Warning: Undefined array key 0 in /var/www/tgoop/function.php on line 65

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/tgoop/function.php on line 65
- Telegram Web
Telegram Web
💥برنامه روز دوم سمپوزیوم ایمونولوژی💥


📍معرفی جزئیات پنل‌ها و اساتید و زمان‌بندی روز دوم سمپوزیوم دو روزه ایمونولوژی.

📍به دلیل کندی اینترنت، برای جلوگیری از بروز هرگونه خطای احتمالی لطفا از ساعت ۸:۵۰ وارد سامانه شوید.

📍برای ثبت‌نام رایگان در این سمپوزیوم، روی لینک زیر کلیک کنید.

🖇 https://biologyevents.ir/Symposium/605

🆔@UIBiologists🌱💡
Forwarded from Biological Events
‼️ سمپوزیوم شروع شد

🔻 لینک مستقیم ورود به سمپوزیوم

🖇http://B2n.ir/a92033

🆔@UIBiologists🌱💡
#واژه_شناسی

bio microelectromechanichal systems:
سیستمهای بیو میکروالکترومکانیکی

acetolactate synthase:
سینتاز استو لاکتیت

aminoacyl-trna synthetase:
سینتاز آمینوآسیل-tRNA

Breast:
سینه

acromelanism:
سیه پایانکی

🔹[آکادمی ایمونولوژی ایران]

♦️@Ir_Immunology🌐
#اخبار_ایمونولوژی

کشف انواع جدیدی از سلول‌های خونی


🕵️محققان موفق به کشف دسته جدیدی از سلول‌های سیستم ایمنی بدن انسان شدند.
به گزارش ایرنا از پایگاه خبری مدیکال اکسپرس، این سلول‌ها دسته جدیدی از سلول‌های دندریتیک و مونوسیت در سیستم ایمنی هستند.
🔎در این دستاورد جدید که توسط یک گروه تحقیقاتی از کالج سلطنتی لندن صورت گرفته، دو زیرگروه سلولی جدید از مونوسیت‌ها و دو زیرگروه جدید از سلول‌های دندریتیک کشف شده است. علاوه بر این، در این پروژه یک پیش‌ساز سلول دندریتیک نیز شناسایی شده است.

📚محققان برای دستیابی به این سلول‌های جدید، از روشی به نام ژنومیک تک سلولی برای تحلیل الگوهای بیان ژن در سلول‌های خون انسان استفاده کرده‌اند. ژنومیک شامل تجزیه و تحلیل داده‌ها و اطلاعات ژنتیکی، به‌خصوص ژنوم موجودات است. پیش از این نیز انواع مختلفی از سلول‌های ایمنی با استفاده از نشانگرهای پروتئینی شناسایی شده‌اند؛ ولی روش ژنومیک تک سلولی در شناسایی و کشف سلول‌های نادر بسیار ارزشمند و دقیق است.

🩸روی سطح سلول‌های دندریتیک، مولکول‌هایی به نام آنتی‌ژن وجود دارد. این مولکول‌ها توسط سلول‌هایT در سیستم ایمنی شناخته می‌شوند. مونوسیت‌ها قسمت اعظم سلول‌های سفید خون را به خود اختصاص داده اند و به ماکروفاژها تبدیل می‌شوند که وظیفه اصلی آنان هضم ضایعات سلول‌هاست. مهمترین وظیفه این دو نوع سلول، دفاع از بدن در برابر انواع عفونت و عوامل بیماری‌زاست. این پژوهش اطلاعات ارزشمندی را در زمینه نحوه عملکرد سیستم ایمنی و مبارزه با انواع بیماری‌ها در اختیار محققان قرار می‌دهد.

📚قدم بعدی بررسی سیستم ایمنی به منظور کشف سلول‌های جدید است.

👤گردآورنده : مریم عباسی

🔹[آکادمی ایمونولوژی ایران]

♦️@Ir_Immunology🌐
آکادمی ایمونولوژی ایران pinned «🙋‍♂ همراهان گرامی آکادمی ایمونولوژی ایران 🔖 گواهی شرکت در سمپوزیوم «ایمونولوژی» در سامانه اتحاد زیست‌شناسان ایران بارگذاری شد. هم‌اکنون می‌توانید این گواهی را از پنل کاربری خود دانلود کنید. @Ir_Immunology🌱💡»
🥸معرفی سلول های سیستم ایمنی بدن بر اساس حروف الفبا-
1️⃣: A=Antibody

📌آنتی بادی ها، همچنین به عنوان
ایمونوگلوبولین ها، پروتئین های Y شکلی هستند که سیستم ایمنی برای شناسایی و خنثی کردن اجسام خارجی مانند باکتری ها و ویروس های بیماری زا استفاده می کند.

🔍ایمونوگلوبولین M (IgM) یکی از چندین ایزوتیپ آنتی بادی است که توسط مهره داران تولید می شود.شکل غالب انسان و موشIgM پنتامر است

🔹[آکادمی ایمونولوژی ایران]

♦️@Ir_Immunology🌐
🔍#اصطلاحات

ترومبوفلبیت: التهاب و لخته خون در سیاهرگ ها

ترومبو آمبولی: تشکیل ترومبوز در رگ و حرکت آن

پیکا: خوردن مواد بی ارزش مانند خاک

آنژیوم: تومور جدار عروق خونی و لنفاوی

همانژیوم: تومور جدار عروق خونی

لنفانژیوم: تومور جدار عروق لنفاوی

اتوایمیون: خودایمنی

ایکتر(Icterur): زردی، یرقان

آگلوتیناسیون: لخته شدن خون

استازیس: بی حرکتی خون

🔹[آکادمی ایمونولوژی ایران]

♦️@Ir_Immunology🌐
White blood cells disorders .pdf
5.7 MB
🔍فایلی کامل و جامع از

اختلالات سلول‌های سفید خون
White blood cells disorders

🔹[آکادمی ایمونولوژی ایران]

♦️@Ir_Immunology🌐
#اخبار_ایمونولوژی

فتح قله‌های جدید در پزشکی

🇰🇷 شرکت پیشگام کره‌ای "Ingenium Therapeutics" با ابداع فناوری بی‌نظیری، توانسته راهی نوین برای استخراج و تکثیر سلول‌های کُشنده طبیعی بدن پیدا کنند.

🦠 این سلول‌های سرکش که از اهداکنندگان سالم گرفته می‌شوند، مانند ارتشی کوچک اما کارآمد، قادرند سرطان خون "لوسمی میلوئید حاد" را از ریشه برکنند. داروی IGNK001 این شرکت به‌تازگی مجوز ویژه برای بیماری‌های نادر را از سازمان غذاوداروی آمریکا دریافت کرده و آماده می‌شود تا در آزمایش‌های بالینی گسترده شرکت کند.

🛡️💉 این موفقیت بزرگ، نویدبخش ظهور نسل جدیدی از داروهای امیدبخش و نوین برای مبارزه با سرطان است.


🏢درباره شرکت Ingenium Therapeutics:

Ingenium Therapeutics
یک شرکت بیودارویی پیشگام است که به توسعه نسل بعدی درمان های سلول NK اختصاص دارد. پلت فرم فناوری نوآورانه این شرکت، تولید سلول های NK آلوژنیک بسیار قوی با قابلیت های ضد سرطانی پیشرفته را امکان پذیر می کند. Ingenium متعهد است که کاندید اصلی خود، IGNK001 (Gengluecel) را از طریق توسعه بالینی و تأیید نظارتی برای ارائه گزینه های درمانی جدید برای بیماران مبتلا به لوسمی میلوئید حاد و سایر بدخیمی های خونی ارتقا دهد.


🫧لینک خبر!

👤گردآورنده: مارال میرعلی‌یاری


🔹[آکادمی ایمونولوژی ایران]

♦️@Ir_Immunology🌐
🩺 پزشکی فردمحور

🥼 در این پست، به تعریف دقیق پزشکی فردمحور و تفاوت‌های آن با پروتکل‌های درمانی کنونی پرداختیم. همچنین گرایش‌های مختلف آن، فرصت‌های شغلی و جایگاه زیست‌شناسان در این حوزه را بررسی کردیم.

در انتها نیز، به سواستفاده‌هایی که در حال حاضر در کشور، با عنوان پزشکی‌ فردمحور انجام می‌شود پرداخته‌ایم.


👥 پیش‌بینی شما برای روش‌های درمانی آینده چیست؟ به نظر شما روش‌های آنالیز ژنتیکی و ویراش ژنوم، می‌توانند به طور کلی جایگزین روش‌های درمانی کنونی شوند؟


🆔@UIBiologists🌱💡
#واژه_شناسی

centrosome:
سانتروزوم ، میان تن

Centromere:
سانترومر

‏:centrifuge
سانتریفوژ ، گریزانه ، گریز از مرکز ، گریز دادن ، میان گریز کردن ، دستگاه مرکز گریز

centrifugation:
سانتریفوژاسیون ، میان گریزش


🔹[آکادمی ایمونولوژی ایران]

♦️@Ir_Immunology🌐
#اخبار_ایمونولوژی

🩸حل مشکل کمبود ذخایر خون؛ باکتری روده گروه‌های خونی را حذف می‌کند!

📚محققان با استفاده از آنزیم های یک باکتری روده، آنتی ژن گلبول های قرمز مشخص کننده گروه خونی را حذف کردند و به این ترتیب یک گام به تولید خون اهدایی جهانی نزدیک شدند.

💉🔎به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، به طور کلی در جهان کمبود ذخایر خون برای انتقال این ماده حیاتی وجود دارد که یکی از دلایل این امر افزایش جمعیت مسن با تقاضای بیشتر برای خون و فقدان اهداکنندگان است. با این وجود اگر انبوهی از ذخایر خونی هم وجود داشته باشد، به راحتی نمی توان از آن استفاده کرد.

🩸هر گروه خونی (آ، ب یا آ ب) یا هر گروه دیگری با وجود آنتی ژن های آ و ب متصل به زنجیره های قندی (oligosaccharide) روی سطح گلبول های قرمز شناسایی می شود. سلول های خونی در گروه اُ هیچ آنتی ژنی ندارند. هنگام انتقال خون باید گروه خونی اهداکننده و دریافت کننده یکسان باشد. در غیر اینصورت سیستم ایمنی به سلول های خونی اهداشده حمله و آنها را نابود می کند. این امر واکنشی مرگبار در پی خواهد داشت.

🖊️در همین راستا محققان دانشگاه فنی دانمارک(DTU) و دانشگاه لوند سوییس از آنزیم های تولید شده توسط یک باکتری معمول در روده برای حذف کردن آنتی ژن های آ و ب از گلبول های قرمز استفاده کردند. ماهر ابوهاشم یکی از مولفان ارشد تحقیق در این باره می گوید: برای نخستین بار کوکتل های آنزیمی جدید نه تنها آنتی ژن های معرف آ و ب را حذف کردند بلکه انواع دیگری از آنتی ژن که تصور نمی شد برای ایمنی انتقال خون چالش برانگیز باشند، را نیز
حذف کردند.

🧪باکتری روده کارگشای تولید گروه خون جهانی

همانطور که گفته شد، اصطلاح گروه خونی براساس ترکیبی از آنتی ژن های موجود روی سطح گلبول های قرمز خون هر فرد تعیین می شود. منظور ابوهاشم از انواع دیگر آنتی ژن در حقیقت آنتی ژن های گروه خونی کشف شده از زمان کشف چهار گروه خونی در 120 سال گذشته تاکنون است.
🦠محققان روی یک باکتری به نام Akkermansia muciniphila تحقیق کردند که در غشای روده انسان های سالم وجود دارد. همانطور که از نام آن، muciniphila، پیداست، این باکتری عاشق موسین، جزء اصلی مخاطی است که غشای داخل روده تولید می کند. باکتری مذکور از آنزیم ها برای تجزیه موسین ها برای ایجاد منبع کربن، نیتروژن و انرژی استفاده می کند و به طور اتفاقی، علاوه بر ظاهر شدن روی گلبول های قرمز در آنتی ژن های گروه خونی در غشای پوشش مخاطی وجود دارد.

📌نکته مهم درباره مخاط روده این باکتری است که می تواند روی ماده مذکور زندگی کند و بیشتر اوقات آنزیم هایی دارد که ساختار قند مخاطی را می شکند.
محققان 24 آنزیم باکتریایی را روی نمونه های خون آزمایش کردند و متوجه شدند آنها در تبدیل گروه خونی آ و ب به یک خون جهانی کارآمد هستند. عملکرد آنها در مقابل آنتی ژن ب نسبت به آ بسیار تاثیرگذارتر بود.

🦠ابوهاشم در این باره می گوید: ما به تولید خون جهانی از اهداکنندگان با گروه خونی ب نزدیک هستیم. البته باید تحقیقات بیشتری برای تبدیل گروه های خونی پیچیده تر آ انجام داد. تمرکز اصلی ما اکنون این موضوع است که آیا موانع دیگری در این زمینه وجود دارد یا خیر و اینکه چگونه می توان آنزیم های بدنمان را طوری ارتقا داد تا به هدف نهایی تولید خون جهانی دست یافت.

👤گردآورنده : مریم عباسی

🔹[آکادمی ایمونولوژی ایران]

♦️@Ir_Immunology🌐
#اخبار_ایمونولوژی

سلول‌های مبارزه‌کننده با ویروس در زنان کارآمدتر از مردان هستند!

📚
فانا: محققان سرنخ جدیدی را کشف کرده‌اند که نشان می‌دهد چرا کووید-۱۹ و سایر بیماری‌های ویروسی اغلب در مردان شدیدتر هستند. در زنان، سلول‌های ایمنی به نام NK یا سلول کشنده طبیعی، دارای یک نسخه اضافی از ژن UTX هستند که توانایی‌های مبارزه با ویروس آنها را افزایش می‌دهد

🧪مورین سو از دانشکده دیوید گفن و یکی از نویسندگان این مطالعه گفت: درحالی‌که سلول‌های NK در مردان در مقایسه با زنان بیشتر است اما این تعداد بیشتر سلول‌های NK در هنگام عفونت‌های ویروسی محافظت بیشتری برای مردان ایجاد نمی‌کند. به نظر می‌رسد که زنان UTX بیشتری در سلول‌های NK خود نسبت به مردان دارند که به آنها اجازه می‌دهد با عفونت‌های ویروسی بطور موثرتری مبارزه کنند.

🔹[آکادمی ایمونولوژی ایران]

♦️@Ir_Immunology🌐
سوال امشب:
همیشه از عوارض تقسیم ناپذیری سلولهای عصبی خوندیم اما آیا
تقسیم ناپذیر بودن سلول های عصبی فوایدی دارد؟
قسمت دوم نام جانور بومی کشور که قابلیت ترمیم سلول های عصبی را دارد؟
قسمت سوم چگونه این جاندار امیدها برای درمان بیماران قطع نخاعی را زنده کرده است؟
قسمت چهار:این جاندار چگونه بر فواید غیرقابل تقسیم بودن سلول های عصبی چیره شده است؟

مدت زمان پاسخگویی: تا ساعت ۱۲ شب شنبه ۵ خرداد

جایزه :یکی از دوره های آموزشی اتحاد به انتخاب شما
ارسال جواب در گروه اتحاد زیست شناسان ایران
https://www.tgoop.com/+niqmZJA6VE5hNTJk
#واژه_شناسی

ماتریکس برون سلولی
ECM

ماده غذایی اساسی/ضروری
essential nutrient

ماده واکنشگر متقاطع
cross reacting material

مارپیچ دوگانه/مضاعف
double helix

🔹[آکادمی ایمونولوژی ایران]

♦️@Ir_Immunology🌐
#اخبار_ایمونولوژی

🗞️سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) برای اولین‌بار به یک هوش مصنوعی برای تشخیص
سپسیس تأییدیه داد.🔬


شرکت آمریکایی Prenosis به‌تازگی اعلام کرد که نرم‌افزار هوش مصنوعی آن برای تشخیص التهاب سپسیس توسط سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) تأیید شده است.

🔬براساس اعلام رسمی شرکت Prenosis، ابزار مبتنی بر هوش مصنوعی تشخیص سپسیس مجوز دِنوو (De Novo) سازمان غذا و داروی آمریکا را دریافت کرد؛ مجوز دنوو بدان معناست که این آژانس قبلاً ابزار مشابهی را تأیید نکرده است.

🦠سپسیس زمانی رخ می‌دهد که بدن به یک عفونت واکنش شدیدی نشان می‌دهد و اغلب نیز کشنده است.

🩻نرم‌افزار شرکت Prenosis که Sepsis ImmunoScore نام دارد از 22 پارامتر مختلف مانند دما، ضربان قلب و تعداد سلول‌ها برای کمک به پزشکان برای ارزیابی میزان خطر سپسیس در بیمار استفاده می‌کند. ابزار Prenosis با کمک هوش مصنوعی تمام آن پارامترها را به‌طور همزمان ارزیابی می‌کند. نرم‌افزار Prenosis برپایه پلتفرم Immunix با مجموعه داده‌ بیش از 100 هزار نمونه خون از 25 هزار بیمار مختلف ساخته شده است.

🔹[ آکادمی ایمونولوژی ایران]

♦️@Ir_Immunology🌐
Cancer_Biomarkers_Clinical_Aspects_and_Laboratory_Determination.pdf
13.4 MB
👆🏼📘BOOK:
کتابی درباره‌ی بیومارکرهای سرطان: جوانب بالینی و تعیین آزمایشگاهی! 🥼🔬

Cancer Biomarkers - Clinical Aspects and Laboratory Determination by Lakshmi V. Ramanathan,Martin Fleisher,Michael J. Duffy 2022


#معرفی_کتاب
#ایمونولوژی

🔹[ آکادمی ایمونولوژی ایران]

♦️@Ir_Immunology🌐
2024/06/02 10:42:54
Back to Top
HTML Embed Code:


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function pop() in /var/www/tgoop/chat.php:243 Stack trace: #0 /var/www/tgoop/route.php(43): include_once() #1 {main} thrown in /var/www/tgoop/chat.php on line 243