Telegram Web
#پرسش‌وپاسخ

🔴 موضوع: چگونگی ظهور

⭕️ سوال:
امام زمان عج چگونه ظهور می‌کند؟ آیا یک دفعه ظاهر می‌شود؟ یعنی پیش از خود فرستاده‌ای ندارد؟

🌕 پاسخ:
امام مهدی علیه السلام با صیحه آسمانی جهانی از کنار کعبه ظهور می‌نمایند و این صیحه حجّت را بر همگان تمام می‌کند.

ایشان قبل از ظهور، هیچ سفیر و نماینده‌ای ندارند؛ چون در غیبت تامه به سر می‌برند.

@Ajayebezohoor
@Ajayebezohoor
#پرسش‌وپاسخ

🔴 موضوع : چرا به جای خطبه، مکتوب نکرد؟

⭕️ سوال:
چرا پیامبر به جای خطبه یک نوشته مکتوب به علی نداد که این همه خون و خونریزی سر خلافت نشود و این همه اختلاف پیش نیاید؟؟؟ سنی ها میگویند سخنرانی پیامبر بر سر پارچه هایی بود که یاران بین خودشان تقسیم کردند برای لباس احرام و هرگز حرفی از جانشینی نبود.

🌕 پاسخ:
کسی که حرف علنی پیامبر در مقابل صد هزار نفر را زیر پا بگذارد، مکتوب پیامبر را هم انکار کرده و زیر پا می‌گذارد.

و اصلا اهل سنت با اسناد صحیح روایت کرده‌اند که پیامبر خواست آن را در حضور جمع مکتوب کند اما آن غاصبِ خبیث مانع شد و گفت پیامبر هذیان می‌گوید.

ماجرای غدیر، هیچ ارتباطی با حدیث ولایت که به پارچه ها چسبانده‌اند ندارد و اینها دو حدیث جدا از هم است که البته شأن صدور همان نیز موضوع پارچه نبوده؛ بلکه بحث نحوه تقسیم غنائم بوده و باز هیچ ربطی به دلالت حدیث ولایت ندارد چون پیامبر صلی ﷲ علیه و آله در آن فرمودند: به علی اشکالی نگیرید چون او بعد از من: ولیّ كل مومن و مومنة.

در نتیجه هم دلالت حدیث غدیر و هم دلالت حدیث ولایت کاملا روشن و بدون شبهه است.

@Ajayebezohoor
@Ajayebezohoor
#پرسش‌وپاسخ

🔴 سوال:
اتباع احمد بصری میگویند ما غدیر را رد نمی‌کنیم ولی وصیت نامه پیامبر بعد از غدیر آمده

🌕 پاسخ:
غدیر آیه قرآن دارد: الیوم اکملت لکم دینکم.
و روایت روشن دارد که از رسول خدا صلی ﷲ علیه و آله پرسیدند فقط علی؟ فرمودند: علی و یازده نفر از فرزندانش اوصیای من تا روز قیامت. از این واضح تر چه بگویند؟ دین روز غدیر با معرفی اوصیای دوازده گانه تا روز قیامت، کامل شد. بعد یک دفعه هشتاد روز بعدش در لحظه وفات، ناقص شد و وصف تا روز قیامت شکست و دوازده مهدی افزوده شد؟!

@Ajayebezohoor
@Ajayebezohoor
🔴 ولایت مولا علی شریک ندارد

⭕️ بر اساس مستندات معتبر اهل سنت، رسول خدا صلی ﷲ علیه و آله بارها به خلافت و ولایت و جانشینی امیرالمؤمنین اشاره نموده‌اند و این ولایت را تنها برای مولا علی علیه‌ السلام بیان کرده‌اند و هیچ شریکی برای ایشان ذکر نکرده‌اند.

🌕 در روایتی از منابع مخالفین از پیامبر صلی ﷲ علیه و آله نقل شده:

علی از من است و من از علی هستم و او ولیّ هر مؤمنی بعد از من است!

🌕
ابن شاهين، عالم سُنّی بعد از نقل این روايت می‌نويسد: «علی بن ابی طالب تنها دارندهٔ اين فضيلت است و هیچکس ديگری در آن شريک نيست!»

عَنْ عِمْرَانَ بْنِ حُصَيْنٍ أَنَّ رَسُولَ اللَّهِ صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ قَالَ: عَلِيٌّ مِنِّي وَ أَنَا مِنْهُ وَ هُوَ وَلِيُّ كُلِّ مُؤْمِنٍ بَعْدِي تَفَرَّدَ عَلِيُّ بْنُ أَبِي طَالِبٍ بِهَذِهِ الْفَضِيلَةِ لَمْ يَشْرَكْهُ فِيهَا أَحَدٌ.

📗شرح مذاهب أهل السنة، ص ۸۹

پیروان سقیفه! يا ابوبکر و عمر را مؤمن می‌دانيد و بنا بر اين داخل در «کل مؤمن» هستند و ولايت امير مؤمنان بعد از شهادت رسول خدا بر آن دو نيز ثابت می‌شود و يا مؤمن نمی‌دانيد که ديگر نيازی به بحث نيست.

@Ajayebezohoor
@Ajayebezohoor
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴 معنای ولیّ در خطبهٔ غدیر

🌕 اهل سنّتِ سقیفه معنای ولیّ در خطبه غدیر را به معنای دوست می‌پندارند؛ در حالی که علمای آنان مطلب دیگری را بیان کرده‌اند.

@Ajayebezohoor
@Ajayebezohoor
🔴 خطبهٔ غدیر؛ رسوا کنندهٔ مدعیان دروغین

آخِرُ فَرِيضَةٍ أَنْزَلَهَا اَللَّهُ اَلْوَلاَيَةُ اَلْيَوْمَ أَكْمَلْتُ لَكُمْ دِينَكُمْ وَ أَتْمَمْتُ عَلَيْكُمْ نِعْمَتِي وَ رَضِيتُ لَكُمُ اَلْإِسْلاٰمَ دِيناً فَلَمْ يَنْزِلْ مِنَ اَلْفَرَائِضِ شَيْءٌ بَعْدَهَا حَتَّی‌ قَبَضَ اَللَّهُ رَسُولَهُ صَلَّی‌ الَّلهُ عَلَيهِ وَآلِهِ.

📗التفسير(للعیاشی)، ج۱، ص۲۹۲

🌕 امام باقر علیه السلام:
ولایت آخرین فریضه‌ای بود که (در روز غدیر) نازل شد؛ امروز دين را براى شما كامل كردم و نعمت خود را بر شما تمام نمودم و اسلام را براى شما پسنديدم، تا دین شما باشد و بعد از آن تا شهادت پیامبر خداوند فریضه‌ای نازل نفرمود.

🌕 امام رضا علیه السلام:
هرکس گمان كند خدای‌ عزّوجلّ دينش را در روز غدیر كامل نكرده كتاب خدا را رد كرده و هرکس كتاب خدا را رد كند كافر است.

📗الکافی، ج ۱، ص ۱۹۹

⭕️ احمد بصری:
هر تبلیغی که پیامبر انجام دادند، کامل و بازدارنده از گمراهی نیست؛ آنچه که بازدارنده از گمراهی است وصیت شب وفات بوده است.


📗وصیت مقدس، ص ۳۲
ــــــــــــــــــــــــــــــــ
سقیفه جدید را بشناسیم!

@Ajayebezohoor
@Ajayebezohoor
🔴 تعداد اوصیاء پیامبر در روز غدیر

🌕 آری! پیامبر صلی ﷲ علیه و آله تا روز قیامت فقط 12 وصیّ دارند و بعد از غدیر، فریضه‌ای بر حضرتش نازل نشد.

@Ajayebezohoor
@Ajayebezohoor
🔴 دین در روز غدیر کامل گشت و پس از آن دیگر فریضه‌ای نازل نشد

🌕 آیا بعد از غدیر یکی دو ماه آخر عمر پیامبر وحی جدیدی بر ایشان نازل شد که عدم اعتقاد به آن، ضلالت و گمراهی را به همراه داشته باشد؟

و چه راحت مدعیان دروغین بر خلاف آیات و روایات سخن می‌گویند...

@Ajayebezohoor
@Ajayebezohoor
🔴 غدیر؛ تجلّی ولایت در آسمان‌ها

⭕️ روز غدیر، روزی است که حقیقت ولایت امیرالمؤمنین علیه السلام نه‌ تنها بر اهل زمین؛ بلکه بر آسمان‌ها و ساکنان آن نیز عرضه شد؛ روزی که مقام جانشینی پیامبر صلی ﷲ علیه و آله در محضر فرشتگان تثبیت گشت. این واقعه، تنها یک اعلام زمینی نبود؛ بلکه تصمیمی الهی و آسمانی بود که ارادهٔ خداوند را در هدایت امّت، با ولایت علی‌ بن‌ ابی‌ طالب آشکار ساخت.

🌕 امام رضا علیه السلام فرمودند:
در روز غدير خداوند ولایت امیرالمؤمنین را بر اهل آسمان‌های‌ هفت‌گانه عرضه كرد.

قَالَ اَلْإِمَامِ اَلرِّضَا عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ: وَ فِي يَوْمِ اَلْغَدِيرِ عَرَضَ اَللَّهُ اَلْوَلاَيَةَ عَلَی‌ أَهْلِ اَلسَّمَاوَاتِ اَلسَّبْعِ.

📗إقبال الأعمال، ج ۱، ص ۴۶۴
@Ajayebezohoor
@Ajayebezohoor
🔴 یک روزه، ثوابی به اندازهٔ عمر دنیا

⭕️ ثواب روزهٔ غدیر آنقدر زیاد است که اگر کسی تمام عمر دنیا را روزه بگیرد، با ثواب یک روز روزه در غدیر برابری می‌کند! و حتّی بیشتر؛ چون خداوند وعده داده: صد حجّ و صد عمره مقبول، تنها با روزهٔ غدیر... این فرصت آسمانی را از دست ندهید!

🌕 امام صادق علیه السلام:
روزه در روز غدیر خُم معادلِ روزهٔ تمام عمر دنیاست؛ اگر کسی به اندازهٔ تمام عمر دنیا زنده بماند و تمام آن را روزه بگیرد، ثواب آن به اندازهٔ ثواب روزه در روز غدیر است. و روزهٔ روز غدیر نزد خداوند عزّوجلّ معادلِ صد حجّ و صد عمره مقبول است.

🌹 راستی! با اهدای ثواب اعمال روز غدیر به محضر امام عصر علیه‌ السلام، این ثواب عظیم با مهر ولایت، به برکتی مضاعف و پاداشی بی‌نهایت تبدیل می‌شود.

صِيَامُ يَوْمِ غَدِيرِ خُمٍّ يَعْدِلُ صِيَامَ عُمُرِ اَلدُّنْيَا لَوْ عَاشَ إنْسَانٌ ثُمَّ صَامَ مَا عَمَرَتِ اَلدُّنْيَا لَكَانَ لَهُ ثَوَابُ ذَلِكَ وَ صِيَامُهُ يَعْدِلُ عِنْدَ اَللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ فِي كُلِّ عَامٍ مِائَةَ حَجَّةٍ وَ مِائَةَ عُمْرَةٍ مَبْرُورَاتٍ مُتَقَبَّلاَتٍ.

📗تهذيب الأحکام، ج ۳، ص ۱۴۳
@Ajayebezohoor
@Ajayebezohoor
🔴 عظمت امام مهدی علیه السلام در خطبه غدیر

🌕 پیامبر صلی ﷲ علیه وآله فرمودند: ای مردم!

بدانيد آخرین امام از ما قائم مهدی است

بدانيد او از دريای‌ وسيع حقيقت و معرفت می‌‌نوشد

بدانيد حق تنها با اوست و نور تنها نزد او می‌‌باشد

بدانيد که (اختیار امور جهانیان از طرف خداوند) به او واگذار شده (و با اذن او برخوردار از ولایت تکوینی است)

بدانيد كه پيامبران گذشته به ظهور او بشارت داده‌اند

بدانيد او هميشه پيروز است و شكست در او راهی‌ ندارد

بدانيد او ولی‌ّ‌ خدا در زمين و حاكم او در ميان مردم و امين به اسرار و ظواهر خدا است.


مَعَاشِرَ اَلنّاسِ ألاَ إنَّ خَاتَمَ اَلْأئِمَّةِ مِنَّا اَلقَائِمُ اَلمَهْدِيُّ ألاَ إنَّهُ اَلْغَرَّافُ فِي بَحْرٍ عَمِيقٍ ألاَ إنَّهُ اَلْمُفَوَّضُ إِلَيْهِ ألاَ وَ لاَ حَقَّ إلاّ مَعَهُ وَ لاَ نُورَ إلاّ عِنْدَهُ ألاَ إنَّهُ قَدْ بُشِّرَ بِهِ مَنْ سَلَفَ بَيْنَ يَدَيْهِ ألاَ إنَّهُ لاَ غَالِبَ لَهُ وَ لاَ مَنْصُورَ عَلَيهِ ألاَ وَ إنَّهُ وَلِيُّ اَللَّهِ فِي أرْضِهِ وَ حَكَمهُ فِي خَلْقِهِ وَ أمِينُهُ فِي سِرِّهِ وَ عَلاَنِيَتِهِ

📗الاحتجاج، ج۱، ص۸٠
@Ajayebezohoor
@Ajayebezohoor
🔴 یاران امام زمان چگونه به او می‌رسند؟

🌕 امام باقر علیه السلام فرمودند:
(در زمان قیام امام مهدی عجل ﷲ تعالی فرجه الشریف)، هركس كه در مسیر رسیدن به او گرفتار راه پیمودن باشد در همان ساعت به او می‌رسد و كسى كه مبتلا به پیمودن راه نیست از بستر خود ناپديد مى‌شود. (یعنی از رختخوابش غیب می‌شود و نزد امام در مکّه می‌رسد.)

شـــرح:
از این حدیث دو برداشت میتوان کرد:
الف): مسیر برخی بسته است و اگر راه بیفتند در مسیر، گرفتار دشمن می‌شوند و مسير برخی بسته نیست و گرفتاری در مسير ندارند.

ب): مسير برخی بسیار دور است و مسير برخی آنقدر دور نیست.

و هرکس از آن ۳۱۳ نفر در مکان دوری بود که باید مدّت‌ها مسیری بپیماید با طیّ الارض یا طیّ السّماء خدمت حضرت می‌رسد و هرکس مسیرش آنقدر طولانی نیست، در حالیکه در بسترش هست غیب شده و نزد حضرت ظاهر می‌گردد.

عَنْ عَبْدِ اَلْأَعْلَی‌ اَلْحَلَبِيِّ قَالَ قَالَ أَبُو جَعْفَرٍ عَلَيْهِ السَّلاَمُ: فَمَنِ اُبْتُلِيَ فِي اَلْمَسِيرِ وَافَاهُ فِي تِلْكَ اَلسَّاعَةَ وَ مَنْ لَمْ يُبْتَلَ بِالْمَسِيرِ فُقِدَ عَنْ فِرَاشِهِ.

📗التفسير (للعیاشی)، ج ۲، ص ۵۶
@Ajayebezohoor
@Ajayebezohoor
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔴 چالشی دیگر برای اهل تناقض (اهل سنّت) در موضوع غدیر

🌕 معنای کلمه مولا در لسان خود رسول ﷲ

آیا می‌دانستید در صحیح بخاری روایتی ذکر شده است که پیامبر اکرم صلی ﷲ علیه و آله برای اثبات ولایت و سرپرستی خودش بر همه مسلمانان از کلمهٔ «مولا» استفاده کرده است؟

و آیا می‌دانستید علمای سُنّی اعتراف کرده‌اند که مراد پیامبر از کلمهٔ «مولا» برای امیرالمؤمنین علی علیه السلام در غدیر همان مقام ولایت و سرپرستی در روایت بخاری می‌باشد؟

حجّت بر شما مخالفین تمام است!!!

@Ajayebezohoor
@Ajayebezohoor
🔴 ناتوانی قلم و کاغذ و جنّ و انس در وصف شکوه فضائل امام غدیر

🌕 پیامبر صلی ﷲ علیه وآله فرمودند:
اگر دریاها مرکب و نیزارها قلم و آسمان‌ها کاغذ و جنّ و انس کاتب شوند، قطعاً مرکب تمام می‌شود و جنّ و انس عاجز و خسته می‌شوند و نمی‌توانند یک دهم از یک دهم  فضائل امام روز غدیر را بنویسند و چگونه بنویسند و به کجا می‌رسند؟!؟

قال رسول اللّه صلّى اللّه عليه و آله: لو كانت البحار مدادا و الغياض أقلاما و السّماوات صحفا و الجن و الإنس كتّابا لنفد المداد وكلت الثقلان أن يكتبوا معشار  عشر  فضائل إمام يوم الغدير و كيف يكتبون و أنّى يهتدون؟

📗
مشارق أنوار، ص ۱۱۱
@Ajayebezohoor
@Ajayebezohoor
🔴 بازتاب جشن بزرگ غدیر در قصرهای فردوس برین

🌕 طبق روایتی از امام رضا علیه السلام در پاسخ به برخی مخالفین نسبت به عظمت روز غدیر:

الف) جایگاه غدیر نزد آسمانی‌ها:
شهرت روز غدیر نزد اهل آسمان بیشتر از آن چیزی است که در زمین شناخته می‌شود.

ب) وصف قصر ویژه خداوند:
خداوند متعال در فردوس اعلی، قصری دارد با خشت‌هایی از نقره و طلا که در آن قصر صد هزار قبّه از یاقوت سرخ و صد هزار از یاقوت سبز بوده؛ خاک آن از مشک و عنبر، و چهار نهر از شراب بهشتی، آب، شیر و عسل در آن جریان دارد.

ج) درختان و پرندگان بهشتی:
اطراف این قصر، درختانی است که حاوی تمامی انواع میوه ها است و بر روی این درختان پرندگانی هستند با بدن‌هایی از مروارید و بال‌هایی از یاقوت که با نغمه‌هایی خوش صدا سر می‌دهند.

د) جشن فرشتگان در روز غدیر:
در روز غدیر تمامی فرشتگان آسمان‌ها به این قصر می‌آیند و به تسبیح، تقدیس و تهلیل خداوند می‌پردازند. پرندگان نیز در این مراسم شرکت می‌کنند، در آب‌ها شنا می‌کنند و در خاک مشک و عنبر می‌غلتند؛ سپس با بال‌هایشان بر فرشتگان می‌زنند و بر آنان نثار می‌ریزند.

هـ) نثار حضرت زهرا سلام‌ ﷲ علیها:
فرشتگان در این روز، هدیه‌هایی از «نثار حضرت فاطمه زهرا» به یکدیگر می‌دهند. سپس ندا می‌رسد به جایگاه‌های خود برگردید و شما به جهت کرامت پیامبر اعظم و امیرالمؤمنین صلوات ﷲ علیهما و آلهما تا غدیر سال آینده از خطا و لغزش در امان هستید!

📗تهذيب الأحکام، ج ۶، ص ۲۴

نکته: نثار حضرت زهرا سلام ﷲ علیها همان سنگ‌های قیمتی و جواهرآلاتی مانند دُرّ و گوهر است که در هنگام ازدواج امیرالمؤمنین و حضرت زهرا در آسمان‌ها از جانب درخت طوبی و سدرة المنتهی فرو می‌ریخت و حورالعین و فرشتگان آن ها را جمع می‌کردند و تاروز قیامت به یکدیگر هدیه می‌دهند!
                  
📗من لا يحضره الفقيه، ج‏ ۳ ص ۴٠۱
@Ajayebezohoor
@Ajayebezohoor
🔴 هیچ ظهوری نخواهد بود تا اینکه صیحه آسمانی شنیده شود

🌕 عمرو بن سعد از اميرالمؤمنين علیه السلام روايت كرده: روزى حضرت به حذيفة بن يمان فرمودند: اى حذيفه! ...تا چون غائب ‏شونده از فرزندان من از ديدگان مردم پنهان شود... تا جايى كه امّت، سرگردان مى‏ماند و به وحشت بيفتد و اين سخن كه حجّت از ميان رفته و امامت باطل گرديده، فراوان شود... به‏ خداى على قسم كه حجّت امّت همان هنگام بر پاست و در راه‌های آن (امّت) گام بر مى‏دارد، و به خانه‏‌ها و كاخ‌هايشان داخل مى‌شود؛ در شرق و غرب زمين در گردش است؛ گفته‏ها را مى‏شنود و بر جماعت سلام مى‏كند؛ او مى‌بيند امّا ديده نمى‌شود تا آن زمان خاص و وعده و ندای نداء دهنده از آسمان فرا رسد، هشدار که آن روز، روز شادی فرزندان علی و شیعیان اوست.

شــرح:
در این روایت ذکر شده که پس از غیبت حجّت خدا که از فرزندان اميرالمؤمنين علی علیه السلام می‌باشد، امّت دچار سرگردانی می‌شوند و این سرگردانی ادامه دارد تا زمان ظهور و وعده‌ای که خداوند داده است فرا برسد که در این هنگام ندای نداء دهنده از آسمان داده می‌شود آن روز، روز شادی فرزندان علی و شیعیان اوست که دلیلی جز ظهور حضرت قائم علیه السلام برای آن یافت نمی‌شود؛ بنابراین غیبت تا زمان ندای نداء دهنده از آسمان ادامه خواهد داشت و مراد از این نداء همان صیحه آسمانی ندای حضرت جبرئیل در ۲۳ ماه رمضان است که هرکسی آن را به زبان خودش می‌شنود و این در روایات متعدد تصریح شده است! بنا بر این ظهوری نخواهد بود تا این صیحه شنیده شود.

و خبر دادن به کیفیّت غیبت قائم علیه السلام که جسمانی می‌باشد: «گفته‏ها را مى‏شنود و بر جماعت سلام مى‏كند؛ او مى‌بيند اما ديده نمى‌شود تا زمان و وعده‌اش...»

عَنْ جَدِّهِ عَمْرِو بْنِ سَعْدٍ عَنْ أَمِيرِ اَلْمُؤْمِنِينَ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ عَلَيْهِ السَّلاَمُ: أَنَّهُ قَالَ يَوْماً لِحُذَيْفَةَ بْنِ اَلْيَمَانِ يَا حُذَيْفَةُ...  حَتَّی‌ إِذَا غَابَ اَلْمُتَغَيِّبُ مِنْ وُلْدِي عَنْ عُيُونِ اَلنَّاسِ... حَتَّی‌ إِذَا بَقِيَتِ اَلْأُمَّةُ حَيَارَی‌ وَ تَدَلَّهَتْ وَ أَكْثَرَتْ فِي قَوْلِهَا إِنَّ اَلْحُجَّةَ هَالِكَةٌ وَ اَلْإِمَامَةَ بَاطِلَةٌ فَوَ رَبِّ عَلِيٍّ إِنَّ حُجَّتَهَا عَلَيْهَا قَائِمَةٌ مَاشِيَةٌ فِي طُرُقِهَا دَاخِلَةٌ فِي دُورِهَا وَ قُصُورِهَا جَوَّالَةٌ فِي شَرْقِ هَذِهِ اَلْأَرْضِ وَ غَرْبِهَا تَسْمَعُ اَلْكَلاَمَ وَ تُسَلِّمَ عَلَی‌ اَلْجَمَاعَةِ تَرَی‌ وَ لاَ تُرَی‌ إِلَی‌ اَلْوَقْتِ وَ اَلْوَعْدِ وَ نِدَاءِ  اَلْمُنَادِي مِنَ اَلسَّمَاءِ أَلاَ ذَلِكَ يَوْمٌ فِيهِ سُرُورُ  وُلْدِ عَلِيٍّ وَ شِيعَتِهِ.

📗الغيبة(للنعمانی)،ص۱۴۲،ب۱٠،ح۳
@Ajayebezohoor
@Ajayebezohoor
⬇️ پاسخ به چند سوال کاربران:
#پرسش‌وپاسخ

🔴 موضوع: معنی بداء

⭕️ سوال:
بداء چیست و در چه اموری رخ می‌دهد؟

🌕 پاسخ:
بداء سه مصداق دارد که یک مصداق مهم آن این است که خداوند توسط حجّت خود خبری دهند که بعداً تقدیر عوض شود و رخ ندهد. پُر واضح است که این مسأله در امور موقوف اتفاق می‌اُفتد که متوقف بر شرایطی است و امکان ‌تغییر تقدیر وجود دارد! نه در امور محتوم که متوقف بر چیزی نیست و اصطلاحاً چاره‌ای از رخداد ندارد و برای همین محتوم نام گرفته است؛ مانند خروج سفیانی

با ذکر مثال می‌گویم؛ خدای متعال به حضرت عمران علیه السلام خبر دادند که پسری به تو عطا خواهم کرد که پیامبر می‌شود؛ امّا دختری به نام مریم عطا نمودند و او پسری آورد که پیامبر شد. این را اصطلاحاً می‌گویند «بداء»؛ یعنی آشکار شدن‌ چیزی بر خلاف آنچه قبلاً می‌دانستی. بداء تنها در چیزهایی اتفاق می‌اُفتد که هیچ‌گونه بر رخداد آن تأکید و قسم و تکرار و اصرار نشده باشد و الا موجب بی اعتماد شدن‌ مردم به گفته‌های خدا و روایات می‌شود.

@Ajayebezohoor
@Ajayebezohoor
#پرسش‌وپاسخ

🔴 موضوع: فرق بین علائم ظهور و قیام

⭕️ سوال:
میخواستم بدانم چه فرقی بین علائم ظهور و علائم قیام هست؟

🌕 پاسخ:
عنوان علائم ظهور اشتباهی است که مشهور شده؛ در روایات گفته شده علائم قبل از قیام.

⭕️ سوال:
یعنی چیزی به عنوان علائم ظهور نداریم؟ یعنی قبل از صیحه آسمانی علائمی اتفاق بیفتد؟

🌕 پاسخ:
علائم داریم اما اسمش علائم ظهور است؛ بلکه این علائم از قبل از ظهور شروع شده و تا قبل از قیام ادامه دارد:

اول خروج سفیانی است قبل از ظهور
دوم طبق مشهور، خروج یمانی است قبل از ظهور
سوم صیحه آسمانی است مقارن با ظهور
چهارم قتل نفس زکیّه ۱۵ شب قبل از قیام مهدوی
پنجم خسف بیداء یکی دو روز قبل از قیام مهدوی


@Ajayebezohoor
@Ajayebezohoor
#پرسش‌وپاسخ

🔴 موضوع: انکار اکمال دین در روز غدیر

⭕️ شبهه اتباع احمد بصری:
دین در روز غدیر کامل شد چرا که اصل استخلاف الهی بر زمین حاکم شد. فقط احمقایی مثل شما میتوانند با استناد به غدیر، وصیت پیامبر را انکار کنند

🌕 پاسخ:
شما اگر روایات ذیل اکمال دین را می‌خواندید می‌دیدید که در غدیر فقط اصل استخلاف مطرح نشد؛ بلکه تعداد و اسامی اوصیاء، خلفاء، امامان، حجّت‌ها و اولیاء تا روز قیامت هم بیان گشت.

و اصلاً با صرف استخلاف بدون تعیین مصادیق، چگونه دین کامل شد؟ و چگونه خداوند راضی شدند؟ و چگونه نعمت تمام شد؟ تمام اینها وقتی رخ می‌دهد که مصادیق خلیفه هم بیان شده باشد و بیان شده است و هیچ راهی برای انکار جز صرف انکار وجود ندارد.

@Ajayebezohoor
@Ajayebezohoor
2025/07/05 05:55:35
Back to Top
HTML Embed Code: