Telegram Web
در چنین روزی ۳۱ خرداد ۱۳۲۸ مجلس شورای ملی به پاس قدردانی ملت، لقب «کبیر» را برای #رضاشاه به تصویب رساند.

رضاشاه کبیر نخستین پادشاه ایران پس از ورود اسلام است که با رأی نمایندگان مردم به پادشاهی رسید.

#رضاشاه_روحت_شاد
#جاویدشاه


#اتحاد_ملی_ایران
🌐 خبرهای بیشتر را از اینجا دنبال کنید👇👇
@OmidIranAzad
🔴استوری پر معنای والاحضرت #یاسمین_پهلوی خطاب به #ملت_ایران



#اتحاد_ملی_ایران 🤝
🌐 خبرهای بیشتر را از اینجا دنبال کنید👇👇
@OmidIranAzad
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
در تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری رسما از هندی بودن خمینی رونمایی شد.

@gurd_shah
شاهزاده رضا پهلوی که در سفر اخیر خود به کانادا خواستار حمایت حداکثری این کشور از مردم ایران و اعمال فشار حداکثری بر جمهوری اسلامی شده بود، پس از اینکه کانادا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به فهرست گروه‌های تروریستی خود اضافه کرد، نوشت:‌‏«امروز کانادا رسما سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار داد. این یک گام مهم برای پاسخگو کردن رژیم جنایتکار جمهوری اسلامی و پیشبرد جنبش دموکراتیک مردم ایران است.‌‏ما از نمایندگان پارلمان کانادا که این اقدام را رهبری کردند و همچنین از ایرانی-کانادایی‌هایی که سال‌ها به طور خستگی‌ناپذیر برای آن تلاش کردند، سپاسگزاریم.‌‏اکنون نوبت اروپا است که سپاه را در لیست تروریستی خود قرار دهد.»

♡ ㅤ    ❍ㅤ    ⎙ㅤ  ⌲            
ˡᶦᵏᵉ  ᶜᵒᵐᵐᵉⁿᵗ  ˢᵃᵛᵉ  ˢʰᵃʳᵉ

‏رضـــــا شـــــاه روحـــــت شـــاد
𓄂𓆃 @Rezapahlavism
‏۱/۳: تاکنون به تئوری توطئه بی‌باور بوده و به سیاست‌های جهانی از منظر "دایی‌جان‌ناپلئونی" ننگریسته‌ام. اما مدتی‌ست درباره رویدادهایی که میهنم ایران را دچار این حال آشفته و نزار کرده کنجکاوتر شده‌ام و در نتیجه‌اش بر افسوسم افزوده شده و رنج بیشتری می‌برم. این انتخاب من است.

متوجه‌ام که پس از جنگ جهانی دوم، که به کشته شدن بیش از ۷۰ میلیون انسان انجامید، و آغاز جنگ سرد بین بلوک شرق و غرب و رشد جنبش‌های هویت‌خواهانه و استقلال‌طلبانه و رونق بازار سوسیالیسم و مارکسیسم در جهانی که با مشارکتِ پیروزی‌بخشِ 'امپریالیسم' از شر نازیسم رهایی یافته بود، تضاد در برقراری توازن بین حفظ صلح و امنیت جهانی با تامین منافع ملی و منطقه‌ایِ ابرقدرت‌های پیروزِ آن جنگ، جهان را به تبعات دیگری دچار کرد. 

مسئله ایران یکی از محورهای اصلی آن بود. ایران نفت داشت و یک شاه مقتدر و ملی‌گرا و میهن‌دوست که جهان‌بینی‌اش بلندنظر بود. 

اختلال در امنیت انرژی می‌توانست جهان صنعتی را با بحران‌های شدید اقتصادی روبرو کند. ایران این امنیت را تامین کرده بود اما نه به هر بهایی. شاه بهای آن را بالا برد، ایران وارد توسعه و جهان صنعتی دچار تورم شد. غرب شاه ایران را مقصر می‌دانست و دست‌های پشت‌پرده سرخ و‌سیاه از این تقابل به نفع اهداف خود بهره جستند.

شاه با حمایت متحدان غربی‌اش با حکم شورای امنیت سازمان ملل متحد نظامیان شوروی را از خاک ایران خارج کرد و توطئه این کشور برای تجزیه آذربایجان را ناکام گذاشت. اما آمریکا در رقابت با شوروی برای حفظ برتری و کنترل جهان آزاد از ایران امتیازهای بیشتری می‌خواست. رقابت دو حزب رقیب در این کشور هر از گاهی کفه‌ی ترازوی این امتیازگیری‌ها را متغیر می‌ساخت.

آدرین کلارکسون خبرنگار تلویزیون CBS کانادا که در سال ۱۹۷۵ برای مصاحبه با محمدرضا شاه پهلوی به تهران سفر کرده بود، در بازگشت به کشورش پخش آن مصاحبه را با این جمله آغاز کرد: «من تازه از ایران برگشتم و با فردی روبرو شدم که به احتمال زیاد امروز قدرتمندترین فرد دنیاست».

خانم کلارکسون بدون تعارف عصبانیت غرب از شادروان محمدرضا شاه پهلوی را در نخستین پرسشش از ایشان هویدا کرد: «به نظر شما تورم ما در جهان غرب تقصیر خود ماست؟»

من قسمت‌های دیگر این مصاحبه را اینجا برایتان ترجمه می‌کنم چون بر این باورم که محتوای پرسش و پاسخ‌ها به مخاطراتی که در کمین ایران نشسته بود اشاره دارد. در پایان به شرایط امروز ایران باز خواهم گشت و خواهم گفت که چگونه جمهوری اسلامی به رژیم مطلوب غرب و شرق مبدل شده است.
‏۲/۳: در آن مصاحبه، محمدرضا شاه پهلوی به خبرنگار کانادایی یادآوری کرد که شما (در طول تاریخ) از ما سوء‌استفاده کرده‌اید، و با کنایه به وی گفت شما هنوز برای انرژی‌های جایگزین همچون انرژی هسته‌ای فکر اساسی نکرده‌اید. ایشان به عنوان نمونه به افزایش نرخ فروش گندم از ۶۰ دلار به ۲۴۵ دلار اشاره کرد و خبرنگار کانادایی را در برابر این حقیقت قرار داد که اقرار کند «پس شما همان اندازه مبلغ بیشتری برای کالایتان طلب می‌کنید که ما برای کالایمان طلب می‌کنیم»، و شاه پاسخ داد «بله، دقیقا» و در ادامه به خبرنگار گفت «من نمی‌دانم چرا شما فکر می‌کنید که برتر هستید». 

از این قسمتِ مصاحبهْ محمدرضا شاه ایران خشم خود را از زیاده‌خواهی‌های برخی کشورهای صنعتی غربی آشکار کرد. او در پاسخ به این پرسش خبرنگار که «شما فکر می‌کنید ما داریم به خاطر این احساس (خودخواهی/برتری) رنج می‌بریم؟» گفت «بله، تاکنون همین‌طور بوده، اما احتمالا تغییر خواهید کرد»، و خبرنگار در ادامه پرسید «چرا تغییر خواهیم کرد؟» و شاه پاسخ داد «چون چشم شما (به روی حقایق) باز شده و شما اساسا مردم بی‌انصافی نیستید. شما فقط برای مدتی طولانی در دنیای ناعادلانه/غیرمنصفانه زندگی‌ کرده‌اید. اما شما با واقعیت‌های تازه جهان تطبیق خواهید یافت. ما تحت فشار قرار نخواهیم گرفت. ما خواستار جنگ نیستیم اما اگر (جنگ) بر ما تحمیل شود، ما پا پس نمی‌کشیم. ۲۰، ۲۵ سالِ آینده برای ما بسیار حیاتی است، زیرا تنگه هرمز که دروازه خلیج فارس است، (همچون) رگ گردن ماست. زندگی ما به آن بستگی دارد. [...] هیچ کس نمی‌تواند به ما تجاوز کند مگر با درهم کوبیدن ما. چرا که ما تسلیم‌ نخواهیم شد. شما چه بهانه‌ای برای آمدن به این کشورهای تولید کننده‌ی نفت دارید؟ این اتفاق بسیار وحشیانه و بی‌سابقه در جهان خواهد بود، و بدترین اقدام امپریالیستی که جهان آن را به خود خواهد دید. چطور این کار را خواهید کرد؟ و این کاملا عجیب است که داشتن تسلیحات بیشتری از آنچه ما داریم، برای کشورهای دیگر عادی جلوه می‌کند، و بعد شما در مورد نیروهای نظامی ما صحبت می‌کنید، در صورتی که آشکار است که آنها بیشتر از سایر کشورها تسلیحات ندارند. من این را درک نمی‌کنم.» سپس خبرنگار از شاه پرسید «آیا ممکن است این موضوع به این خاطر باشد که کشورهای غربی ایران را از هر لحاظ به عنوان یک قدرت اصلی نمی‌بینند، چه از منظر معاملات نفتی و چه به لحاظ نظامی؟» و شاه پاسخ داد «بله، ممکن است حرف شما درست باشد، اما آنها به زودی خودشان را با پیشرفت‌های ما مطابقت خواهند داد.» 

در ادامه توجه شما را به مصاحبه‌ی مایک‌ والاس خبرنگار آمریکایی با محمدرضا شاه پهلوی در سال ۱۹۷۴ جلب می‌کنم: او شاه را این‌طور توصیف می‌کند: «او عرب نیست، خودش را آریایی می‌داند و بر خلاف عرب‌ها به هر کسی نفت می‌فروشد اگر قیمتش مناسب باشد. او‌ عضو اوپک است؛ گروهی که مسئول بالا رفتن قیمت نفت است.» این خبرنگار مسئله احتمال صلح اعراب با اسرائیل و برداشته شدن تحریم را مطرح می‌کند و محمدرضا شاه پهلوی در پاسخ به وی می‌گوید: «حقیقتا نمی‌دانم چرا شما اصرار دارید که برداشته شدن این تحریم برای آمریکا اهمیت دارد؟ شما که کمبود نفت ندارید». خبرنگار آمریکایی از شاه می‌پرسد: «تا به حال صف خودروهایی که منتظر دریافت سوخت هستند و گاهااین صفوف خودروها تا چندین مایل ادامه دارند را دیده‌اید؟». شاه پاسخ می‌دهد: «بله، تصاویرش را دیده‌ام ولی شما بیشتر از هر زمان دیگری در گذشته نفت برداشت کرده‌اید» و پس از بیان چند جمله در مورد میزان کاهش و افزایش واردات نفت از سوی آمریکا، شاه به او یادآوری می‌کند که «می‌دانی که کشتی‌های شما مسیرشان را دو، سه بار در اقیانوس تغییر می‌دهند. شما نفت را به یک مقصد مشخص می‌فروشید اما از جای دیگری سر در می‌آورد».  خبرنگار می‌پرسد «پس دارد کلاهبرداری می‌شود؟» و شاه پاسخ می‌دهد: «قطعا اتفاقاتی دارد می‌افتد». خبرنگار می‌پرسد: «چه کسی از آن سود می‌برد؟» و شاه پاسخ می‌دهد «شرکت‌های»، و به سود ۶۷ درصدی یکی از این شرکت‌ها و سود بیشتر یکی دیگر از این شرکت‌ها اشاره می‌کند.
‏۳/۳: هویدا بود که ایران متحد غرب است و تامین‌کننده‌ی امنیت شاه‌راه انتقال انرژی از طریق خلیج فارس. اما بلندپروازی‌های شاه در نزد همگان خوش نمی‌آید. محمدرضا شاه عمیقا به توسعه و پیشرفت و صنعتی شدن ایران می‌اندیشید چرا که بر این نظر بود که نفت بلاخره یک روز تمام می‌شود. به دانشجویان ایرانی توصیه می‌کرد که درس بخوانید و بر دانش و مهارت خود و کشور بی‌افرایند. اما نفوذ نظریات مخرب مارکسیستی و دخالت‌های کا‌گ‌ب از یک سو و جدل‌های حزبی در آمریکا از سوی دیگر به سود کسانی تمام شد که می‌خواستند شاه را به زیر بکشند.

یکی با استدلال به اصالت تاریخ تکامل انسان، دیگری با تاکید بر حقانیت بنیادگرایی اسلامی و گروهی از روی ذوق آشنایی با تئوری‌های سانتی‌مانتال جهان رهایی یافته از قید و بندهای نظم‌های منسوخ شده.

به عنوان نمونه در فرانسه دیگر مسئله این نبود که مقاومت فرانسه و شارل دوگل توانسته بود این کشور را با کمک انگلیس و آمریکا از فروپاشی حتمی نجات بخشد، بلکه جوانان و زنان و کارگران فرانسوی خواستار آزادی‌های بیشتری بودند. مرزها باید درنوردیده می‌شد.

جنبش‌های روشنفکری چپ در ایران نیز تحت تاثیر چنین جو سیاسی جهانی قرار داشتند و چشمشان را به روی واقعیت‌های ده، بیست، سی سال پیش کشورشان و سطح سواد ۱۰، ۲۰ درصدی در بین کل جمعیت ایران بسته بودند و مایل بودند ایرانی که از هر سو تحت تاخت و‌ تاز ابرقدرت‌ها بود، جلوی پای ماجراجویی‌هایشان علیه منافع ملی و سعادتمندی اکثریت ایرانیان فرش قرمز پهن کند. 

با به زیر کشیدن شاه، شرق و غرب یک ایران ضعیف را حکومت نسبتا مطلوب‌تری می‌دیدند. ایران وارد جنگ با عراق شد و برای تامین اسلحه نفت ملت ایران را با قیمت ارزانتر فروخت. آیا این گزینه‌ی مطلوب‌تری از ایران برای کشورهای صنعتی نبود؟

آری. آن ایران امروز هنوز به وضعیتی دچار است که کاندیدای انتخاباتی‌اش به فروش یک و نیم میلیون بشکه نفت در روز به‌طور قاچاقی به چین با وجود تحریم‌ها افتخار می‌کند، و در واقع دارد سرش را همچون کبک توی برف فرو می‌کند تا نبیند که حتی با وجود کسب مهارت‌ در دور زدن تحریم‌ها، تبدیل‌های ارزی باعث می‌شود سود ایران از فروش سرمایه‌های ملت ایران کاسته شود. اما از آنجا که تامین منابع مالی برای سرکوب‌ مخالفان داخلی و پیروزی در جبهه مقاومت اسلامی آرمان مطلوب جمهوری اسلامی‌ست، فروش ارزان نفت ایران به چین برای حفظ 'عزتِ' این جبهه و‌ دست بردن در سرمایه ملی ایرانیان توجیه‌ شده است. و اشکال کار همینجاست، که گویا جمهوری اسلامی در توجیه افکار عمومی برای پذیرش ذلتی که آن را ۴۰ دهه به نام 'عزت' به خورد مردم داده ناکام مانده. مردم متوجه شده‌اند که فریب خورده‌اند و سرشان کلاه گذاشته‌اند. درک این مسئله با دسترسی به تاریخ آسان‌تر شده است. این آگاهی می‌تواند ما را نسبت به عواقب خطرناکی که تئوریه پردازان ماجراجویی‌های نظامی جمهوری اسلامی در خاورمیانه و جهان در سر می‌پرورانند آگاه سازد و مسیر بیداری ایرانیان و نجات ایران از ۴۵ سال جنگ‌ و تحریم و انزوا و اشغالگری را هموار سازد.
مصاحبه‌های فوق‌الذکر را برای دوست‌داران تاریخ در اینجا بارگذاری می‌کنم و قضاوت را به خوانندگان می‌سپارم.

پاینده ایران

https://www.tgoop.com/C_B_SHAHZADEH/165807
Forwarded from ReporterNews
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔻تفسیر خبر با جمشید چالنگی : ادامه جنگ غزه به سود کیست؟

میهمانان: #نوید_طوبیان و #بابک_شکرابی.

#KingRezaPahlavi

➡️ @reporter_news
➡️ www.reporternews.net
چند روز پیش ستاد انتخاباتی پزشکیان عکسی منتشر کرد (سمت چپ) از یه دختر بدون حجاب در کنار یه خانم با چادر که مثلا بگن آزادی میدیم و این حرف‌ها (همون حربه همیشگی اصلاحات) حالا دیروز پزشکیان یه مستند درست کرده که مثلا با نسل زد داره حرف میزنه و همون دختر با مقنعه تو مستندش بوده :)

#اتحاد_ملی_ایران
🌐 خبرهای بیشتر را از اینجا دنبال کنید👇👇
@OmidIranAzad
🔴جهت یادآوری

‼️سال ۹۷ دولت دونالد ترامپ سپاه را در لیست تروریستی آمریکا قرار داد و همان موقع تمام نمایندگان مجلس و همچنین مجریان صداوسیما و مجریان تلوزیون #اینترآشغال و #بی‌بی‌سی و #صدای_آمریکا در حمایت از سپاه همه بصورت هماهنگ لباس سبز سپاه را پوشیدند و معصومه قمی(مسیح علینژاد) شبیه ترین لباس را در آن زمان پوشید.

‼️امروز همه شان شده اند دلسوز مردم ایران

#جاوید_شاه
#چپ_سلیطه
#مرگ_بر_سه_فاسد_ملا_چپی_مجاهد


#اتحاد_ملی_ایران
🌐 خبرهای بیشتر را از اینجا دنبال کنید👇👇
@OmidIranAzad
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
▪️بزدل مانند خاتمی و شیاد چون احمدی‌نژاد

- تحلیلی درباره‌ی مسعود پزشکیان و اطرافیان او در #سیرک_انتخابات


در لینک زیر مشاهده فرمایید.

📎 https://youtu.be/F4GkRcWopF8?si=luHozax5DDu-UH7u


#اتحاد_ملی_ایران
🌐 خبرهای بیشتر را از اینجا دنبال کنید👇👇
@OmidIranAzad
فقط میگم زنده باد شاهمون که روزهای خوبی در انتظارمونه..💙
#KingRezaPahlavi‌
#جاویدشاه

🔗 sara (@saramobarez1)

#اتحاد_ملی_ایران
🌐 خبرهای بیشتر را از اینجا دنبال کنید👇👇
@OmidIranAzad
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴 تلویزیون ترکیه افشا کرد خانواده قالیباف چندین مجتمع لاکچری در ترکیه دارند

#اتحاد_ملی_ایران
🌐 خبرهای بیشتر را از اینجا دنبال کنید👇👇
@OmidIranAzad
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
انتخابات ریاست جمهوری
یه جوری تو مناظره های تلوزیونی حرف میزنن انگار مملکتو من اداره میکردم تا الان
#سیرک_انتخابات


#اتحاد_ملی_ایران
🌐 خبرهای بیشتر را از اینجا دنبال کنید👇👇
@OmidIranAzad
#پاینده_ایران
https://www.tgoop.com/OmidIranAzad

🔻چرا اصلاح‌طلبان؟ چرا پزشکیان؟ 🔻
مشروعیت داخلی و خارجی
       و سرکوب مردم

به نظر می رسید پس از انتخابات سال ۱۴۰۰ و آغاز فرآیند خالص سازی، نظام ضمن حفظ لفظ جمهوری، از شر جمهوری نیم بندی که فقط شامل نیروهای مذهبی و وفادار به نظام بود، خلاص شده و به سرعت به سمت امارت اسلامی در حرکت بود.
برای اولین بار حاکمیت از تعارضات درونی رهایی یافته بود و یکپارچه در خدمت منویات رهبری بود. آرزوی طیف راست نیروهای درون نظام محقق شده بود و با به حاشیه راندن #اصلاح_طلبان، می توانستند ضمن حفظ قدرت، آن را در راستای اهداف خود به کار گیرند.
اما با مرگ #رئیسی و برگزاری انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری، و با تایید #پزشکیان به عنوان یکی از سه گزینه اصلی اصلاح طلبان از سوی شورای نگهبان، ظاهرا خالص سازی خیلی زود به پایانش رسیده است و راه برای بازگشت اصلاح طلبان به درون قدرت باز شده است.

اما چرا نظام چنین تصمیمی گرفته است؟ و آیا این بدان معناست که حاکمیت صدای مردم را شنیده و خود را آماده تغییر کرده است؟

قطعا خیر

می دانیم که هر نظامی در برخورد با جنبش های اجتماعی چهار انتخاب پیش رو دارد:

۱) اگر جنبش اجتماعی از فراگیری بالایی برخوردار باشد، در صورتی که احزاب موجود از توانایی لازم برای جذب و رهبری جنبش برخوردار باشند، نظام تلاش می کند از طریق این احزاب، جنبش را در ساختارهای موجود حل کند.

۲) اگر شعارها و اهداف جنبش اجتماعی با احزاب موجود فاصله معناداری داشته باشد و احزاب توان جذب و نمایندگی آنها را نداشته باشند، نظام، جنبش مذکور را برای تشکیل یک حزب سیاسی جدید تشویق می کند و بدین طریق آن را در ساز و کارهای سیاسی جذب می کند.

۳) اگر جنبش از فراگیری لازم برخوردار نباشد، اما دارای شعارها و اهدافی باشد که قابل جذب ا سوی احزاب موجود نباشد، چنین جنبشی به عنوان یک گروه فشار در سپهر سیاسی باقی می ماند و دولت ها و احزاب در مواقع لازم از آنها بهره می برند.

۴) اگر جنبش با مبانی و اصول اصلی نظام حاکم در تعارض باشند، سرکوب و حذف می شوند.


در این چارچوب، جنبش زن، زندگی، آزادی برای اولین بار در ۴۵ سال اخیر نه تنها یک جنبش فراگیر بود، بلکه به صورت ایجابی نیز اهداف و آرمان های روشنی را مطرح کرد. در حالی که پس از حذف و سرکوب و سانسور رسانه ها در دهه ۷۰، مرجعیت رسانه ای به شبکه های فارسی زبان ماهواره ای انتقال یافته بود، تلاش حاکمیت برای ناتوان سازی دولت های اصلاح طلب و حذف آنها از ساختار قدرت، مرجعیت سیاسی جامعه ایرانی را نیز به خارج از کشور انتقال داد.

گفتمان حاکم بر رسانه ها و نخبگان سیاسی خارج از کشور، گفتمانی انقلابی و برانداز است. بنابراین، طی چند سال اخیر دوگانه اصلاح طلب/اصولگرا جای خود را به دوگانه نظام/برانداز داده است.

مجموعه #اتحاد_ملی_ایران
@OmidIranAzad
ادامه ⬇️⬇️
اتحاد ملی ایران
#پاینده_ایران https://www.tgoop.com/OmidIranAzad 🔻چرا اصلاح‌طلبان؟ چرا پزشکیان؟ 🔻 مشروعیت داخلی و خارجی        و سرکوب مردم به نظر می رسید پس از انتخابات سال ۱۴۰۰ و آغاز فرآیند خالص سازی، نظام ضمن حفظ لفظ جمهوری، از شر جمهوری نیم بندی که فقط شامل نیروهای مذهبی…
با توجه به فراگیری و وجه ایجابی جنبش مهسا، نظام حاکم دچار وحشت شده و پس از سرکوب خشونت بار آن به فکر چاره جویی سیاسی افتاده است. از این رو، با میدان دادن به #اصلاح_طلبان در تلاش است تا بخش هایی از این جنبش را به سمت اصلاح طلبان هدایت کرده و جذب آن کند.
https://www.tgoop.com/OmidIranAzad/135401
از این طریق، ضمن انتقال مرجعیت سیاسی از خارج به داخل کشور، #گفتمان_برانداز را به #گفتمان_اصلاحات تبدیل و تعدیل می کند. هم چنین برای #سرکوب_براندازان مشروعیت می یابد.

اما نظام نمی خواهد در این راه تن به تغییرات معنادار بدهد. بنابراین، با تایید پزشکیان به عنوان یکی از وفادارترین افراد به نظام حاکم و عقب نشینی فاحش اصلاح‌طلبان در طرح اهداف و شعارها تا جایی که پزشکیان عملا تصویری که از رئیس جمهور ارائه می کند تنها یک مدیر اجرایی است که باید در راستای تحقق هر چه بهتر #منویات_رهبری بکوشد.

اما چگونه؟

وقتی مردم در انتخابات شرکت کنند و پزشکیان منتخب مردم شود ، یعنی:
اولا : نظام از مشروعیت برخوردار میگردد ،
ثانیا:  مردم هنوز به اصلاح از درون امیدوارند.

پس از تثبیت ریاست جمهوری او ، حکومت می تواند طیف برانداز را راحت تر سرکوب نماید .
فراموش نکنیم حاکمیت با همین تکنیک اصلاح طلبا را حذف و سرکوب نمود.
رژیم مدام تلاش می کرد اصلاح طلبان را به دو گروه #تندرو و #معتدل تقسیم کند و با تحویل گرفتن طیف معتدل، تندروها را سرکوب نماید.
این روند آنقدر ادامه پیدا کرد که حالا اصلاح طلبان رسیدن به منتهی الیه راست خودشان یعنی همان حرفهای کواکبیان  که معتقد بود "ساختارها نیاز به اصلاح ندارند و فقط باید کارگزاران عوض شوند"، را تکرار میکنند
یعنی جای مدیران ضعیف و نالایق، از مدیران قوی و متخصص استفاده شود.

در واقع نظام در #حوزه_داخلی، از طریق اصلاح طلبان و پزشکیان دنبال این است که:

اولا : مرجعیت سیاسی را به داخل انتقال دهد .
دوما: گفتمان براندازانه را به گفتمان اصلاحات تبدیل و تعدیل کند.
یعنی مردم را دوباره به #امکان_اصلاحات از درون امیدوار نماید

در #حوزه_خارجی هم به دنبال #افزایش_مشروعیت بین المللی و کاهش فشارهای خارجی است
چیزی که با جنبش مهسا و مداخله جمهوری اسلامی در جنگ اوکراین به شدت آسیب دیده و باعث فشار هر چه بیشتر به نظام گردید

نتیجه آن که، شرکت در انتخابات و پیروزی پزشکیان بیش از آن که راهی به سوی تحقق اهداف و آرمانهای مردم ایران باشد، زمینه را برای #سرکوب بیشتر ملت ایران و #نادیده_انگاری اهداف و آرمانهای آزادی خواهانه مردم ایران را فراهم خواهد کرد.

شرکت در انتخابات و انتخاب اصلاح طلبی بنام پزشکیان خیانت به خود ، مردم و ایران است
این خطرناکترین نوع انتخابات در طول ۴۵ سال گذشته است....

پاینده جنبش مبارزات ایرانی
پاینده ایران یکپارچه

تمام

#فرهاد
مجموعه #اتحاد_ملی_ایران
@OmidIranAzad
2024/06/21 02:46:41
Back to Top
HTML Embed Code: