Telegram Web
«حمله بریتانیا به ایسلند کوچک و بی‌طرف با رمز «عملیات چنگال» نامگذاری شده بود. این تهاجم در ۱۰ می ۱۹۴۰ (همان روزی که چرچیل به‌قدرت رسید) با پیاده‌شدن نیروهای انگلیسی در پایتخت [ایسلند] رِیک‌یاویک آغاز شد. بریتانیایی‌ها به‌سرعت به داخل قلمروی ایسلند رفتند، شبکه‌های ارتباطات را از کار انداختند و محل‌های فرود را تسخیر کردند. دولت ایسلند به نقض بی‌طرفی‌اش [توسط بریتانیا] اعتراض کرد اما فایده‌ای نداشت. سپس این نیرو متعاقباً افزایش یافت و به قدرت نهایی ۲۵ هزار تن رسید. اشغال دانمارک و نروژ توسط بریتانیا که به‌تازگی ناکام مانده بود و اشغال موفق ایسلند بی‌طرف، نشان می‌دهد که بریتانیای روتچیلد، متجاوز واقعی جنگ آینده در اروپای غربی بود. اگرچه فرانکلین روزولت تا دسامبر ۱۹۴۱ وعده می‌داد که آمریکا غیرمتخاصم باقی می‌ماند، ۳۰ هزار سرباز آمریکایی بار را از دوش بریتانیایی‌ها برداشتند و ایسلند را در بهار ۱۹۴۱ اشغال کردند.»
----
👤 مایک کینگ
📝 ترجمه: آرین زرتاری
----
🖼 عکس: اهداف ابتدایی بریتانیا در ایسلند
----
📕 Mike S. King, Planet Rothschild, Vol.2, (TomatoBubble, 2015), pp.26f
__
¦🏛 @Historical_Review
¦🎞 @Revisionist_Media
💥فاجعه هیندنبورگ

✍🏻 مایک کینگ
ترجمه آرین زرتاری
----------
کشتی هوایی هیندنبورگ که به‌افتخار مردی که به هیتلر کمک کرد صدراعظم شود نامگذاری شده بود، افتخار ناوگان آلمان محسوب می‌شد. جمعیت آمریکایی از عبور کشتی‌های هوایی بر فراز نیویورک شگفت‌زده می‌شدند و با «زیگ هایل» آلمانی به آن‌ها سلام می‌کردند. کشتی‌های هوایی برای شناورشدن با استفاده از هلیوم طراحی شده بودند. اما پس از آن‌که هارُلد ایکس، وزیر داخلی [...] روزولت، آلمان را تحریم هلیوم کرد، تسپلین‌ها دوباره طراحی شدند تا به‌جای هلیوم از هیدروژن استفاده کنند که بسیار قابل‌اشتعال بود.

لحظه‌ای که هیندنبورگ در لِیک‌هورست، نیوجرسی، شروع به لنگرانداختن نمود، آتش گرفت و سقوط کرد، و ۳۵ تن از ۹۷ مسافر آن کشته شدند. «الکتریسیته ساکن» را مقصر دانستند، اما هیندنبورگ قبلاً در مقابل برخوردهای مستقیم صاعقه دوام آورده بود!

علت این انفجار تا به امروز مشخص نیست. اما تعداد غیرمعمول دوربین‌های خبری که در آن روز وجود داشت، تحریم هلیوم، زمان‌بندی اشتعال مرموز درست وقتی که کشتی در حال پهلوگیری بود، هیاهوی تئوری احمقانه «الکتریسیته ساکن» و جنون آلمان‌ستیزی که توسط مطبوعات به آن شدت بخشیده می‌شد، اشاره بر این دارد که فاجعه هیندنبورگ در واقع یک اقدام خرابکارانه بوده است.

تئوری‌ها از یک بمب‌گذار انتحاری داخل کشتی گرفته تا یک گلوله تفنگ آتش‌زا که از جنگل‌های مجاور شلیک شده بود، ‌گسترده‌اند. این حادثه اعتماد به کشتی‌های هوایی آلمان را از بین برد و نشانه پایان دوره کشتی‌های هوایی بود.
----------
📕 Mike S. King, Planet Rothschild: The Forbidden History of the New World Order, Vol.1, (TomatoBubble, 2015), p.287
__
¦🏛 @Historical_Review
¦🎞 @Revisionist_Media
«بعدها، می‌خواهیم یهودیان را به ماداگاسکار بفرستیم. در آن‌جا می‌توانند کشور خودشان را بسازند.»

👤 خاطرات روزانه دکتر یوزف گوبلز، مدخل ۱۷ آگوست ۱۹۴۰
--
📍عکس‌نوشته: نادر پورمقدم
--
📕 Ralf Georg Reuth (Hrg.), Joseph Goebbels Tagebücher, Band 4: 1940-1942, (München: Piper, 1992), p.109
__
¦🏛 @Historical_Review
¦🎞 @Revisionist_Media
نبرد در غرب

✍🏻 مایک کینگ
ترجمه آرین زرتاری
----------
درخواست‌های هیتلر برای صلح بارها نادیده گرفته شد چراکه ۴۰۰ هزار سرباز انگلیسی و حداقل ۲ میلیون سرباز فرانسوی در شمال فرانسه جمع شده بودند. تهاجم گسترده به منطقه صنعتی روهر آلمان از طریق کشورهای ظاهراً «بی‌طرف» و عضو جامعه ملل بلژیک و هلند انجام می‌شد که دولت‌‌هایشان تحت فشار شدید متفقین بودند تا اجازه عبور امن برای حمله برنامه‌ریزی‌شده متفقین به منطقه مرزی روهر آلمان را بدهند.

باز هم هیتلر مجبور شد. در همان روزی که چرچیل به‌قدرت رسید، و بریتانیا به ایسلند حمله کرد، آلمان در اقدام برای دفاع از خاک خود، قبل از این‌که متفقین بتوانند نبرد را به خاک آلمان بیاورند و یک معاهده ورسای دوم را برقرار کنند، جنگ را به خاک متفقین برد. در یک پیشروی خیره‌کننده به‌سمت غرب، جنگ برق‌آسای آلمان به‌سرعت از دو کشور کوچک‌تر [بلژیک و هلند] (که به‌دلیل جغرافیای‌شان به کشورهای پایین شهرت دارند) پیشی گرفت و ارتش متفقین را به عقب‌نشینی کامل به‌سمت سواحل شمال فرانسه سوق داد.

مطبوعات جهانی-صهیونیستی و همچنین کتاب‌های تاریخی امروزی، [جنگ] برق‌آسا را به‌عنوان «فتح هلند، بلژیک و فرانسه توسط ناتسی‌ها» به‌تصویر می‌کشند. اما حضور تهدیدآمیز نیروهای عظیم متفقین در مرزهای صنعتی آلمان، مانند همکاری غیرقابل‌انکار و گسترده بین کشورهای پست «بی‌طرف» و متفقین، به‌راحتی نادیده گرفته می‌شود.

پس از تهاجم، دولت آلمان دسیسه متفقین در کشورهای پست را منتشر کرد که یک کتاب ۵۰ صفحه‌ای به‌زبان انگلیسی است که به جزئیات کامل همکاری بلژیک و هلند با متفقین می‌پردازد. مطبوعات غربی و مورخان درباری مدرن، این ادعاها را دفن کرده‌اند.
----------
📕 Mike S. King, Planet Rothschild: The Forbidden History of the New World Order, Vol.2, (TomatoBubble, 2015), pp.28f
__
¦🏛 @Historical_Review
¦🎞 @Revisionist_Media
«رودولف هس مرد دوم آلمان و از دوستان نزدیک هیتلر بود. به یاد داشته باشید این هس بود که دیکته «نبرد منِ» هیتلر را تایپ کرد. در ماه می ۱۹۴۱، هس (که به زبان انگلیسی مسلط بود) در حالی که پیشنهاد صلح را به‌همراه داشت، یک ماموریت پرواز انفرادی بر فراز اسکاتلند انجام داد و با چتر نجات فرود آمد. او امیدوار بود با دوک همیلتون که در المپیک ۱۹۳۶ برلین با وی دوست شده بود ارتباط برقرار کند و آشنای بریتانیایی خود را درباره تمایل صادقانه آلمان برای صلح متقاعد کند. اما در عوض دستگیر شد. به‌دستور چرچیل، هس در طول مدت جنگ در سلول انفرادی نگهداری شد. پس از جنگ، هس در نورمبرگ «محاکمه» و سپس به حبس ابد در زندان اشپانداو در برلین شرقی محکوم شد. با لیبرالی‌سازی اتحادیه جماهیر شوروی در دهه ۱۹۸۰، در نهایت صحبت از آزادی او مطرح شد. اما گفته می‌شود که او در سال ۱۹۸۷ در سلولش خودکشی کرد. خانواده‌اش معتقدند که هس ۹۳ ساله به‌قتل رسید تا جزئیات ماموریت صلح او برای همیشه مدفون بماند.»
----
👤 مایک کینگ
📝 ترجمه: آرین زرتاری
----
📕 Mike S. King, Planet Rothschild, Vol.2, (TomatoBubble, 2015), p.52
__
¦🏛 @Historical_Review
¦🎞 @Revisionist_Media
«بعد از پیشروی خیره‌کننده آلمان، متفقین در سواحل دونکرک فرانسه به تله افتادند. کل آن نیروها را می‌شد اسیر کرد، اما هیتلر دستور توقف [حمله] را صادر نمود. هیتلر با این کار به‌عنوان نشانه‌ای از حسن‌نیت خود نسبت به زجردهندگان غربی‌اش، معتقد بود که اگر انگلیسی‌ها بتوانند بدون آسیب‌دیدن حیثیت‌شان فرار کنند، احتمال بیشتری وجود خواهد داشت که [با وی] صلح کنند. در یک نقل‌وانتقال عظیم با قایق که ماهیگیران انگلیسی [هم] در آن شرکت داشتند، نیروها[ی متفقین] از کانال انگلستان به این کشور عبور داده شدند. مطبوعات گلوبالیست بدخواهانه این حرکت خیرخواهانه هیتلر را به‌صورت «گریزی بزرگ درست زیر بینی هیتلر» تحریف کردند. وینستُن چرچیل سیگاری، الکلی و متعلق به صهیونیسم، همچنان‌که مردم بریتانیا را با قصه‌های تهاجم حتمی آلمان می‌ترساند، قسم خورد تا به جنگیدن ادامه دهد.»
----
👤 مایک کینگ
📝 ترجمه: امیر آریانژاد
----
📕 Mike S. King, Planet Rothschild: The Forbidden History of the New World Order, Vol.2, (TomatoBubble, 2015), p.33
__
¦🏛 @Historical_Review
¦🎞 @Revisionist_Media
«هیتلر که به‌تازگی مهاجمان فرانسوی و بریتانیایی را شکست داده بود، از طریق یک واسطه سوئدی مفاد صلح سخاوتمندانه‌ای را به بریتانیا عرضه کرد. آلمانی‌ها از طریق قاضی اِکبِرگ از دادگاه عالی سوئد که از آشنایان لودویگ وایساور، مشاور حقوقی هیتلر، بود، با ویکتور مالت، سفیر بریتانیا در سوئد، تماس گرفتند. پیشنهاد صلح هیتلر هیچ چیزی از بریتانیای کبیر مطالبه نمی‌کرد و به این اشاره داشت که کشورهایی که در حال حاضر[= می ۱۹۴۰] در اشغال آلمان هستند، آزاد خواهند شد؛ زیرا اشغال [آن‌ها توسط] آلمان فقط ناشی از وضعیت جنگی فعلی‌ست. اما وینستن چرچیل علاقه‌ای به صلح نداشت. پیشنهاد هیتلر به جایی نرسید.»
----
👤 مایک کینگ
📝 ترجمه: امیر آریانژاد
----
🖼 عکس: ویکتور مالت (چپ) در کنار کریستین گونتر، وزیر امور خارجه سوئد، ۱۲ می ۱۹۴۵
----
📕 Mike S. King, Planet Rothschild: The Forbidden History of the New World Order, Vol.2, (TomatoBubble, 2015), p.31
__
¦🏛 @Historical_Review
¦🎞 @Revisionist_Media
«... پیشوای من، اگر سرنوشت علیه من رقم بخورد، پیامدهای پرگزندی برای شما یا آلمان به‌وجود می‌آید؛ همیشه می‌توانید تمام مسئولیت را انکار کنید: صرفاً بگویید که من دیوانه هستم.»

👤 گزیده‌ای از آخرین نامه رودُلف هس به هیتلر
--
📍عکس‌نوشته: نادر پورمقدم
--
📕 Deanna Spingola, The Ruling Elite: Death, Destruction and Domination, (USA: Trafford Publishing), p.408
__
¦🏛 @Historical_Review
¦🎞 @Revisionist_Media
تجاوز مونته کاسینو

✍🏻 مایک کینگ
ترجمه آرین زرتاری
----------
در ماه می ۱۹۴۴، متفقین سرانجام موفق شدند مونته کاسینو (در مرکز ایتالیا) را، بعد از بمباران و تخریب صومعه قرن ششمی این شهر، از کنترل آلمان خارج کنند. نیروهای فرانسوی-مراکشی برای متفقین می‌جنگیدند. مراکشی‌ها اجازه داشتند وحشیگری کنند؛ گلوی زندانیان را ببرند، خانه‌ها را غارت کنند و به هر زن ایتالیایی که دست‌شان به او می‌رسید تجاوز کنند. مراکشی‌ها حتی به پسران محلی و یک کشیش کاتولیک [هم] تجاوز کردند!

دو خواهر ایتالیایی ۱۶ و ۱۸ ساله توسط بیش از ۲۰۰ مراکشی مورد تجاوز گروهی قرار گرفتند. یکی در اثر بدرفتاری مرد و دیگری بقیه عمر خود را در یک بیمارستان روانی سپری کرد. تخمین زده می‌شود که ۳۰۰۰ زن [و دختر] ۱۱ تا ۸۶ ساله مورد تجاوز جنسی قرار گرفتند، برخی به چنان طرز خشونت‌آمیزی که ۱۰۰ تن از آنان مردند. حدود ۸۰۰ مرد روستایی که تلاش می‌کردند از آن‌ها محافظت کنند نیز کشته شدند. مراکشی‌ها توسط فرماندهان «فرانسوی آزاد» خود مجازات نشدند و بعداً وقتی آلمان را اشغال کردند، دوباره به تجاوز جنسی و کشتار پرداختند.
----------
📕 Mike S. King, Planet Rothschild: The Forbidden History of the New World Order, Vol.2, (TomatoBubble, 2015), pp.85f
__
¦🏛 @Historical_Review
¦🎞 @Revisionist_Media
«سوفیا لورن هنرپیشه ایتالیایی در فیلم «دو زن» بازی کرد که درباره مادر و دختری است که توسط سربازان مراکشی فرانسه مورد تجاوز وحشیانه قرار گرفتند.»
----
👤 مایک کینگ
📝 ترجمه: آرین زرتاری
----
📕 Mike S. King, Planet Rothschild: The Forbidden History of the New World Order, Vol.2, (TomatoBubble, 2015), p.86
__
¦🏛 @Historical_Review
¦🎞 @Revisionist_Media
«پارتیزان‌های تحت کنترل آمریکا تنها چند روز پس از کشتن موسولینی، ازرا پاوند، شاعر معروف آمریکایی را شکار و دستگیر کردند و او را برای بازجویی به اُ.اس.اس ([سلف] سیا) تحویل دادند. پاوند از طرفداران ناسیونال‌سوسیالیسم یا به‌قول ایتالیایی‌ها «فاشیسم» بود. او زمانی که در طول جنگ [جهانی دوم] در ایتالیا زندگی می‌کرد، این جنگ ناعادلانه و سرمایه‌داران یهودی پشت آن را محکوم کرده بود. پاوند خطاب به بریتانیا اظهار داشت: «شما به یهود اجازه ورود دادید و یهود امپراتوری شما را پوساند؛ و خود شما از یهود یهودتر شدید ... شما با فاسد کردن تمام زمین، خودتان را به‌باد داده‌اید. بهتر بود کودکان خود را به تیفوس و سیفیلیس آغشته می‌کردید تا این‌که اجازه دهید ساسون‌ها، روتچیلدها و واربرگ‌ها وارد [وطن‌تان] شوند.» او پس از دستگیری، آدولف هیتلر را به‌عنوان یک «قدیس» ستود. سپس، این نابغه بزرگ ادبی و صلح‌دوست نجیب به‌مدت ۱۲ سال به [حبس در] یک تیمارستان محکوم شد!»
----
👤 مایک کینگ
📝 ترجمه: آرین زرتاری
----
📕 Mike S. King, Planet Rothschild, Vol.2, (TomatoBubble, 2015), p.105
__
¦🏛 @Historical_Review
¦🎞 @Revisionist_Media
کمونیسم در آفریقای جنوبی به‌قدرت می‌رسد

✍🏻 مایک کینگ
ترجمه آرین زرتاری
----------
نظام جدایی سیاسی آفریقای جنوبی بین جمعیت بنیانگذار آفریکانر[= هلندی‌تباران] سفید و سیاهان آفریقایی (آپارتاید) بهانه‌ای مناسب برای گلوبالیست‌ها بود تا این ملت ضدکمونیست، ملی‌گرا و غنی از منابع معدنی را سرنگون کنند. پس از سال‌ها انزوا از «جامعه بین‌المللی»، جواهر قاره آفریقا در مقابل فشار بی‌امان گلوبالیست‌ها به‌خاطر «نژادپرستی»‌اش، تسلیم شد.

در اولین انتخابات مختلط نژادی، نلسُن ماندلا، کمونیست و تروریست سابق، در یک پیروزی قاطعانه و با [رای] اکثریت جمعیت سیاه، انتخاب شد. آفریکانرها برای همیشه از ملتی که اجداد خودشان ساخته بودند خلع ید شدند چراکه سوسیالیسم و ​​انحطاط فرهنگی مقدس داشته می‌شد. از قضا، سیاهان ضدکمونیست که مخالف ماندلا بودند اغلب توسط پیروان فرقه‌ای ماندلا شکنجه و کشته شدند.

اما گلوبالیست ها اصلاً به مردم سیاه آفریقای جنوبی اهمیت نمی‌دادند.

کشوری که زمانی مرفه بود، به‌لطف سیاست مارکسیستی‌اش امروزه با بیکاری بالا، همه‌گیری ایدز، جنایات زیاد، و قساوت‌های ضدسفید وحشیانه مواجه است. ماندلا برای این کار برنده جایزه صلح نوبل شد.
----------
📕 Mike S. King, Planet Rothschild: The Forbidden History of the New World Order, Vol.2, (TomatoBubble, 2015), pp.231f
__
¦🏛 @Historical_Review
¦🎞 @Revisionist_Media
❇️ نسخه الکترونیکی کتاب گریز از آینده: مجموعه‌مقالاتی پیرامون هولوکاست برای اولین بار توسط «پژوهشکده بازنگری تاریخی» منتشر شد❗️

📕 گریز از آینده: مجموعه‌مقالاتی پیرامون هولوکاست
✍️ دکتر روبرت فوریسون، مارک وبر و دکتر دیوید دوک
📝 ترجمه و تحقیق: پایگاه صهیونیسم‌پژوهی رصد
📇 ابتکار دانش
📖 تعداد صفحات: ۲۷۲

🔺در بین کتب فارسی که به نقد «هولوکاست» می‌پردازند، آثار رویژنیست‌ها سهم بسیار کمی را به‌خود اختصاص داده‌اند. این وضعیت موجب شده تا مخاطب فارسی‌زبان درک چندان صحیحی از نقد و تکذیب تاریخی و فنی «هولوکاست» نداشته باشد.

🔸کتاب حاضر از اندک آثاری‌ست که مطالب پژوهشگران رویژنیست در حوزه «هولوکاست» را مستقیماً شرح می‌دهد. مقالات ارائه‌شده موضوعاتی همچون «مدارک» ادعایی «هولوکاست»، محکمه‌های «جنایات جنگی»، صنعت «هولوکاست»، رویژنیسم‌ستیزی و ... را دربر می‌گیرند.

☑️ شما همراهان عزیز می‌توانید با نشر این اثر که برای اولین بار توسط «پژوهشکده بازنگری تاریخی» به زبان فارسی منتشر شده است، به گسترش دایره علمی تاریخ‌دوستان و ادامه فعالیت‌های مشابه بیشتر توسط پژوهشکده، یاری رسانید.
___
¦🏛 @Historical_Review
¦🎞 @Revisionist_Media
گریز از آینده.pdf
39.2 MB
📕 گریز از آینده: مجموعه‌مقالاتی پیرامون هولوکاست
✍️ روبرت فوریسون، مارک وبر، دیوید دوک
📝 ترجمه و تحقیق: پایگاه صهیونیسم‌پژوهی رصد
📇 ابتکار دانش
📖 تعداد صفحات: ۲۷۲

🖇 اولین نسخه الکترونیکی توسط «پژوهشکده بازنگری تاریخی»
____
¦🏛 @Historical_Review
¦🎞 @Revisionist_Media
🚨🚨🚨
توجه....🇩🇪🇩🇪🇩🇪
دوستان و همراهانی که کار مولتی مدیا و ادیتور بلد هستند همراه با نمونه کار🔹 پیوی پیام دهند. ◀️◀️◀️
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
پژوهشکدهٔ بازنگری تاریخی pinned «🚨🚨🚨 توجه....🇩🇪🇩🇪🇩🇪 دوستان و همراهانی که کار مولتی مدیا و ادیتور بلد هستند همراه با نمونه کار🔹 پیوی پیام دهند. ◀️◀️◀️»
1402🌠
🪴 ‌و انتهای این قصه ی سرد و سفید🧄

همیشه سبز خواهد بود، تا رسیدن سال نو‌

🍎

🍀تنها یک سلام خورشید باقی ست🌰

‌‌هزاران تبریک
🎈
.

》》》پژوهشکده بازنگری تاریخی《《《
۲۰ آوریل ۱۸۸۹ - سالروز تولد آدولف هیتلر، صدراعظم رایش سوم و رهبر حزب ناسیونال‌سوسیالیست کارگران آلمان
-------
🔸«اروپا امروز از یک بیماری جدی رنج می‌برد. کشورهای آسیب دیده، یا قدرت کامل و حداکثری مقاومت خود را برای غلبه بر آن جمع خواهند کرد یا نابود خواهند شد. حتی کسانی که در حال بهبودی هستند و جان سالم به در برده‌اند، تنها با تحمل بحرانی که آنها را تقریباً تا حد خستگی ضعیف می کند، بر چنین بیماری غلبه می‌کنند. بنابراین، بیش از هر زمان دیگری اراده تزلزل‌ناپذیر ما این است که در این نبرد برای مردم خود در برابر وحشتناک‌ترین سرنوشت تمام دوران عقب نشینی نکنیم، بلکه باید قاطعانه و وفادارانه از قانون برای حفظ ملت خود اطاعت کنیم. خداوند متعال ملت ما را آفرید. در دفاع از موجودیت آن، از کار او دفاع می‌کنیم. این واقعیت که دفاع از آن، مصیبت، رنج و درد بی حد و حصر را به همراه دارد، باعث می شود این ملت را بیش از پیش دوست داشته باشیم. همچنین استواری لازم را به ما می دهد تا حتی در بدترین بحران ها به وظیفه خود عمل کنیم و وظیفه خود را نه تنها در قبال آلمانِ آبرومند و ابدی، بلکه در قبال آن عده‌ی معدودی که بدون شرافت، خود را از جامعه‌ی قومی خود جدا کرده‌اند، انجام دهیم. در این نبردِ سرنوشت‌ساز فقط یک فرمان می‌دانیم: کسی که شرافتمندانه بجنگد می‌تواند جان خود و کسانی را که دوستشان دارد نجات دهد، اما کسی که ملت خود را با بزدلی یا بی شخصیتی تضعیف کند به مرگ ننگینی خواهد رفت. بزرگترین دستاورد ناسیونال سوسیالیسم این است که این روحیه را در مردمِ آلمانِ ما بیدار و محکم کرد. هنگامی که درگیری این مبارزه بزرگ جهانی با زنگ‌های صلح جایگزین شود، مردم متوجه خواهند شد که مردم آلمان از طریق این تولد معنوی دوباره، چه چیزی به دست آورده‌اند: چیزی کمتر از "وجود والای خود" در جهان نبوده.»

👤 آدولف هیتلر، سخنرانی رادیویی ۳۰ ژانویه ۱۹۴۵ (آخرین سخنرانی)
_
📕 Völkischer Beobachter, 31 January 1945, quoted in: Randall L. Bytwerk (ed.), Landmark Speeches of National Socialism, (USA: Texas A&M University Press, 2008)
___
¦🏛 @Historical_Review
¦🎞 @Revisionist_Media

Instant view
coming soon... last 10 days
2024/05/23 09:37:26
Back to Top
HTML Embed Code:


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function pop() in /var/www/tgoop/chat.php:243 Stack trace: #0 /var/www/tgoop/route.php(43): include_once() #1 {main} thrown in /var/www/tgoop/chat.php on line 243