Telegram Web
هزینه استقلال فکری در ایران از هر کشور دیگری که شبه تمدن هم باشد بیشتر است و اعلام آن عقیده بازهم آن را فزون‌تر می کند.
@ForAzadism
در مورد انتخابات پیش‌رو

بر خلاف بیشتر مواقع نمی‌خواهم توصیه‌ای کنم. فقط یک تحلیل خیلی ساده را بدم نمی‌آید به اشتراک بگذارم.
این انتخابات نسبت به سه انتخابات پیشین ریاست جمهوری از حساسیت بسیار بیشتری برخوردار است و قطعا از انتخابات بعدی هم مهمتر است.
همانطور که پیشتر گفتم لابی چین و روسیه قطعا به دنبال روی کار آوردن جلیلی است تا ایران را همچنان محل اصلی تنش در منطقه حفظ کنند. حتی مطمئنم اسرائیلی‌ها هم همین را می‌خواهند.
شورای نگهبان به روال بدعت گذاشته خود رقبای احتمالی را رد می‌کند تا مطمئن شود مشارکت نخواهد بود.
در واقع ج‌ا به این نتیجه رسیده بین روش چین و شوروی روش چین را پیش بگیرد. یعنی مشروعیت را از قدرت بگیرد تا از مردم تا بتواند ادامه دهد. آنها (ج‌ا) عاشق شورش های اجتماعی مردم‌اند چون پس از هر شورش چیزهای بیشتری برای سرکوب و افراد بیشتری را از قدرت حذف می‌کنند.
پس اگر ما نسبت به آینده مملکتمان حساس باشیم نباید به حرف دو طرف سلطنت طلب و اسلام‌گرا گوش دهیم و مثل یک جمهوری خواه فکر کنیم.
بنده نمی‌توانم حدس بزنم این انتخابات دقیقا چه خواهد شد اما مطمئنم تعیین کننده نهایی آن جریان خاکستری جامعه است که طی سه سال اخیر متوجه شد که رئیس جمهور آیا نقشی می‌تواند ایفا کند یا نه.
در کنار این موج‌های بزرگ اینستاگرامی و توییتری موجود چیزی است که در راستای شکل و هدف دادن به همین جریان وجود دارد وگرنه کسی که مثلا سلطنت طلب است یا جزء ارزشی‌هاست که تکلیفش معلوم است.

بگذریم. انسان قرن بیست و یکم دارد زندگی جمعی را فراموش می‌کند و هرکس تنها به فکر خودش است و هرچه تنهاتر شوی راحت‌تر از بین خواهی رفت.
@ForAzadism
این آقایون حکام ایران
دو چیز به ما بدهکارند که قطعا یکیش رو هیچگاه نمی‌تونند بر گردونند.

اول عمر و زندگی‌ای که از دست دادیم.
دوم هم شأن و شخصیت ملی که مدام داره کوچکتر میشه.
@ForAzadism
این حدس کمی هنوز دور است.

اما می‌توان ایران را در شرف یک جنگ خارجی هم دید. سیاست‌های کشور طی یکی دو سال گذشته بسیار متفاوت از سه دهه قبل است و این به دلیل افزایش نفوذ و قدرت جبهه پایداری که برای بنده فاشیست‌های ایتالیا را یادآور می‌شوند است. البته برخی و در واقع خود نیز آنها را با طالبان هم مقایسه می‌کنند اما حس برتری جویی ایشان نسبت به تفکر طالبان خیلی بیشتر است.
آنها (جبهه پایداری) هیچ ارزشی برای ایران قائل نیستند و هیچ چیز خارج از خود را قبول ندارند. این را جدی بگیرید و باور کنید که ما با ایشان قطعا به پایان آنچه که از ایران می‌دانیم می‌رسیم.
@ForAzadism
وقتی سن افزایش پیدا میکنه انقلاب از یک میل یا هدف تبدیل به مسائلی در تاریخ میشه.
این نه به واسطه منافع بیشتر یا هر مسئله دیگه بلکه بخاطر فهم ابهامی است که در تاریخ در رابطه با آن وجود دارد.
@ForAzadism
دو عکس از یک ساختمان

ساختمان رایشتاگ برلین. پیش و پس از سقوط نازی‌ها در جنگ.
رایشتاگ را می‌توان آخرین محل تجمع نیروهای دفاعی برلین دانست.
دویست هزار آلمانی آن روزها در مقابل متفقین از برلین دفاع می‌کردند. بیشتر آنها نازی نبودند یا حتی سرباز. آنها فقط از شهر خود دفاع می‌کردند.
بین دو تا سه هزار مدافع در این ساختمان جمع گشته بودند که بیشترشان به اسارت در می‌آیند.

تاریخ از هر جایی برای ما بیشتر محل بحث و یادگیری دارد.
@ForAzadism
اسرائیل رفته ۴گروگان رو آزاد کنه ۲۰۰غیر نظامی فلسطینی رو کشته و ۴۰۰نفر هم مجروح کرده.
میگن خون طرف رنگین‌تره اینه.


گروگانگیری به هر شکلی یک کار تروریستی و رد شده و غیر قابل پذیرشه ولی آیا کارهای اسرائیلی که عملا نسل کشی است قابل پذیرشه؟!!!!
@ForAzadism
از نصیحت کردن و نصیحت شدن به یک اندازه بیزارم.
@ForAzadism
امشب داستان سوم
از مجموعه داستان‌های نگارش شده بنده در کانال تلگرام منتشر می‌شود.

عنوان داستان #مرد_کمدی است.
#مهدی_آزاد
@ForAzadism
مردکمدی_مهدی‌آزاد
<unknown>
داستان #مرد_کمدی

این داستان در فضایی شبهه سوررئال جریان دارد و داستان‌ مردی است که خود خواسته درون یک‌ کمد زندگی می‌کند و رفته رفته در آن کمد مسخ می‌شود و...
@ForAzadism
فامیلی داشتیم که به شدت پیش همه محترم و با عزت بود. ایشون در زمان جنگ یک پاش رو از دست میده و تا پایان عمر از یک پای مصنوعی استفاده می‌کرد.
ایشون که همه ما دایی میرزا صداش می‌کردیم و زمان از دست دادنش شبانه روز اشک می‌ریختیم بر خلاف آقای جلیلی هیچوقت پای از دست داده‌اش رو به رخ کسی نکشید، ازش کسب قدرت نکرد و تا آخرین لحظات عمر هم مهربون‌ترین فردی بود که می‌شناختیم.
دایی میرزا ما مرد بزرگی بود که برای کشورش جنگید. کرد بود و تا پایان هم در کردستان موند و هیچوقت نه بر هستی کسی تنگ‌دل شد و نه بخاطر رسیدن به جایگاهی بی ارزش در قدرت بیچارگی ملتی رو هدف قرار داد.
کاش آقای جلیلی و آقای زاکانی هم فقط سر سوزنی مثل چنین جانبازی بودند.
شریف، دوست داشتنی و به معنای واقعی در قلب‌ها محبوب.
@ForAzadism
یک مشکل خیلی بزرگی که با گروه‌های دست راستی و راست افراطی (فاشیست) وجود دارد این است که ایشان گند کاری‌های خود هم پای چپ‌گرا ها می‌اندازند.
این در حالی است که در تاریخ معاصر ایران ما حتی یک‌ دولت یا شبهه دولت چپ هم نداشتیم.
تنها افرادی که تفکرات شبهه چپ نه خود چپ در ایران داشتند و مدت زمانی شریک در قدرت هم بودند می‌توان به زنده‌یاد بنی‌صدر، میر حسین موسوی و شمه‌های اندکی در خاتمی دید.
چپ چه پیش و چه پس از انقلاب همواره در ایران سرکوب شده و همواره قدرت دست نهادهای راستگرا و بالاخص راست افراطی بوده.
@ForAzadism
من واقعا عاشق نقاشی‌های مودیلیانی هستم.
اون نگاه سردرگم و عصیان زده مودیلیانی به ابژه هایی که بر می‌گزید.
و رندی‌ای که در کارش داشت.
نقاشی‌های مودیلیانی به نظر ساده می‌آیند اما پر از پیچیدگی‌های روانی و دغدغه‌های فردی‌اند.
واقعا زیبان.
@ForAzadism
یک وقتهایی به طرز عذاب آوری دلمان برای هیچکس تنگ نمی‌شود و این خود نوعی از بدبختی است.
@ForAzadism
ج‌ا از معدود حکومت‌هایی است که تمام توانش را خرج می‌کند تا مردم در انتخابات مشارکت نکنند. بعد برای آنکه مطمئن شود این اتفاق می‌افتد منفورترین چهره‌ها را مسئول درخواست و خواهش از مردم برای مشارکت می‌کند تا مطمئن شود از سر لجاجت هم که شده جامعه به انتخابات پشت می‌کند.
@ForAzadism
کلائوزوتیس (تئوریسین بزرگ نظامی پروس)


می‌گوید که تسلیم ننگین بدتر، ولی مرگ در جنگ بهتر است.

این جمله‌‌ای است که نماینده مذاکره کننده آلمان در روزهای پایانی اشغال این کشور به نماینده شوروی می‌گوید.
در آن دوره هیتلر خودکشی کرده بود و همزمان گوبلز و هیملر جداگانه دولت‌هایی تشکیل داده بودند. گوبلز به استالین اعتماد بیشتری داشت چراکه می‌دانست استالین بر ابن باور است که نمی‌توان ملت آلمان را نابود کرد از طرفی هیملر می‌خواست با آمریکایی‌ها و انگلیسی‌ها کنار آید.
هر دو دولت تلاش داشتند مانع فروپاشی ارتش این کشور شوند اما دو نگاه بسیار متفاوت نیز وجود داشت. دولت گوبلز می‌خواست هیتلر را به عنوان یک قهرمان حفظ و آلمان جدید را بر پایه‌ی وصیت او بسازد ولی دولت هیملر به دنبال تغییرات بزرگتری در تفکرات دولت بعدی آلمان بود.


پ‌ن: پروس مجموعه دوک نشین‌هایی بود که بعدها تبدیل به کشور آلمان شد و طی سه جنگ بزرگ بر دانمارک، امپراتوری اتریش-مجارستان و فرانسه پیروز شد و اراضی قصبی آلمان را پس گرفتند.
بیسمارک صدراعظم افسانه‌ای آلمان در این رابطه نقش بسزایی داشت که بعدها به عنوان تأثیر گذارترین اروپایی قرن نیز شناخته شد.
خیلی‌ها در آن زمان معتقد بودند #بیسمارک دوران جنگهای بزرگ را برای همیشه در اروپا پایان داد.
(البته بعد‌ها که دیگر بیسمارک نبود اروپایی‌ها با تمام توان به جان خود و بقیه دنیا افتادند)
#مهدی_آزاد
@ForAzadism
2024/06/16 01:11:18
Back to Top
HTML Embed Code: