگی سر کار می‌رفت تا پول جمع کنه و بتونه هزینه یک پیوند چشم رو بده. جوان‌تر که بود بالاخره وقتی دید از این کارها پولی براش جمع نمی‌شه، تصمیم گرفت کارگر یک موادفروش بشه. اما یک سال طول نکشید که گیر افتاد و تا الان در زندان حبس شده. و جالب اینه که عمدا براش پاپوش هم درست کردن و یکی از روزایی که در مرخص از زندان بود،  توی ماشینش مواد زیادی جاسازی کردن و دادنش دست مامورا. حالا هم حکم اعدام گرفته.
من به عنوان کسی که بهش خیلی نزدیکم می‌دونم که این جوان ۳۶ ساله که کارش کابینت‌سازی بود، از سر اجبار فقط برای اون موادفروش کارگری می‌کرد. حالا چرا باید حکم اعدام بگیره؟ چرا قوه قضاییه ریشه این کارشو نمی‌بینه؟
ما تو ایران از این افراد زیاد داریم. چرا مقامات ایران به جای اینکه امکاناتی رو برای اون‌ها ایجاد کنه که بتونن کار کنن، اون‌ها رو یکی یکی به چوبه دار می‌سپاره؟ این درد بزرگیه. هر کسی هم که می‌شنوه ممکنه که بگه خب مواد فروش بوده، اما من می‌دونم که به اون چی گذشته و از کجا کار به اینجا کشیده شده!
این زندانی از سر بیکاری، ناچاری و بی‌پولی با فردی آشنا شده بود و خودش هم بارها گفته که اشتباه کرده.
چرا مقامات قضایی به ریشه‌های این کار نگاه نمی‌کنه؟ چرا به این فکر نمی‌کنه که چرا افراد به سمت جرم و خلاف کشیده می‌شن؟ چرا مقصر اصلیِ پرپرشدن جوانانی که برای تامین معاش روزانه به این روز می‌افتن رو هرگز نمی‌بینه؟ فقط به این فکر می‌کنه که اینها رو با وجود اینکه می‌دونه خلاف‌کارهای بزرگی هم نیستن، اعدام می‌کنه؟ آیا با اعدامشون مشکل مملکت حل شده؟ تو اینترنت جستجو کنید، شورش ابی زیرک در زندان قزلحصار، جوونایی که به اعدام معترض بودن، ۲۷ نفرشون اعدام شدند و چند تایی باقی موندن، دوست منم یکی از اوناست، با کشتن اونا وضع بهتر شد؟ آیا الان وضع کشور اسف‌ناک‌تر نشده؟ بخدا که شده.
سوال من اینه که آیا وقتی بازداشتش کردن، اون رو پیش روان‌شناس یا مددکار اجتماعی بردن که بخوان ببینن چرا درگیر چنین ماجرایی شده؟ یا فقط به فکر حذفش از جامعه هستن؟ آیا به این فکر می‌کن که تا زمانی که آسیب‌های اجتماعی در جامعه وجود داره، همچنان می‌تونه منجر به شکل‌گیری جرم و جنایت‌های زیاد دیگه‌ای بشه و افراد و جوان‌های زیاد دیگه‌ای رو هر روز در خودش فرو ببره؟
آیا از‌بین‌بردن این افراد، در جامعه دردی رو دوا می‌کنه؟ آیا جز ایجاد خشم، غم؛ ناراحتی و نفرتی که به خانواده و دوستان این افراد تسری می‌ده، فایده دیگه‌ای هم داره؟»

- آنچه خواندید پیام دریافتی از یکی از مخاطبان توانا بود.

بسیاری از افرادی که به اتهام مواد مخدر اعدام می‌شوند، از سر فقر و سایر آسیب‌های اجتماعی به این وضعیت افتاده‌اند. برخی شاید سیاسی هم باشند، ولی حکومت به اسم مواد مخدر اعدام می‌کند. هر سال کودکان زیادی یتیم می‌شوند، خانواده‌های بسیاری داغدار می‌شوند. این افراد غالبا از خانواده‌هایی فقیر از حاشیه شهرهای بزرگ هستند و آگاهی و نیز پول کافی برای وکیل گرفتن ندارند.
فقر، فاصله طبقاتی، عدم بهره‌مندی از آموزش کافی، عدم بهره‌مندی از مهربانی و محبت، مشکلات حل نشده در دوران کودکی، بد سرپرست بودن و خیلی عوامل دیگر در راهی که در زندگی‌شان در پیش گرفتند، مؤثر بوده.

آن‌ها گیر افراد سودجویی افتاده‌اند و غالبا قربانی مافیایی هستند که یک سر آن به قدرت وصل می‌شود.

تا وقتی که ریشه‌های معضلات اجتماعی وجود دارد، اعدام چاره‌ساز نیست و مشکل را باید در جای دیگری غیر از گرفتن جان افراد حل کرد.

#نه_به_اعدام #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
احمد کهندل، از جمله زندانیان عقیدتی است که در زندان لنگرود قم محبوس است. او از اعضای گروهی است که خود را «انصار مهدی» می‌دانند و فکر می‌کنند که از تکالیف هر شیعه است که منتظر مهندسی موعود باشد و نشانه‌های گفته شده در روایات را جستجو کند و فردی که موسوم به یمانی است را کشف کند. آن‌ها حالا باور دارند که آن یمانی که در روایات شیعی به آن اشاره شده (فارغ از درستی روایات)، شخصی است به نام احمد الحسن و این افراد دعوت او را پذیرفته‌اند.
اما جمهوری اسلامی، آن‌ها را بازداشت و محکوم به زندان می‌کند.

فارغ از هر قضاوتی در مورد درستی ادعای این گروه یا فرقه یا مسلک ... موضوع این است که این افراد جز آنکه به چیزی باور دارند و مدعی‌اند که استدلال دارند و به طور مسالمت‌آمیز با طلبه‌های حوزه‌های علمیه گفتگو می‌کنند، کار خطرناکی انجام نداده‌اند و به کسی آسیبی نرسانده‌اند.

مگر جمهوری اسلامی مدعی آزادی عقیده و بیان نیست؟ چرا این افراد را بازداشت می‌کند و چرا دادگاه ویژه روحانیت متولی پرونده آن‌ها می‌شود؟ مگر همین آقای کهندل طلبه است؟ (بگذریم که وجود دادگاه ویژه روحانیت از اساس محل اشکال است.)

آقای کهندل به تفتیش عقاید، عدم آزادی اندیشه، ارجاع پرونده‌اش به دادگاه ویژه روحانیت، انتقال از بند یمانی‌ها به متهمین جرایم مسلحانه و امنیتی انتقاد دارد و برای همین اعتصاب غذا کرده است.

جمهوری اسلامی در دم و دستگاه امنیتی‌است، بخشی تحت عنوان عقاید انحرافی دارد و باورمندی به برخی عقاید را جرم‌انگاری می‌کند.
.در یک جامعه آزاد، عقاید مختلف خود را به مردم عرضه می‌کنند و مردم هستند که انتخاب می‌کنند که کدام را بپذیرند.
اگر در جامعه‌ای تفکر نقاد از کودکی آموزش داده شود، طبعا باورهای خرافی کمتر طرفدار خواهد داشت.
جمهوری اسلامی حکومتی استبدادی دینی است، که خود از باورهای دینی برای دستیابی به قدرت استفاده می‌کند و به نظر می‌رسد که می‌خواهد در این عرصه بی‌رقیب باشد.

#احمد_کهندل #زندانی_عقیدتی #اعتصاب_غذا #یاری_مدنی_توانا


@Tavaana_TavaanaTech
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
ویدئویی به دست ما رسیده که نشان می‌دهد در روز ۲۷ خرداد ماه ۱۴۰۳ در خیابان کریمخان تهران، تعداد زیادی مامور پیاده، موتور سوار و خودروی ون گشت ارشاد حضور دارند و زنی را بازداشت می‌کنند.

جمهوری اسلامی به دستور علی خامنه‌ای، که دارای اختیارات مطلقه است، به جنگ علیه زنان ادامه می‌دهد و در عین حال در حال تدارک «سیرک انتخابات» است.
در کارنامه همه کاندیداها دفاع از سرکوب مردم را می‌بینید، حتی آن یک نفر که به طیف موسوم به اصلاح‌طلب نزدیک است، از افرادی بوده که خواهان اجرای قانون عفاف و حجاب بوده است.

رئیس‌جمهور در سیستم جمهوری اسلامی، نقشی در حد تدارکچی و مجری فرامین رهبر را دارد و عملا در تصمیمات کلان نظام نقش تعیین کننده‌ای ندارد.

با این حال، اینقدر گشت ارشاد و حجاب‌بان منفور است، هیچکس حاضر نیست در رقابت انتخاباتی از آن دفاع کند، اما هر کدام وقتی به مقام ریاست‌جمهوری گماشته شدند، گوش به فرمان اوامر خامنه‌ای هستند. دیروز حتی پزشکیان گفت که ذوب در رهبری است!

#گشت_ارشاد #رای_بی_رای #سیرک_انتخابات #انتصابات #نه_به_جمهورى_اسلامى #نه_به_پوشش_اجباری #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
گروهی از مبارزان، بنر عکس جاویدنام ابوالفضل آدینه‌زاده را در اتوبانی در شهر تهران به مناسبت زادروز او آویختند و یادش را گرامی داشتند.
ابوالفضل، جوان با غیرتی بود که در ۱۷ سالگی درس شهامت و دلیری داد و در خیابان برابر ستمگران ایستاد و جانش را در راه آزادی نثار کرد.

نمی‌توان اینهمه جوان را فراموش کرد و انگشت در خون زد و در انتصابات رژیم جنایتکار شرکت کرد.

#رای_بی_رای #انگشت_در_خون #ابوالفضل_آدينه_زاده #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
یحیی ناصری، زندانی سیاسی، ۱۸ سال است که در زندان شیبان اهواز زندانی ست.
این زندانی سیاسی باوجود بیماری و نیاز فوری به درمان تا کنون از حق درمان محروم بوده است.
یحیی ناصری در سال ۱۳۸۴ بازداشت شد او پس از ۹ ماه شکنجه به اعدام محکوم شد. این حکم پس از اعتراض اما به حبس ابد تغییر یافت.
از آن زمان تا کنون ۱۸ سال است که یحیی ناصری در زندان است.
این زندانی که از بیماری هموروئید رنج می‌برد و نیاز فوری به درمان دارد محمد نیازی مدیر داخلی زندان شیبان اهواز و مسئولان دیگر تا کنون مانع از درمان این زندانی سیاسی شده‌اند.

یحیی ناصری و چند زندانی سیاسی دیگر، در ماه‌های اخیر نسبت به عدم رعایت اصل تفکیک جرائم اعتراض کرده بودند به همین دلیل به دستور محمد نیازی، مدیر داخلی زندان شیبان اهواز، از حق ملاقات با خانواده و دسترسی به خدمات درمانی و بهداشتی محروم شدند.
محرومیت از درمان شکنجه‌ای ست که جمهوری اسلامی نسبت به زندانیان اعمال می‌کند.
صدای آن‌ها باشیم

#یاری_مدنی_توانا
#نه_به_جمهورى_اسلامى
#یحیی_ناصری
#زندان
#زندانی
#اهواز
@Tavaana_TavaanaTech
زاکانی، شهردار تهران که نامزد انتخابات! ریاست‌جمهوری هم شده، ادعا کرده ما اصلن حجاب‌بان نداریم.
شعارها و ادعاهای نامزدهای انتخابات! نمایشی جمهوری اسلامی به کجا رسیده؟ عکس‌ها و ویدئوهایی که حتی حکومت از خیابان‌ها و ایستگاه‌های مترو منتشر کرده، فیلم ستاندن جان عزیز آرمیتا گراوند، همه هنوز موجود است. اما وقاحت مسئولان جمهوری اسلامی به قدری ست که چنین ادعایی مطرح کنند.
هنوز یک سال از استخدام ۴۰۰ حجاب‌بان با حقوق پایه ۱۲ میلیون تومان نگذشته است. افرادی که صرفن وظیفه! دارند به شهروندان تذکر حجاب بدهند و اجازه استفاده از امکانات شهری را از آنان سلب کنند.
پاسخ شما به این سخنان زاکانی چیست؟

#یاری_مدنی_توانا
#حجاب_بان
#نه_به_جمهورى_اسلامى
#سیرک_انتخابات
@Tavaana_TavaanaTech
ایمان دستیار، پزشک عمومی در شهر یاسوج بازداشت شد

بر اساس خبرهای منتشرشده روز گذشته یکشنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۳، ایمان دستیار، توسط ماموران اداره اطلاعات بازداشت شده و تا کنون هیچ خبری از وی نیست و مشخص نیست اتهام ایشان چه بوده است.


دکتر ایمان دستیار پیشتر هم در تاریخ ۳۰ شهریور ۱۴۰۱ در اعتراضات خیابانی در میدان کوهنورد یاسوج بازداشت شده بود.
و در ۲۴ دی‌ماه ۱۴۰۱ هم شعبه ۷ بازپرسی ایشان را احضار و بازداشت کرده که یک هفته هم در بازداشت بوده‌اند.
بی‌تفاوت نباشیم
ایمان دستیار پزشک عمومی است که در شهر یاسوج مشغول به کار بوده او پس از فوت پدرش، سرپرست خانواده بوده و اکنون خانواده ایشان در نگرانی به سر می‌برند.

#یاری_مدنی_توانا
#نه_به_جمهورى_اسلامى
#ایمان_دستیار
#بازداشت
@Tavaana_TavaanaTech
2024/06/17 12:27:37
Back to Top
HTML Embed Code: